تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 626 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه sarafara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان ...من برنامه وای فای رو از روی سی دی نصب کردم و مودم منو حالا میتونه پیدا کنه ....ولی هرچی رمز مودم رو وارد میکنم قبول نمی کنه !...لطفاکمکم کنید !

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

انجام دادم اما درست نشد !

قسمت بلوتوث اومده اما نمیشه روش کلیک کرد و on کردش ! باید چیکار کنم ؟
    F6 رو بزنید روشن کنید

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید دوستان لگفا کمکم کنین هر کاری کردم این کارت گرافیک نصب نمیشه که نمیشه حتی کادایی که تو پستای قبلی گفته بود هم انجام دادم نشد که نشد لگفا کمکم کنید دیگه نمیدونم پی کار کنم!!
    اول چک کن تو Device manager شما باید 2 تا کارت گرافیک داشته باشین .

2 - لینک درایور برای کارت گراقیک Intel

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3 - لینک درایور انویدیا ( برای سیستم عامل های , 7 , 8 )

4. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من چندتا سوال راجع به این لپتاپ داشتم ممنون میشم جواب بدید !

اولین ایرادی که به این لپتاپ میگیرن اینه که موقع انجام محاسبات سنگین قسمت سمت چپ بدنه زیاد داغ میشه ، آیا واقعا همینطوره ؟ خواهشا بی تعصب جواب بدید ! آیا راه حلی براش پیدا شده ؟

دومین مساله مربوط به روشنایی کمه صفحه نمایشه ، در مقابل لپتاپ های هم رده آزار دهندس ؟ یعنی تفاوت فاحشی بینشونه یا میشه باش کنار اومد ؟ راه حلی هست براش ؟

من برای کارای گرافیکی و سه بعدی و بازی میخوام این لپتاپو ، مناسب کار من هست ؟

خلاصه هر نکته ای که مد نظرتون هست رو بگید ممنون میشم !
    شما لپ تاپی میشناسی که داغ نکنه؟ اره مدل هایی که سی پی یو و گرافیک ضعیفی دارن معلومه که داغ نمیکنن
    تازه z500 نسبت به مدل هایی که دیدم خیلی کمتر هم داغ میکنه.
    روشنایی صفحه هم از خیلی از مدل ها بالاتره یه لپتاپ حرفه ای هستش
    بازی رو نمیدونم اما من برای کار گرافیک یه لپتاپ متوسط هستش چون خودم دارم باهاش گرافیک کار میکنم اینو میگم . ایرادی نداره هااا فقط برای دیدن رنگها باید دقیقا روبروی مانیتور باشیدو اگه زاویه داشته باشید رنگها رو دقیق نمیبینید

6. 3 کاربر از amin5222106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اولا این که لپ تاپ سمت چپش گرم می شه ، درسته . ولی نمی دونم چرا زیاد دوستان حساس شدن چون بقیه لپ تاپ ها بیشتر از این داغ می کنن !!!

تجربه شخصی بهم می گه که دلیل اینکه داغ کردنش بیشتر احساس می شه 1 چیزه ! اینکه لپ تاپ رو می زارم رو پاهام

لپ تاپ ها دیگه چون سنگین تر بودن رو زمین می زاشتم !!! دوستامم لپ تاپشونو می زاشتن رو زمین . ( البته اونا z500 ندارن ) یه روز یکی کول پد خرید بچه ها فهمیدن زیر لپ تاپ گرم می شه ! از اون به بعد زیر لپ تاپ چند تا کتاب می زاشتن ( نمی خواستن پول واسه کول پد بدن !!! )

حالا شاید مشکل بیشتر دوستانم همینه !

روشناییشم خوبه ولی زوایای دید محدوده
    والا لپتاپ خود منم با اینکه i5 هست ولی گرم میشه ! اما این گرم شدن Z500 گفتم شاید اذیت کننده باشه ، وگرنه من خودم از CoolPad استفاده میکنم مشکلی ندارم !

اما بحث صفحه نمایش چیز مهمیه ، اگر بشه باش کنار اومد خوبه ، وگرنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کیفیت صفحه نمایشش توی صفحه های استاندارد از بقیه بهتره ، قیمتش خیلی مناسبتره !

داره خودمونی میشه sarafara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

والا لپتاپ خود منم با اینکه i5 هست ولی گرم میشه ! اما این گرم شدن Z500 گفتم شاید اذیت کننده باشه ، وگرنه من خودم از CoolPad استفاده میکنم مشکلی ندارم !

اما بحث صفحه نمایش چیز مهمیه ، اگر بشه باش کنار اومد خوبه ، وگرنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کیفیت صفحه نمایشش توی صفحه های استاندارد از بقیه بهتره ، قیمتش خیلی مناسبتره !
    در مورد صفحه نمایش فقط یه کمی شارپ نیست ...ولی نسبت با بقیه لپ تاپها نمی تونم نظر بدم ...من دو تا از اقوامم سونی دارن..امشب صفحه نمایشش رو با این لپ تاپها مقایسه می کنم و اگه شد عکس میگیرم ...منتظر گزارشم باشین !

9. این کاربر از sarafara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

دوستان خواهش می کنم کمکم کنید من میخوام بدون گرفتن کلید fn از f1 تا f12 استفاده کنم یعنی وقتی این دکمه هارو میزنم تنظیمات نکنه نور کمو زیاد نشه کلا میخوام تنظیمات لپ تاپ رو از این دکمه ها بردارم به بیان دیگر میخوام از function key ها بدون گرفتن fn key استفاده کنم. رفتم دیشب پیش یکی دیدم دقیقا بر عکس Z500 با f12 یا بقیه دکمه ها بالا رو که میزنه کاری نمیکنه ولی وقتی fn میگیره با اون دکمه ها تنظیم میکنه اصن نمیتونم یه طوری بگم متوجه بشید امیدوارم گرفته باشین چی میگم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان در هنگام نصب synaptics ارور میده synaptics device not found چراا؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان در هنگام نصب synaptics ارور میده synaptics device not found چراا؟؟
    خوب حتما Synaptics نیست Elan و یا Intelهستش

اینم لینک دانلود درایور Elan و Synaptics یه جا ( خودش تشخیص می ده کدومه )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( اینتل برای ویندوز 7 درایور تاچ پد نداره )

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان خواهش می کنم کمکم کنید من میخوام بدون گرفتن کلید fn از f1 تا f12 استفاده کنم یعنی وقتی این دکمه هارو میزنم تنظیمات نکنه نور کمو زیاد نشه کلا میخوام تنظیمات لپ تاپ رو از این دکمه ها بردارم به بیان دیگر میخوام از function key ها بدون گرفتن fn key استفاده کنم. رفتم دیشب پیش یکی دیدم دقیقا بر عکس Z500 با f12 یا بقیه دکمه ها بالا رو که میزنه کاری نمیکنه ولی وقتی fn میگیره با اون دکمه ها تنظیم میکنه اصن نمیتونم یه طوری بگم متوجه بشید امیدوارم گرفته باشین چی میگم

کل اینترنتو زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم به جز چند تا نرم افزار که درست و حسایی هم کار نمی کنه !

لنوو این امکانو از تو بایوس غیر فعال کرده . برو تو بایوس با لپ تاپ دوستت بیین می تونی نورشو زیاد و کم کنی ؟

اگر شد که احتمالا نرم افزار نصب کرده . اگر از تو بایوس هم باید Fn بگیری ، پس لپ تاپ دوستتون مشکل داره . کل Z500 ها همین طوری اند لنوو نه تو بایوس و نه تو ویندوز هیچ راهی واسه غیر غعال کردنش نذاشته

14. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •