خیلی ممنون بابت اطلاعاتی که دادید، البته ۱۰ دسیبل تقویت اونم رو سیگنال ۳.۵ گیگاهرتز، کم نیست و خیلی عالیه.
ولی من چند تا انتن برای ۳.۵ گیگاهرتز دیدم، مثل اینا، فکر میکنید انتن مخصوص ۳.۵ گیگ بتونیم پیدا کنیم؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
خیلی ممنون بابت اطلاعاتی که دادید، البته ۱۰ دسیبل تقویت اونم رو سیگنال ۳.۵ گیگاهرتز، کم نیست و خیلی عالیه.
ولی من چند تا انتن برای ۳.۵ گیگاهرتز دیدم، مثل اینا، فکر میکنید انتن مخصوص ۳.۵ گیگ بتونیم پیدا کنیم؟
دوستان چطوری میشه به شخصی Pv فرستاد؟ پروفایل کاربرا تغییر کرده؟ گزینه پیام شخصی که قبلا بود رو دیگه نمیبینم!
از این دوستمون یه سوال بی ربط به تاپیک در مورد گیرنده وای فای لپ تاپ ( آنتنش ) دارم ، اگه روشی باشه که باشون در ارتباط بود
بله درسته وجود داره منکر وجودش نیستم -من قبل از اقدام به خرید کلی دنبال اینا گشتم و طرح های مختلفش رو دیدم و مقاله های نوکیا و اریکسون رو هم خوندم ولی خب بازار ایران .....
من نتونسم پیدا کنم کل 4 طبقه امجد رو گشتم اگر کسی پیدا کرد ممنون میشم اطلاع بده چون الان زیر ساختش آمادست روی مودم فقط با یک سوکت نری sma میشه هر انتی رو به مودم من وصل کرد
سلام من مودم z6000 دارم ودر محله سبلان جنوبی تهران ساکن هستم. و از این مودم تا بحال راضی بودم
تست سرعت هم با speed test حدود 18. تا 28 مگ می باشد و تا بحال با اینکه مودم یکسره روشن میباشد و دو ماه است که کار می کنم مشکلی نداشتم
لینک عکس تست سرعت مودم
"http://img.upload724.com/">free image hosting</a>
Last edited by yaldagilda; 24-05-2017 at 23:12.
داداش ای کاش از داخلشم عکس میگرفتی که به کجا لحیم بشه
اقایون سیم td روی مودم های 4Gهواوی تی پی لینک دی لینک و... کار میکنه. منظورم مودمهای تو بازاره نه مودم 4G خود ایرانسل
فعلا خیر
سلام
من در سبلان جنوبی تهران ساکن هستم و مودم z6000 دارم و برخلاف مشکلات گفته شده دوستان و شاید
هم از شانس من مشکلی با این مودم نداشتم و با اینکه یکسره مودم روشن میباشد
و در خانه پنج نفر از اینترنت استفاده داریم مشکلی نداشتیم و میانگین سرعت هم
با speed test که انجام دادم بین 18 تا 28 مگ می باشد
اینقدر درگیر کار بودم که یادم رفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)