مرسي از هردو. تندرست باشيد.
مرسي از هردو. تندرست باشيد.
خبر بسی دردناک بوود اما واقعیت داشت
Mininova یکی از غول های تورنت زین پس فقط محتویات کپی رایت دار به خود خواهد دید !
و این یعنی دیگر Mininova تقریبا وجود خارجی ندارد
هم اکنون هم کلیه ایندکس های کپی رایت دار پاک شدن .
یادمه سال گذشته رووی Piratebay خیلی فشار آوردن و دادگاه تشکیل دادن در مورد همین قضیه کپی رایت
خب Piratebay موند سر جاش و Mininova رفت ! ...
البته نمی دونم دلیل انجام این کار از سوی Mininova مربوط به همین موضوع کپی رایت بووده یا نه
ولی چیزی که واضح هست اینه که این اتفاق افتاده .
به امید اینکه دیگر غول های تورنت به این سرنوشت شوم دچار نشوند
+
ویرایش / خبر تکمیلی :
علاقمندان به تورنت حتما با وب سایت mininova آشنایی دارند. این پایگاه در کنار وب سایتهای piratebay و isohunt، یکی از بزرگترین و مهم ترین وب سایتهای توزیع و به اشتراک گذاری فایلهای تورنت (فیلم، موسیقی، کتاب، نرم افزار،...) در وب محسوب میشد. میلیونها تورنت در این وب سایت نمایه سازی می گردید و علاوه بر آن تیمهای حرفه ای نظیر تیم aXXo، FXG، eztv و حرفه ای های تورنت، از کانال این وب سایت تورنت های خود را به اشتراک می گذاشتند.اما امروز در وبلاگ رسمی این وب سایت خبری منتشر شد که یک موفقیت برای صنعت موسیقی و فیلم و کپی رایت محسوب می شود و البته از سوی دیگر یک خبر غمناک برای علاقمندان به تورنت و دانلود فیلمها و موسیقی های روز!. مسئولین این وب سایت اعلام کرده اند که از این به بعد مینی نوا پایگاهی برای عرضه و به اشتراک محتوا و اطلاعات تولید شده توسط خود کاربران خواهد بود و نه فایلهای مشمول قانون کپی رایت. همچنین این وب سایت همه فایلها و ایندکسهای تورنتهای خود را که چندین میلیون فایل بود از سرورهای خودش حذف کرده و امکان بازیابی و دانلود آنها دیگر وجود ندارد. ظاهرا دادگاه حکم به حذف همه این اطلاعات داده و بنابر نظر مسئولین وب سایت هیچ حق انتخابی نداشته اند. در عین حال دادگاه موافقت کرده است که مینی نوا همچنان به عنوان پایگاهی برای به اشتراک گذاری فایلها و محتواهای تولید شده توسط خود کاربران که مشمول قانون کپی رایت نیست، فعالیت کند. کاربران می توانند تورنت فایلهای خود را در این پایگاه عرضه کنند و از طریق آن فیلمها و موسیقی هایی که خود تهیه کرده اند را با کاربران دیگر به اشتراک بگذارند.
http://www.semaho.ir/2009/11/blog-post_26.html
Last edited by Alastoor; 27-11-2009 at 00:42.
سلام به دوستان عزیز... من اولین باره که از torrent (utorrent استفاده میکنم ... در حالت عادی سرعت داونلودم حدود 35 هست ولی با این زیر 10 (حدود 5 تا 6) شده .. اون علامت سبزی هم که گفتین زیرش هست... البته من دیگه هیچ چی راجع به این نرم افزار نمیدونم، و به هیچ چیزشم دست نزدم...اگه راهنماییم کنین ممنون میشم ...راستی seed: 8(45 و peer: 2(132
با تشکر
Last edited by landscape; 29-11-2009 at 20:35.
seed تون کمه.
در تکمیل کردن حرف دیگو برای اشنایی بیشتر با تورنت مطلب زیر و بحث هایی که توش هست رو بخونید تا راحت تر بتونید کار بکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از utorrent استفاده میکنم وقتی میزارم دانلود کنه هر 20-30 دقیقه سرعت دانلودم میاد رو 0 باید دیسکانکت کنم دوباره کانکت شم تا درست شه
راه حلی نداره که دیگه اینجوری نشه؟
از بخش ترکر و وضعیت پورت ارتباطی ات تصویر بزار؟
موقعی که سرعت مودم صفر میشه اینترنت داری؟
سرویس دهنده ات مال کدوم شرکته؟
اینجا منظورته؟
محتوای مخفی: تصویر
نه اینترنتمم میپره
سرویسم مال سپنتاس
از دیروز گزاشتم اینترنت دانلود کنه یبارم قطعی نداشته ولی تورنت.....
وضعیت ترکر هاتون که خوبه.همشون کار میکنن.تعداد سیدهاتون هم عالیه.
در کامل کردن حرف دیگو فکر نمی کنم مشکل پورت هم داشته باشین
احتملا تورنتی که می گیرین نسبت ترافیک ارسال به دریافت کلی خیلی پایینه ....اگر این حالت باشه اولویت سرعت های بالا باسه کسایی هستش که تو ترکر اولویت بالاتری بر اساس نسبت ارسال به دریافت دارن است و سرعت بر این اساس تقسیط میشه.
اگر خواستین فایل تورنتی که دارین استفاده می کنین رو می تونین بدین یک بررسی بکنیم.
Last edited by zed2; 05-12-2009 at 17:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)