بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمایید :
علیرضا خان دیگه لازم نیست مجددا آپلود کنید ، لپ تاپ داداشم اصلا یادم نبود ، با سیستم داداشم دانلود کردم و الان دارم بازی می کنم . بازم ممنون ..
دوستان آهنگهاي راديوي Gta ايراني رو چجوري ميشه استخراج كرد ؟؟؟؟ ممنون
این رو امتحان کن ببین جواب می ده یا نه :
باز یه مشکلی برام بروز کردش ، و اون این هستش که توی اون مرحله که اون پسره عین کنه روی شیشه ی جلوی ماشین چسبیده چکار باید بکنم ، بالا گوشه ی سمت راست تصویر هم درجه ی ترس اون پسره هست ، تقریبا شبیه اون مرحله ای هست که توی San Fierro باید اون ریشوئه رو که سوار قطار میشه تعقیب کنم و مواظب باشم که نترسه بعدش وقتی به محل ملاقات رسید با اون یارو که باهاش قرار گذاشتم بکشمشون ؟!!!!
باید با سرعت بری تا طرف بترسه و درجه ترس به حداکثر برسه
سلام بچه ها ، من باز توی مرحله ای که هواپیما رو روی کوه باید بشونم مشکل پیدا کردم یعنی مرحله ی dam and blast ، تو هر مرحله ای که هواپیما و هلیکوپتر رو باید برونی من با مشکل مواجه میشم ، شاید روندن شو درست بلد نیستم ، همین طور مرحله ای که توی کازینوی گالیگولا هست ( intensive care ) و $ ، اگه برام برید ممنون میشم ، سیوشو پایین می گذارم ، ممنون :
توی Dam and Blast نباید هواپیما رو روی کوه بشونید.
هدف یک حلقه ی قرمز روی آسمونه. دورخیز کنید و برید به سمت حلقه هی بالا برید تا مثلث مربع شه. اونوقت برید حلقه رو میبینید. بپرید از توی حلقه و راحت.
با سلام ، در مرحله ی N.o.e ، در فرودگاه متروکه با مشکل مواجه شدم !!! وقتی که پرواز می کنم چند ثانیه بعد چند تا جنگنده دوره م می کنن ، از پشت می زارن دنبالم ، یکی دو تا موشک بهم می زنن سقوط می کنم !! توی این مرحله چه جوری باید از چنگشون در برم ؟
یک بار هست که نوشته Zero... سمت راست تصویر.
اون نباید پر شه.
نباید ارتفاع زیادی بگیرید. برید به سمت دریا و ازونجا به سمت مقصد حرکت کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)