تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 444 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

پچ هارو یکی یکی از 5 تا 9 کپی میکردم و ModdingWayInstaller رو میزدم تا نصب کنه
    این روش درست نیست؟
    به نظر همه چیز درست میاد مثلا سری B پیراهن و ارمهاشون درست شد
    ولی توی ترکیب بعضی تیمها بازیکن بدون اسم میبینم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آپدیت 2 دیگه کدومه؟ همونی که با کرک اولی اومد و 55 مگ بود؟
    ویندوزت چیه؟
    این پچ ها رو از کجا میشه دانلود کرد؟

------------------------
    آخه یه بازی این همه پچ و اصلاحیه؟ آدم گیچ میشه چی به چیه.کدوم رو نصب کنه. مردشورتو ببرن EA با این فیفا ساختنتالان یه نفر از ابتدا بازی رو دانلود و نصب کنه معلوم نیست باید چی کار کنه.60 تا آپدیت و.... اومده که رو هر سیستمی باید به یک شکل عمل کرد
    دیگه مشکل که از EA نیست . مشکل از ماست که نسخه کرکی نصب میکنیم . فقط چمنش احتیاج به پچ داره که اون هم میشه بدون پچ تحمل کرد .

پچ هارو یکی یکی از 5 تا 9 کپی میکردم و ModdingWayInstaller رو میزدم تا نصب کنه
    این روش درست نیست؟
    به نظر همه چیز درست میاد مثلا سری B پیراهن و ارمهاشون درست شد
    ولی توی ترکیب بعضی تیمها بازیکن بدون اسم میبینم
    اون بدون اسم طبیعیه . دیگه نسخه کرکی باید یه سری ضعفه ها هم داشته باشه دیگه . فکر میکنم این کرش کردن ها توی کریر به خاطر همین بازیکنهای بدون اسم باشه .

3. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اون بدون اسم طبیعیه . دیگه نسخه کرکی باید یه سری ضعفه ها هم داشته باشه دیگه . فکر میکنم این کرش کردن ها توی کریر به خاطر همین بازیکنهای بدون اسم باشه .
    این پچ رو اگر روی نسخه ارجینال هم نصب کنید (البته نیاز نیست) به همین صورته، پس مشکل از پچه، چون اون اپدیت 2 مگی ترنسفرز با هیچ کرکی مشکلی نداره.

حالا کلا بیخیال پچ ناقص 5 و 6 میشم و از 8 به بعد شروع میکنم ببینم چی میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اموزش نصبش رو هم بگو برا من نصب نشد ارور داد موقع نصب
    فایل Readme.txt در فایل فشرده آموزش نصبش رو گفته...همچنین آموزش پاک کردنش،البته من که پاکش کردم چمن بازی رو کاملا از بین برد و سیاه کرد،مجبور شدم دوباره بازی رو نصب کنم...

اما هر جای نصبش مشکل داشتید بگید شاید بتونم کمکی بکنم...ضمنا اون فایل Exe که تو فایل فشرده هست رو اول اکسترکت کنید تو فولدر game بازی تون،بعد از اونجا استارت بزنید و موقع نصب آدرس پوشه ی اصلی Fifa14 رو بدید،یعنی همون فولدری که توش سه تا فولدر به نام های 1:_installer
    2.game
    3.support
    موجوده....

6. این کاربر از Kaveh619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کیفیت چمن رو خیلی خوب کرد

برای نصب هم یه روش اتوماتیک داره یه روش دستی

اگه تو اتوماتیک ارور داد محتویات فولدر Manual رو تو محل نصب بازی data ه sceneassets ه pitch کپی کنید .
    من این مد رو ریختم،منتها همونطور که گفتم پاکش کردم،به نظرم چمنش در حالت عادی خوشرنگ تر بود...

به هر حال هر کس یه نظری داره...

خدا رو شکر شما خوشتون اومد....

8. این کاربر از Kaveh619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من این مد رو ریختم،منتها همونطور که گفتم پاکش کردم،به نظرم چمنش در حالت عادی خوشرنگ تر بود...

به هر حال هر کس یه نظری داره...

خدا رو شکر شما خوشتون اومد....

کیفیت چمن از دور خیلی خوب میشه و از نزدیک یه موکت با کیفیت میشه و بهر حال از ین نسل بیشتر از این هم انتظار نمیره ...

در کل من که خیلی خوشم اومد و به دوستانی که سخت افزار مناسبی دارن و از رزولیشن 1080 استفاده می کنند پیشنهاد میکنم.

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من خودم از رزولوشن 1080استفاده میکنم ولی چمنش خوب نیس...این پچی هم که گفتید چمن رو بدتر کرد به نظرم مصنوعی شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بازی رو پاک کن و دوباره بریز و آپدیت 2 و کرک 5 هم بریز
    بعد پچ ها رو از اول به ترتیب نصب کن مطابق راهنماشون به این ترتیب : 0.5 ,0.6 , 0.8 , 0.8.5 , 0.9

آپدیت 2 دیگه کدومه؟ همونی که با کرک اولی اومد و 55 مگ بود؟
    ویندوزت چیه؟
    این پچ ها رو از کجا میشه دانلود کرد؟

------------------------
    آخه یه بازی این همه پچ و اصلاحیه؟ آدم گیچ میشه چی به چیه.کدوم رو نصب کنه. مردشورتو ببرن EA با این فیفا ساختنتالان یه نفر از ابتدا بازی رو دانلود و نصب کنه معلوم نیست باید چی کار کنه.60 تا آپدیت و.... اومده که رو هر سیستمی باید به یک شکل عمل کرد

نه آپدیت 2 که نسخه فیفارو به 1.3 ارتقاء میده همین آپدیت آخری هست که با کرک 5 یا همون 3dm که یک هفته ی اخیر اومده هستش.
    ویندوزم سون 64 bit هست.
    این پچ ها هم به ea ربطی نداره و نصبشون لزومی نداره و دل بخواهی هست و هرکس دوست داشت نصب میکنه که یکسری امکانات رو به بازی اضافه میکنه .
    اخرین نسخه رو که برای نصبش باید نسخه های قبلی رو نصب کنی در ادرس زیرموجود هست :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان کسی تونسته پچ های مودینگوی 0.8 و 0.8.5 . 0.9 رو بدون مشکل نصب کنه ؟ من تا 0.5 و 0.6 مشکلی نداشتم ولی بقیشو که ریختم تا عکس مسی میره چند ثانیه وای میسته بعد میاد بیرون میخواستم ببینم کسی بدون مشکل این 3 تای آخری رو نصب کرده ؟
    Last edited by zodiac67; 09-11-2013 at 21:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من مودینگوی 0.8 و 0.8.5 رو نصب کردم (با همون روش نصبی که دوستان چند صفحه قبل گذاشته بودن). 0.9 رو تازه دارم دانلود می کنم.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

[B]

نه آپدیت 2 که نسخه فیفارو به 1.3 ارتقاء میده همین آپدیت آخری هست که با کرک 5 یا همون 3dm که یک هفته ی اخیر اومده هستش.
    ویندوزم سون 64 bit هست.
    این پچ ها هم به ea ربطی نداره و نصبشون لزومی نداره و دل بخواهی هست و هرکس دوست داشت نصب میکنه که یکسری امکانات رو به بازی اضافه میکنه .
    اخرین نسخه رو که برای نصبش باید نسخه های قبلی رو نصب کنی در ادرس زیرموجود هست :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان کسی تونسته پچ های مودینگوی 0.8 و 0.8.5 . 0.9 رو بدون مشکل نصب کنه ؟ من تا 0.5 و 0.6 مشکلی نداشتم ولی بقیشو که ریختم تا عکس مسی میره چند ثانیه وای میسته بعد میاد بیرون میخواستم ببینم کسی بدون مشکل این 3 تای آخری رو نصب کرده ؟
    اره من نصب کردم مشکلی نبود . البته تا 0.8.5 . 9 رو هنوز نصب نکردم .
    جالبه نسخه جدید این مود رو که نصب میکنی خیلی از نوشته های بازی رو تبدیل میکنه به اسم سایتش که خوشم نیومد از این کارش .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •