تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2630 از 3745 اولاول ... 1630213025302580262026262627262826292630263126322633263426402680273031303630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,291 به 26,300 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این

چطوری هست ؟ من که سر درنیاوردم ؟

این ماله نمایشگاه هست برا مدت محدود :

حالا زده 30 درصد تخفیف پاییزه اونم اینطوری محاسبه میشه دیگه ؟ ولی تو سایت که اصلا DSLBOX برا فروش نیست !
    این dslBOX هایی که قیمتش را گذاشتی، به اصطلاح آسیاتک نسل سوم DSL هستند که با توجه به توضیحاتی که در سایت آسیاتک داده، لازم به ذکر است نسل سوم DSLباکس های آسیاتک مجهز به مودم رایگان وایرلس TP-LINK بوده و یک عدد CD راهنمای DSLBOX با محتوای نرم افزارهای کاربردی، قرارداد مشترکین، ویدیوی راهنمای نصب مودم، مصوبات رگولاتوری و آموزش نحوه ثبت نام سرویس خریداری شده، در اختیار خریدار قرار می گیرد

که در ایام نمایشگاه با 20درصد تخفیف عرضه میشود.

ولی آن یکی که 30درصد تخفیف زده، مربوط به DSLBOXهای معمولی است. من پارسال از نمایشگاه DSLBOX خریدم، مودمش D-LINK بود و CD و ... نداشت.

2. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

الان فقط یک DSLBOX معمولی در فروشگاه آسیاتک هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که شامل:
    مودم وایرلس چهارپورت D-Link
    سرویس یکساله 24 گیگ و 300 گیگ اضافه از 4 تا 10 صبح
    سرعت سرویس تا 10 مگابیت (10 Mbps) متناسب با کیفیت خطوط
    پین تخفیف 200000 ریالی خرید جدید آسیاتک ویژه مشترکین ثبت نام جدید
    هدیه آسیاتک

4. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بسته های اینترنت با 30 گیگ حجم اضافه (به ارزش واقعی 83 هزار تومان) ، تخفیف ویژه نمایشگاه الکامپ به مبلغ 60 هزارتومان ویژه مشترکین جدید و قدیم
    * اعتبار تا پایان اردیبهشت 1395

یعنی این حجمو داشته باشی سرویست هم تموم بشه و دوباره تمدید کرده باشی تا اون زمانی که خودش گفته پابرجاست یا با اتمام زمان سرویس فرت این حجم هم میره ؟
    شما وقتی این بسته رو میخری تا پایان اردیبهشت مهلت داری از کدی که بهتون میده استفاده کنید و در پنل اعمال کنید.
    هر موقع هم اعمال کردید تا پایان سرویس مهلت استفاده ازش دارید.( حجم اضافه به دوره بعد منتقل نمیشود. )

6. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

این dslBOX هایی که قیمتش را گذاشتی، به اصطلاح آسیاتک نسل سوم DSL هستند که با توجه به توضیحاتی که در سایت آسیاتک داده، لازم به ذکر است نسل سوم DSLباکس های آسیاتک مجهز به مودم رایگان وایرلس TP-LINK بوده و یک عدد CD راهنمای DSLBOX با محتوای نرم افزارهای کاربردی، قرارداد مشترکین، ویدیوی راهنمای نصب مودم، مصوبات رگولاتوری و آموزش نحوه ثبت نام سرویس خریداری شده، در اختیار خریدار قرار می گیرد

که در ایام نمایشگاه با 20درصد تخفیف عرضه میشود.

ولی آن یکی که 30درصد تخفیف زده، مربوط به DSLBOXهای معمولی است. من پارسال از نمایشگاه DSLBOX خریدم، مودمش D-LINK بود و CD و ... نداشت.
    از این نسل سه امکانش هست اینده نه چندان دور رو سایت هم برا خرید قرار بدن ؟ چون از بسته های قدیم به صرفه و بهتر هستن .

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بدترین پشیبانی رو اسیاتک داره بنده یه سرویس خریدم که نوشته شما تعهد میدید بعد از اتمام سرویس خودکار بره سرویس بعدی حتی من این رو هم تیکش رو نزدم که بصورت دستی خودم بروزرسانی کنم بعد از پایان این سرویس اما نماینده اسیاتک خودش وارد پنل خودش میشه و هر روز برای کلیه کاربران بروزرسانی میکنه و عملا سرویس قبلی من با توجه به اینکه ایشون اینکارو کردن سرویس قبلی از دستم رفت اگه واقعا من دارم میخونم و دارم خودم با خوندن مطالب سرویس میگیرم چرا یک نماینده به خودش اجازه میده هر روز وارد پنل مشترکین بشه و برای همه کاربران بروزرسانی کنه؟

الان باید کجا از دست نماینده شاکی شد؟
    Last edited by amin885; 17-12-2015 at 13:24.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از این نسل سه امکانش هست اینده نه چندان دور رو سایت هم برا خرید قرار بدن ؟ چون از بسته های قدیم به صرفه و بهتر هستن .
    بله. ولی در زمان عرضه در فروشگاهش، قیمتش بالاتر از زمان نمایشگاه خواهد شد.

10. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان میشه یک متن شکایت برای تک کانکشن برای من هم بفرستین صبح خوبه ولی شب دیگه پدرش در میاد یک صفحه باز کنه

12. 2 کاربر از misagh1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان میشه یک متن شکایت برای تک کانکشن برای من هم بفرستین صبح خوبه ولی شب دیگه پدرش در میاد یک صفحه باز کنه
    تک کانکشن من هم صبح خوبه شب خراب میشه - های وب هم بودم وضع همین بود - بعید میدونم با شکایت درست بشه - احتمالا به خاطر شلوغیه
    ------------------------
    آقا سایتشون مشکل داره !؟ من کلا ترافیک دوره ام 10 گیگ هست الان 8433MB ازش مونده بعد چه جوری درصدش رو میزنه 74 !؟ من هر جور حساب میکنم میشه 82 درصد !

Last edited by MOHAMMAD2010; 17-12-2015 at 17:19.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تک کانکشن من هم صبح خوبه شب خراب میشه - های وب هم بودم وضع همین بود - بعید میدونم با شکایت درست بشه - احتمالا به خاطر شلوغیه
    اخه خیلی دیگه داغون میشه از یک مگ میاد رو 200 تا 300 الان یک هفته همینجوری

15. این کاربر از misagh1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بدترین پشیبانی رو اسیاتک داره بنده یه سرویس خریدم که نوشته شما تعهد میدید بعد از اتمام سرویس خودکار بره سرویس بعدی حتی من این رو هم تیکش رو نزدم که بصورت دستی خودم بروزرسانی کنم بعد از پایان این سرویس اما نماینده اسیاتک خودش وارد پنل خودش میشه و هر روز برای کلیه کاربران بروزرسانی میکنه و عملا سرویس قبلی من با توجه به اینکه ایشون اینکارو کردن سرویس قبلی از دستم رفت اگه واقعا من دارم میخونم و دارم خودم با خوندن مطالب سرویس میگیرم چرا یک نماینده به خودش اجازه میده هر روز وارد پنل مشترکین بشه و برای همه کاربران بروزرسانی کنه؟

الان باید کجا از دست نماینده شاکی شد؟
    راستش دقیقا متوجه مشکلتون نشدم مگه سرویس جدید پول و پرداخت نمیخواد! بهرحال نماینده اجازه ورود به پنل شما یا تغییر در اون بدون اجازه رو نداره. اگر شکایت دارید با 1544 که آسیاتک مرکزی هست بخش امور نمایندگان تماس بگیرید و مطرح کنید. راستش من از هر چیز آسیاتک ناراضی بودم چند باری که تماس گرفتم پشتیبانیش کاملا راضی بودم و خوب و سریع رسیدگی کردند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •