تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 624 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون بابت معرفی برنامه، اما بازم ویدیوهای رکورد شده با Blaze، تبدیل نشدن!
    موقع Add کردن ویدیو این ارور رو میده:

من فایل های ظبط شده ست تاپ باکس معمولی که فرمتشان تی اس است را تبدیل کردم. شما از ست تاپ باکسی که به یو اس بی وصل میشه استفاده میکنی. اولاً من نمیدونم فرمت فتیل های ظبط شده چیه. بعد هم اگر ممکنه یک فایل ده دوازده مگابایتی که درحدود چند ثانیه باشه ظیط کن و روی یک سرور مجانی مثل فورشیرد یا مدیافایر آپلود کن و لینک بده ببینم میتونم تبدیل کنم تا برنامه تبدیل کننده مناسب معرفی کنم.
    پاینده باشید

2. این کاربر از papalook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خب، دوستان ساکن استان خراسان رضوی، به میمنت و مبارکی و طی یک مراسم رسمی، لحظاتی پیش پخش دیجیتال شبکه های صدا و سیما در استان افتتاح شد.

دوستان ساکن مشهد مقدس، فریمان، سرخس و چناران اولین دریافت کننده های سیگنال دیجیتال زمینی هستند.

کانالهای قابل دریافت به شرح زیر هستند:

شبکه یک
    شبکه دو
    شبکه سه
    شبکه چهار
    شبکه خراسان رضوی
    شبکه خبر
    شبکه آموزش
    شبکه قرآن
    شبکه مستند
    شبکه استانی (پخش هر روز یک مرکز استان)
    شبکه جام جم 1
    شبکه الکوثر (عربی)
    شبکه Press TV (خبری-انگلیسی)
    شبکه العالم (خبری-عربی)
    +
    حدود 10 شبکه رادیویی به صورت دیجیتال

برای دریافت این کانالها با سیستم پخش دیجیتال ----T MPEG-4 H.264 AAC باید:

- یا تلویزیون شما گیرنده ----T را درون خود داشته باشد (تلویزیون های جدید LCD و LED و سه بعدی سالهای اخیر ممکن است گیرنده دیجیتال داشته باشند!)

- یا برای تلویزیون فاقد گیرنده دیجیتال خود باید یک دستگاه مبدل آنالوگ به دیجیتال تهیه بفرمایید. نام دیگر این دستگاه Set-Top-Box است که با مارک ها و برندهای مختلف از 50 هزار تومان تا 100 هزار تومان قابل تهیه است (بسته به امکانات دستگاه)

- یا برای مشاهده دیجیتال کانالها در کامپیوتر خود از گیرنده های USB دیجیتال استفاده کنید که به اندازه یک حافظه کول دیسک سایز دارد و در انتهای آن محل اتصال فیش آنتن هوایی معمولی موجود است. قیمت این گیرنده 30 هزار تومان است. (مارکها و برندهای مختلف)
    اگر بخواهید میتوانید این گیرنده دیجیتال را مثل کارت گرافیکی و مودم داخل کیس کامپیوتر خود نصب کنید. در اینصورت باید کارت های دیجیتال که به شکاف های PCI و PCI Express بر روی مادربرد کامپیوتر سوار میشوند را تهیه بفرمایید که این کارت ها مزیت های بیشتری نسبت به نوع USBشان دارند. یعنی اینکه علاوه بر قابلیت دریافت دیجیتال کانالها شما قادر خواهید بود به صورت آنالوگ (سیستم قدیمی تر) نیز کانالها را دریافت کنید و همچنین این کارتها اکثرا دارای ورودی هستند و با استفاده از این قابلیت شما میتوانید از منابع دیگر کپچر نیز بکنید. به عنوان مثال تبدیل فیلم قدیمی VHS ویدیوی خود به یک فایل دیجیتال در کامپیوتر و تبدیل آن به یک دیسک DVD ویدیویی.

4. این کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من هم از ظاهر مدل های جدید دنای خوشم آمده، منتها انگار کسی دنای نداره تا کمی رویو برامون بنویسد.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohsen121
    سلام دوست عزیز . برنامه ای رو که آموزشش رو داده بودید نصب کردم و تمام تنظیمات رو درست انجام دادم ولی تلویزیون صدا نداره . ممنون می شم کمک کنید، واقعا برنامه معرکه ایه چون هم فرمت ظبط قابل تبدیل هست هم می شه هر 8 تا کانال رو با هم ضبط کرد .
    سلام دوست گرامی

اگر منظورتون --- Viewer هست، این اشکال شما مربوط میشه به کدک ها و گراف های مربوطه که باید با نصب همون برنامه هایی که عرض کردم به برنامه --- Viewer قابلیت پخش صدا رو هم بدین.

الان تنظیمات برنامه من به این شکله و تصاویر رو با صدا و تصویر روان و با کیفیت دارم:

تنظیمات قسمت تصویر:

تنظیمات قسمت صدا:

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون
    --- Viewer رو دانلود کردم. فوق‌العاده است.
    اما ProgDVB کانالها رو پخش نمیکنه و یه پیغام میده که کدک های لازم یا نصب نشدن و یا انتخاب نشدن. اما من K-lite و تعدادی کدک دیگه رو نصب کردم و از بابت کدک فکر نکنم مشکلی باشه. ولی تو تنظیمات کدک ProgDVB نمیدونم باید چه گزینه‌هایی رو انتخاب کنم. شما میتونید راهنمایی کنید؟

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\

دوست عزیز مشکل شما مربوط به تنظیمات همون کدک هاست که خدمتتون عرض کردم.

الان من با تنظیم درست کدکهای برنامه ProgDVB (آخرین نسخه Professional) تمام کانالها رو با -=تصویر=- روان و بدون گیر و همچنین با -=صدای=- شفاف و بدون قطعی در کامپیوترم دارم:

تنظیمات قسمت تصویر برنامه ProgDVB Professional:

تنظیمات قسمت صدای برنامه ProgDVB Professional:

موفق باشید.

8. این کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خب، دوستان ساکن استان خراسان رضوی، به میمنت و مبارکی و طی یک مراسم رسمی، لحظاتی پیش پخش دیجیتال شبکه های صدا و سیما در استان افتتاح شد.

دوستان ساکن مشهد مقدس، فریمان، سرخس و چناران اولین دریافت کننده های سیگنال دیجیتال زمینی هستند.

کانالهای قابل دریافت به شرح زیر هستند:

شبکه یک
    شبکه دو
    شبکه سه
    شبکه چهار
    شبکه خراسان رضوی
    شبکه خبر
    شبکه آموزش
    شبکه قرآن
    شبکه مستند
    شبکه استانی (پخش هر روز یک مرکز استان)
    شبکه جام جم 1
    شبکه الکوثر (عربی)
    شبکه Press TV (خبری-انگلیسی)
    شبکه العالم (خبری-عربی)
    +
    حدود 10 شبکه رادیویی به صورت دیجیتال

برای دریافت این کانالها با سیستم پخش دیجیتال ----T MPEG-4 H.264 AAC باید:

- یا تلویزیون شما گیرنده ----T را درون خود داشته باشد (تلویزیون های جدید LCD و LED و سه بعدی سالهای اخیر ممکن است گیرنده دیجیتال داشته باشند!)

- یا برای تلویزیون فاقد گیرنده دیجیتال خود باید یک دستگاه مبدل آنالوگ به دیجیتال تهیه بفرمایید. نام دیگر این دستگاه Set-Top-Box است که با مارک ها و برندهای مختلف از 50 هزار تومان تا 100 هزار تومان قابل تهیه است (بسته به امکانات دستگاه)

- یا برای مشاهده دیجیتال کانالها در کامپیوتر خود از گیرنده های USB دیجیتال استفاده کنید که به اندازه یک حافظه کول دیسک سایز دارد و در انتهای آن محل اتصال فیش آنتن هوایی معمولی موجود است. قیمت این گیرنده 30 هزار تومان است. (مارکها و برندهای مختلف)
    اگر بخواهید میتوانید این گیرنده دیجیتال را مثل کارت گرافیکی و مودم داخل کیس کامپیوتر خود نصب کنید. در اینصورت باید کارت های دیجیتال که به شکاف های PCI و PCI Express بر روی مادربرد کامپیوتر سوار میشوند را تهیه بفرمایید که این کارت ها مزیت های بیشتری نسبت به نوع USBشان دارند. یعنی اینکه علاوه بر قابلیت دریافت دیجیتال کانالها شما قادر خواهید بود به صورت آنالوگ (سیستم قدیمی تر) نیز کانالها را دریافت کنید و همچنین این کارتها اکثرا دارای ورودی هستند و با استفاده از این قابلیت شما میتوانید از منابع دیگر کپچر نیز بکنید. به عنوان مثال تبدیل فیلم قدیمی VHS ویدیوی خود به یک فایل دیجیتال در کامپیوتر و تبدیل آن به یک دیسک DVD ویدیویی.
    فقط این شهرهایی که اعلام کردید الان می تونند از این فناوری استفاده کنند؟
    الان بهترین دستگاه گیرنده چیه؟ قیمت؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فقط این شهرهایی که اعلام کردید الان می تونند از این فناوری استفاده کنند؟
    الان بهترین دستگاه گیرنده چیه؟ قیمت؟
    دوست عزیز شهرهای زیادی هستند که این فن آوری نوین در اونها فعال شده. اما در استان خراسان رضوی فعلا همونهایی که عرض کردم فعال شده اند و در صورتی که صدا و سیمایی ها به کارشون تسریع ببخشند الباقی شهرها هم به زودی می تونن از تصاویر شیشه ای دیجیتال استفاده کنند.

شهرهای اصلی دیگر که دیجیتال در اونها فعال شده:

قیمت حدودی انواع و اقسام مارک های مختلف مبدل گیرنده دیجیتال:
    __________________________________________________ _

منبع:
    digitaltv.vov.ir

اگر تلویزیون شما LCD هست و دارای ورودی HDMI هست میتونین مارک اکس ویژن 131 و بلوسنس و برایت و پروویژن تهیه کنید. بین 70 تا 100 هزار تومان (این مدلها میتونند فیلم های HD و DivX و XviD و غیره روی هارد یا کول دیسک رو هم پخش کنند!)
    اگر تلویزیون شما لامپی CRT هست و دارای ورودی های 3 فیشه زرد، سفید، قرمز هست از مارکهای ارزان تر و ساده مثل اکس ویژن 111 و 121 و یا مدل های مشابه استفاده کنید.

در این تاپیک بارهای بار این دستگاه ها معرفی و بررسی شده اند.
    اگر وقت دارین یه نگاهی به پست های 4 ماه گذشته بندازین.

موفق باشید.
    Last edited by DVB-S-XBOX360; 01-12-2010 at 20:21.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برای اینکه بشه فیلم های ضبط شده توسط گیرنده ی مارشال رو با کامپیوتر دید، برو به:
    منو -> ضبط و مدیا -> پیکربندی DVR -> فرمت ضبط؛ و آنرا روی PS قرار بده.
    دوست عزیز آیا شما این کار رو تست کردید و می گید یا همینطوری حرف می زنید. قابل توجه شما که من با هر دو فرمت تست کردم اما با هیچ برنامه ای پخش نمی شه جهت اطلاع شما برخی از برنامه های تست شده رو می گم. اگر واقعا این طور و شما این دستگاه رو دارین 5 ثانیه از فیلم ضبط شده را آپ کنید.
    1-kmplayer
    2- vlc player
    3- jet audio]
    4- w media centre
    5- انواع دیکودرها مثل video convet master- xilisoft- tmpg
    هر كس مي خواد با فلش تو دستگاه دیجیتال فیلم نگاه کنه اصلا مارشال نخره هیچ فرمتی ساپرت نمی شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این برایت رو از کجا میشه خرید با گارانتی؟

گارانتیش چیه؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این برایت رو از کجا میشه خرید با گارانتی؟

گارانتیش چیه؟
    برو سایته --------
    یا اینترنتی بخر یا برو تهرانپارس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •