پچ هارو یکی یکی از 5 تا 9 کپی میکردم و ModdingWayInstaller رو میزدم تا نصب کنه
این روش درست نیست؟
به نظر همه چیز درست میاد مثلا سری B پیراهن و ارمهاشون درست شد
ولی توی ترکیب بعضی تیمها بازیکن بدون اسم میبینم
پچ هارو یکی یکی از 5 تا 9 کپی میکردم و ModdingWayInstaller رو میزدم تا نصب کنه
این روش درست نیست؟
به نظر همه چیز درست میاد مثلا سری B پیراهن و ارمهاشون درست شد
ولی توی ترکیب بعضی تیمها بازیکن بدون اسم میبینم
دیگه مشکل که از EA نیست . مشکل از ماست که نسخه کرکی نصب میکنیم . فقط چمنش احتیاج به پچ داره که اون هم میشه بدون پچ تحمل کرد .
اون بدون اسم طبیعیه . دیگه نسخه کرکی باید یه سری ضعفه ها هم داشته باشه دیگه . فکر میکنم این کرش کردن ها توی کریر به خاطر همین بازیکنهای بدون اسم باشه .
این پچ رو اگر روی نسخه ارجینال هم نصب کنید (البته نیاز نیست) به همین صورته، پس مشکل از پچه، چون اون اپدیت 2 مگی ترنسفرز با هیچ کرکی مشکلی نداره.
فایل Readme.txt در فایل فشرده آموزش نصبش رو گفته...همچنین آموزش پاک کردنش،البته من که پاکش کردم چمن بازی رو کاملا از بین برد و سیاه کرد،مجبور شدم دوباره بازی رو نصب کنم...
اما هر جای نصبش مشکل داشتید بگید شاید بتونم کمکی بکنم...ضمنا اون فایل Exe که تو فایل فشرده هست رو اول اکسترکت کنید تو فولدر game بازی تون،بعد از اونجا استارت بزنید و موقع نصب آدرس پوشه ی اصلی Fifa14 رو بدید،یعنی همون فولدری که توش سه تا فولدر به نام های 1:_installer
2.game
3.support
موجوده....
من این مد رو ریختم،منتها همونطور که گفتم پاکش کردم،به نظرم چمنش در حالت عادی خوشرنگ تر بود...
به هر حال هر کس یه نظری داره...
خدا رو شکر شما خوشتون اومد....
کیفیت چمن از دور خیلی خوب میشه و از نزدیک یه موکت با کیفیت میشه و بهر حال از ین نسل بیشتر از این هم انتظار نمیره ...
در کل من که خیلی خوشم اومد و به دوستانی که سخت افزار مناسبی دارن و از رزولیشن 1080 استفاده می کنند پیشنهاد میکنم.
من خودم از رزولوشن 1080استفاده میکنم ولی چمنش خوب نیس...این پچی هم که گفتید چمن رو بدتر کرد به نظرم مصنوعی شد
بازی رو پاک کن و دوباره بریز و آپدیت 2 و کرک 5 هم بریز
بعد پچ ها رو از اول به ترتیب نصب کن مطابق راهنماشون به این ترتیب : 0.5 ,0.6 , 0.8 , 0.8.5 , 0.9
آپدیت 2 دیگه کدومه؟ همونی که با کرک اولی اومد و 55 مگ بود؟
ویندوزت چیه؟
این پچ ها رو از کجا میشه دانلود کرد؟
------------------------
آخه یه بازی این همه پچ و اصلاحیه؟ آدم گیچ میشه چی به چیه.کدوم رو نصب کنه. مردشورتو ببرن EA با این فیفا ساختنتالان یه نفر از ابتدا بازی رو دانلود و نصب کنه معلوم نیست باید چی کار کنه.60 تا آپدیت و.... اومده که رو هر سیستمی باید به یک شکل عمل کرد
![]()
نه آپدیت 2 که نسخه فیفارو به 1.3 ارتقاء میده همین آپدیت آخری هست که با کرک 5 یا همون 3dm که یک هفته ی اخیر اومده هستش.
ویندوزم سون 64 bit هست.
این پچ ها هم به ea ربطی نداره و نصبشون لزومی نداره و دل بخواهی هست و هرکس دوست داشت نصب میکنه که یکسری امکانات رو به بازی اضافه میکنه .
اخرین نسخه رو که برای نصبش باید نسخه های قبلی رو نصب کنی در ادرس زیرموجود هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی تونسته پچ های مودینگوی 0.8 و 0.8.5 . 0.9 رو بدون مشکل نصب کنه ؟ من تا 0.5 و 0.6 مشکلی نداشتم ولی بقیشو که ریختم تا عکس مسی میره چند ثانیه وای میسته بعد میاد بیرون میخواستم ببینم کسی بدون مشکل این 3 تای آخری رو نصب کرده ؟
Last edited by zodiac67; 09-11-2013 at 21:01.
من مودینگوی 0.8 و 0.8.5 رو نصب کردم (با همون روش نصبی که دوستان چند صفحه قبل گذاشته بودن). 0.9 رو تازه دارم دانلود می کنم.
اره من نصب کردم مشکلی نبود . البته تا 0.8.5 . 9 رو هنوز نصب نکردم .
جالبه نسخه جدید این مود رو که نصب میکنی خیلی از نوشته های بازی رو تبدیل میکنه به اسم سایتش که خوشم نیومد از این کارش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)