تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 307 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان

من میخواستم یه لینوکس کنار ویندوزم نصب کنم و کار باهاش رو باد بگیرم.یه بار دیگه نصب کرده بودمش ولی چون ویندوز رو پاکش کرده بودم قبلش سریع از تغییرات زیاد محیط کاربری خسته شدم و کامل پاکش کردم. ولی ایندفعه میخوام کنار هم نصبشون کنم و کامل کار با لینوکس رو یاد بگیرم و چون برنامه تخصصی خاصی ندارم شاید در نهایت فقط لینوکس رو نگه دارم!

حالا میخواستم ببینم چه توزیعی واسه من بهتره البته با توجه به سه فاکتور!

با اینکه سیستم زیاد خوبی هم ندارم ولی زیبایی و کاربر پسند بودن فاکتور اولمه!

سریع بودن

ساده بودن

خودم دیدم حجم Mandriva زیاده و اول شده بین توزیع ها خیلی چشمم رو گرفت و خواستم اون رو نصبش کنم ولی گفتم ممکنه به مشکل قبلیم و سختی و پیچیده بودن سیستم عامل بر بخورم

به نظرتون چیو نصب کنم؟!

یه سوال هم داشتم: برنامه open office میتونه کل نیازهای Officeیم مثل word و power point رو برطرف کنه و اینکه محیطاشون شبیه هم هستش این دو نرم افزار؟

با تشکر.
    Last edited by Y@var; 15-09-2012 at 11:55.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام دوستان

من میخواستم یه لینوکس کنار ویندوزم نصب کنم و کار باهاش رو باد بگیرم.یه بار دیگه نصب کرده بودمش ولی چون ویندوز رو پاکش کرده بودم قبلش سریع از تغییرات زیاد محیط کاربری خسته شدم و کامل پاکش کردم. ولی ایندفعه میخوام کنار هم نصبشون کنم و کامل کار با لینوکس رو یاد بگیرم و چون برنامه تخصصی خاصی ندارم شاید در نهایت فقط لینوکس رو نگه دارم!

.
    .

با تشکر.
    سلام . برای شما من مینت را پیشنهاد میکنم. مینت نسخه دی وی دی 800 مگابایت داره با کدک های تصویری و برنامه های ضروری کامل. برنامه آفیس هم مشابه آفیس ویندوزه ولی خب نه دیگه خود خودش. فکر بکنم بشه با واین آفیس هم نصب کرد. که آفیس ویندوز رو هم داشته باشین.
    توی گوگل عکس های توزیع ها رو سرچ کنین. تا با محیطشون آشنا شین و اگر دوست داشتین تهیه شون کنین.
    Last edited by pcsoft; 15-09-2012 at 12:44.

3. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه afterpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , در مورد این پروسس هم که گفتین اصلن چیزی نمیدونم و تاحالا بهش بر نخورم دیگه به بزرگی ببخشید اطلاعاتی در موردش ندارم ! از توی سیستم مونیتور منابع رو چک کنید میتونید اونجا هر پر.سسی رو kill کنید

موفق باشید
    kill کردن رو که مطمئنا امتحان کردم. ولی جواب نمیده. یعنی kill ارور نمیده، ولی اون پروسس حتی یه ثانیه هم پاک نمیشه که بگیم برگشته. یه جایی خونده بودم این پروسس‌ها مال کرنل هستن و درمورد سی‌پی‌یو هستن. (قبلا گفته بودم 7 تا از اون پروسس‌ها دارم، ولی اعدادشون با 0 شروع میشن. برای همین هشت تا دارم) من سی‌پی‌یوم 8 هسته‌ای هست. (فکر کنم میگن چهار تا هستس با چهار تا هسته‌ی مجازی) راهی نیست خالی کنم این پروسس‌ها رو؟

سلام دوستان

حالا میخواستم ببینم چه توزیعی واسه من بهتره البته با توجه به سه فاکتور!

سریع بودن

ساده بودن

خودم دیدم حجم Mandriva زیاده و اول شده بین توزیع ها خیلی چشمم رو گرفت و خواستم اون رو نصبش کنم ولی گفتم ممکنه به مشکل قبلیم و سختی و پیچیده بودن سیستم عامل بر بخورم

به نظرتون چیو نصب کنم؟!

یه سوال هم داشتم: برنامه open office میتونه کل نیازهای Officeیم مثل word و power point رو برطرف کنه و اینکه محیطاشون شبیه هم هستش این دو نرم افزار؟

با تشکر.
    اگه سیستمتون ضعیف باشه، به نظرم Voyager توزیع عالی هست براتون. این توزیع Xubuntu بیس هست و درنتیجه از مخازن اوبونتو استفاده میکنه. کانفیگ Xfceش هم عالیه. میتونین توی سایت DistroWatch یه نگاهی بهش بندازین.
    ولی اگه سیستمتون معمولیه، و میخواین مثل ویندوز باشه، مینت خوبه.
    اوپن آفیس هم بستگی به حرفه‌ای بودن کاراتون داره. اگه ابزارهای حرفه‌ای آفیس رو هم بخواین، چیزایی که توی اوپن آفیس وجود نداره، میتونین با wine آفیس رو توی لینوکس اجرا کنین. مثل اینکه بدون اشکال اجرا میشه، هرچند من ترجیح میدم از نرم‌افزارهای آزاد استفاده بکنم. البته کلا آفیس استفاده نمیکنم. گوگل داکس خوبه برام.
    Last edited by afterpc; 15-09-2012 at 15:47.

5. 2 کاربر از afterpc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر من اوبونتو از لحاظ زیبایی از بقیه توزیع‌ها بهتره. kde هم که جای خودش رو داره.

7. 2 کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان.

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون / mint رو نصب کردم و خوشم اومد و دارم باهاش کنار میام...فعلا همین واسم خوبه

دو تا سوال داشتم هر چی تو انجمن های ایرانی و خارجی گشتم به نتیجه ای نرسیدم.

یه برنامه برای جایگزینی P rOxy F ier تو لینوکس میخواستم. من هر کاری کردم آخرش با proxychains هم به نتیجه نرسیدم نا با ساکس ۵ش و نه httpsش ( که http باید بزنیم تو تنظیمات ترمینال ).بعد از فعال کردنش تو ترمینال و بازشدن firefox این اخطارا رو میده در حالی که نسبت به یوز و پسوورد و همه ی تنظیمات دیگش مطمینم/هم ساکس رو تست کردم هم https رو ولی همین پیغام دوباره میاد/سرورهای های https بدون پسوورد رو هم زدم ولی فایده نداشت / دقیقا طبق راهنمایی های این انجمن پیش رفتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم اخطارش:
    proxychains firefox
    ProxyChains-3.1 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    |DNS-request| forum.p30world.com
    |DNS-response|: forum.p30world.com is not exist
    |DNS-request| [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    |DNS-response|: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is not exist
    |DNS-request| [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    |DNS-response|: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is not exist
    |DNS-request| yui.yahooapis.com
    مشکل دوم:
    دانشگاهمون متاسفانه سیستمش رو گلستان کرده.هر کاری کردم نتونستم از صفحه ی بارگزاریش جلوتر برم/خواستم ببینم واسه این راه حلی وحود داره؟یا اینکه میتونم اینترنت اکسپلورر رو واسه همین یه سایت داخل لینوکس و بدون virtualbox نصبش کنم؟

با تشکر

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان.

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون / mint رو نصب کردم و خوشم اومد و دارم باهاش کنار میام...فعلا همین واسم خوبه

دو تا سوال داشتم هر چی تو انجمن های ایرانی و خارجی گشتم به نتیجه ای نرسیدم.

یه برنامه برای جایگزینی P rOxy F ier تو لینوکس میخواستم. من هر کاری کردم آخرش با proxychains هم به نتیجه نرسیدم نا با ساکس ۵ش و نه httpsش ( که http باید بزنیم تو تنظیمات ترمینال ).بعد از فعال کردنش تو ترمینال و بازشدن firefox این اخطارا رو میده در حالی که نسبت به یوز و پسوورد و همه ی تنظیمات دیگش مطمینم/هم ساکس رو تست کردم هم https رو ولی همین پیغام دوباره میاد/سرورهای های https بدون پسوورد رو هم زدم ولی فایده نداشت / دقیقا طبق راهنمایی های این انجمن پیش رفتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم اخطارش:
    proxychains firefox
    ProxyChains-3.1 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    |DNS-request| yui.yahooapis.com
    مشکل دوم:
    دانشگاهمون متاسفانه سیستمش رو گلستان کرده.هر کاری کردم نتونستم از صفحه ی بارگزاریش جلوتر برم/خواستم ببینم واسه این راه حلی وحود داره؟یا اینکه میتونم اینترنت اکسپلورر رو واسه همین یه سایت داخل لینوکس و بدون virtualbox نصبش کنم؟

با تشکر
    درباره Proxychians من قبلا ازش استفاده میکردم...مشکلی نداشت فقط سرعتش به مراتب از proxyfire کمتر بود...ولی به هرحال کارمو راه مینداخت تا اینکه توزیع رو عوض کردم و دیشب هرکاری که کردم به Https وصل نشد

10. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه knight_rak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    BOOTSTRAP LOADER

پيش فرض

در مورد اون مشکل اول که بهتره توی همون انجمن اوبونتو در ادامه بحث مشکل خودتون رو بگید چون اکثر حرف ها رو دوستان اونجا زدن و حسابی با هم بحث کردن ولی اگر میخوای از پروووووk30 استفاده کنی میتونی از تووور یا تووووونل استفاده کنی ولی کلن استفاده از سوووسک و چییییزززز پی ان از همشون بیشتر بخصوص آخری برنامه های جاوا با نصب پلتفروم جاوا بدون مشکل اجرا میشن
    در مورد سیستم گلستان و این دانشگاه ها هم واقعن نمیدونم اینا به چی سیستم هاشون افتخار میکنن که از این مزخرفات استفاده می کنن ؟؟!!!! شما یه زحمت بکش برنامه واین wine رو نصب کن و بعدش اینترنت اکسپلورر رو نصب کن و استفاده کن و یا اول برنامه PlayOnLinux رو نصب کن و از اونجا ورژن اینترنت اکسپلورر موردنظرت رو انتخاب کن و بزن برای نصب خودش واین موردنیاز رو با تمام متعلقاتش نصب میکنه و اینترنت اکسپلورر رو هم راه میندازه ولی من خودم راه اول رو ترجیح میدم 99% جواب میده اگر نداد اون ران تایم های وی بی و دات نت و این چیزا که توی اون سایتشون اونا استفاده کردن رو نصب کنی حل میشه همشو میتونی با خود واین نصب کنی ها یه قسمت داره تیک میزنی و خودش دانلود و نصب میکنه (;

درضمن دسکتاپ یونیتی نسبت به گنوم خیلی ساده تر هستش که الکی توزیع عوض نکنید شما تمام دسکتاپ هارو میتونید روی هر توزیعی نصب کنید مگر اینکه شما دنبال چیزی غیر از دسکتاپ باشید اون موقع اگر از یه توزیع دیگه استفاده کنید و امتحان کنید منطقی هستش چون گفتین تازه میخواین شروع کنید گفتم چون یه دوستی داشتم بخاطر اینکه هم یونیتی و هم گنوم و هم کی دی ای رو داشته باشه 3 تا توزیع مخلف رو الکی نصب کرده بود هر کاری کردم متوجه قضیه بشه نشد که نشد !!!!!

موفق باشید

12. این کاربر از knight_rak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوستان چند تا برنامه ی قوی برای اجرای فایل های EXE ویندوز تو لینوکس معرفی می کنید ؟!
    اگه لینک دانلود هم باشه عالی میشه ولی اگه نبود هم اشکال نداره خودم پیدا می کنم !

داره خودمونی میشه knight_rak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    BOOTSTRAP LOADER

پيش فرض

دوست عزیز لینک دانلود دیگه معنی نمیده توی گنو/لینوکس مگه میخوای از سورس کامپایل کنی ؟! برو توی سیناپتیک یا هر مرکز دانلودی که داری بسته به نوع توزیعی که استفاده میکنی اسم برنامه رو بنویس یه کلیک خودش نصب میکنه برات البته من خودم خط فرمان و apt-get رو ترجیح میدم
    همه ی برنامه هایی که برای اجرای فایل های تحت ویندوز هستن از برنامه wine منشعب شدن و یه جورایی به این برنامه وابسته هستن بنابراین بهترین هم خود همین هستش ولی اگر می بینید مثلن یکی میاد میگه PlayOnLinux رو نصب کن یا چیزای دیگه که خیلی هم زیاد هستن اینا همه از واین استفاده میکنن با این تفاوت که شما وقتی واین رو نصب میکنید فایل های exe رو با واین لود می کنید و نصب می کنیدش و تموم مثل ویندوز ولی playonlinux اینطوری نیست درسته یه واین یا حتی بیشتر بسته به نوع برنامه موردنیاز نصب میکنه ولی اصل قضیه ساختنش برای این بوده که پیش نیاز ها و امثال این رو خودش براتون نصب کنه و کانفیگ کنه مثل شما توی یه بازی نیاز به دایرکتس و دات نت و خود بازی دارید تمام این ها رو معمولن روی ویندوز جدا نصب میکنید چون پیشنیاز خیلی چیزا هستن توی واین بصورت دستی هم اینطور هستش ولی با playonlinux خودش همه رو دانلود و نصب میکنه و یا شما از یه مدیا مثل دی وی دی و امثال این میتونید استفاده کنید و از یه ورژن پایدار واین برای نصب استفاده میکنه در صورتی که ممکنه چیزایی که امروز اومده رو نتونید با این اجرا کنید در صورتی که آخرین ورژن واین بتونه

موفق باشید /./.

15. 3 کاربر از knight_rak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان gparted برای من تو اوبونتو اجرا نمیشه...بعد از وارد کردن پسورد هیچ اتفاقی نمی افته...حتی دوباره هم نصبش کردم فرقی نکرد...
    root م فقط 300 مگ جا داره و میخوام از home بهش فضا بدم بدون از دست دادن اطلاعات.چه برنامه ای میتونه این کار رو انجام بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •