تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 427 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اسلام
    با كمك اطلاعاتي كه در اين سايت بود بالاخره منم رفتم توي ليست سياه W810
    'گذشته از از خوش آمدگويي آقا من با اينكه تاريخ وساعت گوشي رو تنظيم كردم اما وقتي گزارش رسيد اس ام اس دريافت ميكنم ساعت گزارش يه چيز عجيب غريبه اصلا ارتباطي به ساعت وتاريخ گوشيم نداره كسي ميدونه چه جوري ميشه اين مشكل رو حل كرد به خاطر گوشي قبليم بد جوري به گزارش رسيد وساعت وتاريخش عادت كردم اين 810 حالمو گرفته.نميزاره از بقيه چيزا لذت ببرم
    لطفا كمك
    تبریکات ما را بپذیرید
    هر چی سونی اریکسون دیدن توی تاریخ دلیوری هاشون مشکل داشتن . مالا منم همینطوره به نظرم راح حلی نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها من در مورد این حفره که سمت راست و بالای نمایشگره(چشم الکترونیکی)شنیدم یه چراغ چشمک زن هم داره....همینطوره؟؟؟..... ماله من نیست

داره خودمونی میشه acer_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض چشم الكترونيك

بچه ها من در مورد این حفره که سمت راست و بالای نمایشگره(چشم الکترونیکی)شنیدم یه چراغ چشمک زن هم داره....همینطوره؟؟؟..... ماله من نیست
    دوست عزيز اگه يه مقدار دقت كني سمت راست يه حفره كوچيك داره كه در حالت عادي اگه طلق باشه خوب ديده نميشه ولي يه مقدار دقت كني ميتوني ببينيش.

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان 1 سوال:
    ایا میشه W700 رو با PhoneXS یا xs++ یا far manager به FS اش دسترسی پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

چرا این دکمه که اسمش منو هست منو رو بالا نمیاره و فقط مدیا پلیر رو بالا میاره چرا K750i در حالت ارسال میتونه بره تو منو و عکس نگاه کنه اما W810i در حالت ارسال با بلوتوس نمیتونه بره تو منو و عکس یا کارهای دیگه انجام بده

این دکمه باید منو رو بیاره بالا چرا مدیا پلیر رو میاره بالا

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

چرا این دکمه که اسمش منو هست منو رو بالا نمیاره و فقط مدیا پلیر رو بالا میاره چرا K750i در حالت ارسال میتونه بره تو منو و عکس نگاه کنه اما W810i در حالت ارسال با بلوتوس نمیتونه بره تو منو و عکس یا کارهای دیگه انجام بده

این دکمه باید منو رو بیاره بالا چرا مدیا پلیر رو میاره بالا
    آیا این دکمه تو گوشی شما در حال ارسال فایل منو رو میاره بالا یا نه؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

آیا این دکمه تو گوشی شما در حال ارسال فایل منو رو میاره بالا یا نه؟
    نه واسه من هم منو رو موقع بلوتوث و ارسال فایل بالا نمیاره ولی سه چهار تا از دوستام k750 دارن واسه اونا

رو هم امتحان کردم کار نمیکنه . این به فریمور گوشی ربط داره . رو فریمور های جدید کار نمیکنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

خوب مهم اینه که فریمور گوشی من جدید نیست و قدیمی هست اما بازم نمیاد بالا من 10/12 تا گوشی W810i رو امتحان کردم بالا نیومده ولی همه K750i ها بالا اومده و میتونن تو منو برن اما دوربین فعال نمیشه با یه تعداد دیگه اما اهنگ عکس ویدئو تماس و ......... در حالت ارسال با بلو توس میتونن انجام بدن مهمشون تماس گرفتن یا فرستادن SMS و.............

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب مهم اینه که فریمور گوشی من جدید نیست و قدیمی هست اما بازم نمیاد بالا من 10/12 تا گوشی W810i رو امتحان کردم بالا نیومده ولی همه K750i ها بالا اومده و میتونن تو منو برن اما دوربین فعال نمیشه با یه تعداد دیگه اما اهنگ عکس ویدئو تماس و ......... در حالت ارسال با بلو توس میتونن انجام بدن مهمشون تماس گرفتن یا فرستادن SMS و.............
    واسه من میاره بالا ولی وقتی Main menu رو انتخاب میکنی بر میگرده به صفحه Send file

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •