تا جایی که میدونم این پارامتر اولویت اخرو داره!و مربوط به تجهیزات اکتیو شبکه (ont)هست..اصلو کاریا افت کانکتور و اسپلایس هست که با otdr بررسی میکنن
تا جایی که میدونم این پارامتر اولویت اخرو داره!و مربوط به تجهیزات اکتیو شبکه (ont)هست..اصلو کاریا افت کانکتور و اسپلایس هست که با otdr بررسی میکنن
مودمتون hg2485h هست؟من hg8546m دارم و خیلی پشیمونم...میگن پورت گیگابیت اترنت نداره ینی بالاتر از ۱۰۰ مگابیت ساپورت نمیکنه.....
لن شماره یک گیگابیتی هست.
اگه به یه روتر خوب وصل کنی میتونی 4 تا پورت گیگابیتی ازش بگیری.
والا تو این زمونه نمیصرفه ادم یه روتر جدا بخره..مطمعنین که لن شماره ۱ گیگابیت هست؟خودتون استفاده کردید؟
تا اونجایی که من دیدم تمام مودم های gpon نسخه wifi شون سری n هستش و اگه سرعت بهتر و پینگ پایینتری با وای فای بخواین باید حتما یه روتر خوب بگیرین
وای فای برام مشکلی نیس..فقط میخوام مطمعن شم گیگابیت اترنت داره یا نه ..فعلا سیستم در دسترسم نیست متاسفانه
من دوره اینترنتم تموم میشه میره ماه بعد حجمم شارژ نمیشه چند روزی میمونه روی حجم قبلی بعد شارژ میشه کسی میدونه دلیلش چیه ؟
سلام دوستان من به تازگی اینترنت فیبر نوریم راه افتاده و سرعت دانلود داخلیم رو 50 60 مگابیت هست بعضا تا 100 هم میره ولی اگر از سرور خارجی بخوام دانلود کنم نهایتا تا 8 مگابیت هست که میشه 1 مگابایت رو دانلود منیجر . کلا سرعت دانلود خارجی رو رو این مقدار قفل میکنن ؟ ://///
- - - Updated - - -
سلام دوستان من به تازگی اینترنت فیبر نوریم راه افتاده و سرعت دانلود داخلیم رو 50 60 مگابیت هست بعضا تا 100 هم میره ولی اگر از سرور خارجی بخوام دانلود کنم نهایتا تا 8 مگابیت هست که میشه 1 مگابایت رو دانلود منیجر . کلا سرعت دانلود خارجی رو رو این مقدار قفل میکنن ؟ ://///
سلام
دوستان هزینه خرید مودم و گرفتن تانوما کلا چند در میاد ؟
سرویسی داره که مودم رایگان بدن ؟
گوشی من Mi9t هست و تو مشخصات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band نوشته . سرعتم از 50 مگابیت بیشتر نمیره
برای من 8245 هست
برای شما هم الان دیدم پرت گیگابیتی رو داره
مازندران اینو داره
کمپین ماندگار
مودم رایگان
490 تومن یکسال و 960 گیگ حجم اینترنت روی 200مگابیت
سیم کشی رایگان
فقط باید یه خط فیبر نوری بخرین که 220 تومنه. اگر زوج سیم تلفن دارید و استفاده نمیکنید ازتون میگیرن و فیبر رو رایگان میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)