تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 419 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا از دوستان کسی مودم B525 داره راضی باشه؟
    میخوام 4G+ وصل بشم باهاش ولی نمیدونم آنتن دهی و کیفیت و ... چطوره آیا مثل گوشی خوب هست یا نه
    اینکه باند ۲۳۰۰ رو نداره مشکلی به وجود نمیاره؟

چون خیلی گرونه میترسم بگیرم مشکلی داشته باشه

ویرایش:‌ میدونم همین صفحه پیش گفتین خوبه چون جدیدتره، ولی یادمه یک مودمی بود الکی میگفتن 4G+ هست (یادم نیست اسمش 61a بود یا 22 یا چی بود) ، گفتم نکنه این هم مشکلی داشته باشه بعد اینهمه هزینه
    اگر کسی این مودم رو داره لطفا بگه چطوره
    امروز من این مودم رو خریدم. قبلش با پشتیبانیشون صحبت کردم گفتن از 4G+ پشتیبانی میکنه و مشکلی نداره. امروز من هرچی با این مودم تست گرفتم نتونستم بفهمم به پلاس وصل میشه یا نه. با برنامه ی ltewatch هم باندا رو عوض کردم و توفیری نکرد. سرعت دانلود در حد همون گوشی cat4 خودمه. فقط یه بار سرعت بیشتری گرفتم که تا 5 مگابایت رفت توی دانلود منیجر. از دوستان عزیز که این مودم رو دارن خواهش میکنم اگر تجربه کار با این مودم رو دارن بنده رو راهنمایی کنن. سپاسگزار

2. این کاربر از alirezaveis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

گیرندگیش خیلی با مودمهای دیگه فرقی نمی کنه ... مثلا اگر یه 3372 با این کنار هم باشن آنتنشون و سرعتشون یکیه
    کیفیت ساخت خوبه ... فرم ویر هم بستگی به سازنده و ارائه کنندش دارع اما طبیعتا روی جدیدی ها باید نسخه جدیدش باشه...
    به نظرم فقط برای شرایط دانلود فقط تجمیعش به درد می خوره و الا ارزش 620 هزار تومن هزینه رو نداره چون اگر کیفیت شبکه خوب باشه فرقی بین 5186 و یه 3372 نیست
    اما خوب وای فایش خوبه و حالت ac هم با پورت گیگابیت می تونه یه مزیت باشه برای حتی کارهای دیگه
    به هر حال اگر کسی می خواد 400 هزینه کنه اینو بگیره بهتره چون همراه اول هم احتمالا تجمیعش در آینده عمومی میشه از طرفی فرکانس 2600 تی دی هم داره که به درد سیم کارت های شاتل در آینده می خوره..
    فرم ویر اولی من به درد نمی خورد و قدیمی بود و تجمیعش مشکل داشت اما الان تقریبا قابل قبول عمل می کنه اما به معنای جمع مجموع دانلود باند سه و باند هفت نیست و شاید چیپ های موبایل در تجمیع بهتر عمل کنند..
    دوست عزیز میشه بیشتر در مورد آپدیت فرم ویر مودمتون توضیح بدید ؟ یا اینکه از کجا آپدیت کردید ؟ تو پست قبلیم گفتم من هنوز نتونستم از تجمیع فرکانس این مودم استفاده کنم. توی منطقه ما هم فرکانس 1800 ایرانسل هست هم فرکانس 2600. آیا موجود بودن این دو فرکانس میتونه تاییدی بر حالت پلاس تو منطقه باشه ؟ توی تنظیمات مودم باید تغییری بدم که بتونم به حالت پلاس وصل بشم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
    Last edited by alirezaveis; 15-08-2017 at 15:49.

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان مودم mf910 ایرانسل از برنامه ltewatch پشتیبانی نمیکنه؟؟؟؟؟ برنامه مشابهی هست بشه باندو تغییر داد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

امروز من این مودم رو خریدم. قبلش با پشتیبانیشون صحبت کردم گفتن از 4G+ پشتیبانی میکنه و مشکلی نداره. امروز من هرچی با این مودم تست گرفتم نتونستم بفهمم به پلاس وصل میشه یا نه. با برنامه ی ltewatch هم باندا رو عوض کردم و توفیری نکرد. سرعت دانلود در حد همون گوشی cat4 خودمه. فقط یه بار سرعت بیشتری گرفتم که تا 5 مگابایت رفت توی دانلود منیجر. از دوستان عزیز که این مودم رو دارن خواهش میکنم اگر تجربه کار با این مودم رو دارن بنده رو راهنمایی کنن. سپاسگزار
    هرچند ناراحت شدم که شما چنین تجربه بدی داشتید با این هزینه زیاد
    اما ممنونم که اطلاع رسانی کردید و باعث شدید من این اشتباهو نکنم

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

توی ویدئو های که از بی 525 دیدم توی حالت پلاس علامت + هم میاد
    شما یه بار بزار روی باند 7 یه بار هم باند 3 بعد بزار روی حالت اتومات و نتایج رو مقایسه کن
    معمولا توی پلاس سرعت 7 و 3 کاملا جمع نمیشه اما از حالت تک باند سرعت بیشتری می گیره مشروط بر اینکه توی هر دو باند سرعت خوب باشه

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

7. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز میشه بیشتر در مورد آپدیت فرم ویر مودمتون توضیح بدید ؟ یا اینکه از کجا آپدیت کردید ؟ تو پست قبلیم گفتم من هنوز نتونستم از تجمیع فرکانس این مودم استفاده کنم. توی منطقه ما هم فرکانس 1800 ایرانسل هست هم فرکانس 2600. آیا موجود بودن این دو فرکانس میتونه تاییدی بر حالت پلاس تو منطقه باشه ؟ توی تنظیمات مودم باید تغییری بدم که بتونم به حالت پلاس وصل بشم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
    توی ص اول لینک آپدیت فایلهای
    5186
    هست فایل ال ام تی رو نصب کنید تا توی تنظیمات گزینه
    Ca mode
    بیاد و از فعال بودن اون مطمئن بشید
    لینک روش حرفه ای تغییر فرم ویر هم در ص یادداشت کاربری هست
    اگر ورژنتون 300 به بالا هست نیازی به تغییر فرم ویر نیست فقط فایل ال ام تی رو نصب کنید تا وب یو آی تغییر کنه و گزینه حالت تجمیع بیاد

9. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

هرچند ناراحت شدم که شما چنین تجربه بدی داشتید با این هزینه زیاد
    اما ممنونم که اطلاع رسانی کردید و باعث شدید من این اشتباهو نکنم
    خواهش میکنم دوست عزیز. من در هر صورت یه مودم نیاز داشتم و باید میگرفتم. اگه میخواستم cat4 بگیرم یه دویست پنجاه تومنی ارزون تر درمیومد ولی دیگه هی به خودم میگفتم کاش اون که بهتر بود رو میگرفتم. به هرحال پشیمون نیستم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مدل 525 ی که توی سایت های ایرانی دیدم تجمیع 3 و 7 رو داره
    فقط 5186-61a
    تجمیع 3 و 7 رو نداره

12. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

توی ویدئو های که از بی 525 دیدم توی حالت پلاس علامت + هم میاد
    شما یه بار بزار روی باند 7 یه بار هم باند 3 بعد بزار روی حالت اتومات و نتایج رو مقایسه کن
    معمولا توی پلاس سرعت 7 و 3 کاملا جمع نمیشه اما از حالت تک باند سرعت بیشتری می گیره مشروط بر اینکه توی هر دو باند سرعت خوب باشه

ممنون از پاسختون دوست عزیز. باند 3 رو چک کردم تا 5 مگابایت سرعت میداد. باند 7 تا حداکثر 1.5 مگ. روی حالت auto هم همون 1.5 رو گرفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مدل 525 ی که توی سایت های ایرانی دیدم تجمیع 3 و 7 رو داره
    فقط 5186-61a
    تجمیع 3 و 7 رو نداره

خودمم توی youtube نگاه کردم علامت پلاس رو میاره. ولی واسه من نیاورده. با پشتیبانیشون صحبت کردم یه ایرادای بنی اسرائیلی میاوردن آدم خندش میگرفت. خلاصه نتونست قانع کنه آخرشم گفت بهت حق میدم باید سرعت بیشتری بگیری. گفت مودم رو ببر جای دیگه هم امتحان کن اگه باز مشکل داشتی تماس بگیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •