دوستان ...من برنامه وای فای رو از روی سی دی نصب کردم و مودم منو حالا میتونه پیدا کنه ....ولی هرچی رمز مودم رو وارد میکنم قبول نمی کنه !...لطفاکمکم کنید !
دوستان ...من برنامه وای فای رو از روی سی دی نصب کردم و مودم منو حالا میتونه پیدا کنه ....ولی هرچی رمز مودم رو وارد میکنم قبول نمی کنه !...لطفاکمکم کنید !
F6 رو بزنید روشن کنید
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
اول چک کن تو Device manager شما باید 2 تا کارت گرافیک داشته باشین .
2 - لینک درایور برای کارت گراقیک Intel
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - لینک درایور انویدیا ( برای سیستم عامل های , 7 , 8 )
شما لپ تاپی میشناسی که داغ نکنه؟ اره مدل هایی که سی پی یو و گرافیک ضعیفی دارن معلومه که داغ نمیکنن
تازه z500 نسبت به مدل هایی که دیدم خیلی کمتر هم داغ میکنه.
روشنایی صفحه هم از خیلی از مدل ها بالاتره یه لپتاپ حرفه ای هستش
بازی رو نمیدونم اما من برای کار گرافیک یه لپتاپ متوسط هستش چون خودم دارم باهاش گرافیک کار میکنم اینو میگم . ایرادی نداره هااا فقط برای دیدن رنگها باید دقیقا روبروی مانیتور باشیدو اگه زاویه داشته باشید رنگها رو دقیق نمیبینید
والا لپتاپ خود منم با اینکه i5 هست ولی گرم میشه ! اما این گرم شدن Z500 گفتم شاید اذیت کننده باشه ، وگرنه من خودم از CoolPad استفاده میکنم مشکلی ندارم !
اما بحث صفحه نمایش چیز مهمیه ، اگر بشه باش کنار اومد خوبه ، وگرنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کیفیت صفحه نمایشش توی صفحه های استاندارد از بقیه بهتره ، قیمتش خیلی مناسبتره !![]()
در مورد صفحه نمایش فقط یه کمی شارپ نیست ...ولی نسبت با بقیه لپ تاپها نمی تونم نظر بدم ...من دو تا از اقوامم سونی دارن..امشب صفحه نمایشش رو با این لپ تاپها مقایسه می کنم و اگه شد عکس میگیرم ...منتظر گزارشم باشین !
دوستان خواهش می کنم کمکم کنید من میخوام بدون گرفتن کلید fn از f1 تا f12 استفاده کنم یعنی وقتی این دکمه هارو میزنم تنظیمات نکنه نور کمو زیاد نشه کلا میخوام تنظیمات لپ تاپ رو از این دکمه ها بردارم به بیان دیگر میخوام از function key ها بدون گرفتن fn key استفاده کنم. رفتم دیشب پیش یکی دیدم دقیقا بر عکس Z500 با f12 یا بقیه دکمه ها بالا رو که میزنه کاری نمیکنه ولی وقتی fn میگیره با اون دکمه ها تنظیم میکنه اصن نمیتونم یه طوری بگم متوجه بشید امیدوارم گرفته باشین چی میگم
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
دوستان در هنگام نصب synaptics ارور میده synaptics device not found چراا؟؟
خوب حتما Synaptics نیست Elan و یا Intelهستش
اینم لینک دانلود درایور Elan و Synaptics یه جا ( خودش تشخیص می ده کدومه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( اینتل برای ویندوز 7 درایور تاچ پد نداره )
کل اینترنتو زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم به جز چند تا نرم افزار که درست و حسایی هم کار نمی کنه !
لنوو این امکانو از تو بایوس غیر فعال کرده . برو تو بایوس با لپ تاپ دوستت بیین می تونی نورشو زیاد و کم کنی ؟
اگر شد که احتمالا نرم افزار نصب کرده . اگر از تو بایوس هم باید Fn بگیری ، پس لپ تاپ دوستتون مشکل داره . کل Z500 ها همین طوری اند لنوو نه تو بایوس و نه تو ویندوز هیچ راهی واسه غیر غعال کردنش نذاشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)