به درستی و سالم کار میکنه و نشون میده
![]()
به درستی و سالم کار میکنه و نشون میده
![]()
من سال های سال هست به خاطر تعصب شدید روی محصولات NOD32 هیچ بسته امنیتی دیگه ای رو نصب نکردم و کلا خیانت نکردم![]()
اما الان برای اولین بار فایروال کومودو را نصب کردم واقعا فهمیدم تعصب تو همه چیز هم خوب نیست![]()
واقعا لذت بردم از این فایروال که شاید تو نگاه اول خیلی ساده هست ولی واقعا فایروال قوی و کاملی هست
الان من حتی میخوام نرم افزار --- رو هم اجرا کنم ازم کلی سوال میپرسه یا مثلا نرم افزار چیلتر شکن میخواد اجرا بشه تازه متوجه شدم کلی به بقیه اطلاعات هاردم هم دسترسی پیدا میکنه
جالبه ESET Smart Security کلا فقط همون اولین بار که سیستم میخواد به اینترنت وصل بشه یه پیغام میده که دسترسی داشته باشه بعد دیگه کاری نداره!!
خوب حالا یه چند تا سوال که ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
اول این که من ESET Smart Security 7.0.302.0 رو نصب کردم و فایروال کومودو رو هم نصب کردم این که مشکلی تداخلی ایجاد نمیکنه!!!و آیا باید فایروال اسمارت سکیوریتی رو غیر فعال بکنم یا نه؟!!
کلا محصولات کومودو برای چه کشور و شرکتی هست و این که به این خوبی فارسی شده آیا توسط خود شرکت این کار شده یا توسط کرابران ایرانی ترجمه شده و فرستاده شده؟!!!
و سوال آخرم هم در مورد
این که در هنگام نصب من گذاشتم این برنامه هم نصب بشه که یعنی جلوگیری از تبلیغات یا صفحات Pop-up Ads
حالا آیا میشه تنظیمات خاصی رو انجام داد یا نه چون مثلا من وقتی وارد سایت سافت98 میشم وقتی میخوام به ادامه یه مطلب برم یا دانلود انجام بدم صفحه تبلیغاتی جدید برام باز میشه
Last edited by shahin666; 25-11-2013 at 01:36.
سلام
کلا باید فقط از یک فایروال و یک آنتی ویروس فعال در کنار هم استفاده کرد
شما ابتدا فایروال نود رو غیر فعال کن
البته پپیشنهاد میشه از یک آنتی ویروس دیگه استفاده کنید،صرفا فقط پیشنهاد
کومودو توسط تیمی که در همین انجمن شکل گرفت و با تلاشهای jadda عزیز و سایر دوستان فارسی شده
privdog هم زیاد تست نکردم.من هم در ابتدا نصبش کردم.اما الان در ویندوز دیگرم هستم.
ممنون بابت راهنمایی تون
البته این که گفتید از یک آنتی ویروس دیگه استفاده کنم! من از ESET Smart Security استفاده میکنم که یه بسته امنیتی و بهتر بگیم یه اینترنت سکیوریتی هست
و من به جای استفاده از انتی ویروس ترجیح میدم از بسته امنیتی یا اینترنت سکوریتی استفاده کنم
و من اسمارت رو قبول دارم چون نه سرعت سیستم رو میگیره و نه در آپدیت کردن اذیت میکنه و کلا سبک و راحت هست
چیزی که بعید میدونم تو Kaspersky هم به این شکل باشه
در مورد privdog مثلا همین الان تو همین صفحه به گفته خودش 2 مورد رو تو این صفحه بلاک کرده ولی ایم که این پلاگین کلا چقدر قوی در بلاک کردن صفحات تبلیغاتی و این که آیا میشه کلا صفحات تبیلغاتی رو با این پلاگین بلاک کرد مورد سوال هست؟!![]()
چند روزی هست که کاسپر رو به خاطر بحث سریال نامبر کنار گزاشتم
کومودو رو نصب چیزی که جند روزی اذیت میکنه من رو گیر کردن سیستم هنگام کپی کردن و گیر کردن فایر فاکس
HIps :امن
sandbox :غیر فعال
firewall :امن
در مورد PrivDog
من روی لینوکس کرومیوم دارم و. روی ویندوز دراگون.
فورومها را که باز میکنم از جمله همینجا برای کرومیوم یک صفحه آگهی بازرگانی باز میشه که روی دراگون نمیشه و گمون کنم کار PrivDog باشه.
سلام
یه چیزی که تو Widget آزار دهندس اینه که وقی مثلا" یه قسمت (view connection) رو کلیک میکنی اول محیط خود کومودو رو میاره بعد اون قسمت رو ...
اگه بشه که یه دفعه به قسمت مورد نظر بره خیلی خوب میشه
اون پنجره خود کومودو رو اگه ببندی پنجره ی اتصالات هم بسته میشه ...
اگه تو نسخه های بعدی این رو هم حل کنن خیلی خوب میشه![]()
سلام علی اقا
یک ادرس معتبر برای دانلود نسخه های کومودو معرفی کنید
ممنون دوست عزیز
![]()
آیا کمودو را می شود تنظیم کرد در ساعت خاصی آپدیت شود و در ساعت خاصی هم اسکن کند سیستم را ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)