تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 457 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

جدیدا آیکون کومودو دیگه ترافیک اپلود و دانلود رو در Taskbar نشون نمیده. هر روز یه ادای جدید در میاره .
    به درستی و سالم کار میکنه و نشون میده

2. 7 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

من سال های سال هست به خاطر تعصب شدید روی محصولات NOD32 هیچ بسته امنیتی دیگه ای رو نصب نکردم و کلا خیانت نکردم
    اما الان برای اولین بار فایروال کومودو را نصب کردم واقعا فهمیدم تعصب تو همه چیز هم خوب نیست

واقعا لذت بردم از این فایروال که شاید تو نگاه اول خیلی ساده هست ولی واقعا فایروال قوی و کاملی هست
    الان من حتی میخوام نرم افزار --- رو هم اجرا کنم ازم کلی سوال میپرسه یا مثلا نرم افزار چیلتر شکن میخواد اجرا بشه تازه متوجه شدم کلی به بقیه اطلاعات هاردم هم دسترسی پیدا میکنه
    جالبه ESET Smart Security کلا فقط همون اولین بار که سیستم میخواد به اینترنت وصل بشه یه پیغام میده که دسترسی داشته باشه بعد دیگه کاری نداره!!

خوب حالا یه چند تا سوال که ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید

اول این که من ESET Smart Security 7.0.302.0 رو نصب کردم و فایروال کومودو رو هم نصب کردم این که مشکلی تداخلی ایجاد نمیکنه!!! و آیا باید فایروال اسمارت سکیوریتی رو غیر فعال بکنم یا نه؟!!
    کلا محصولات کومودو برای چه کشور و شرکتی هست و این که به این خوبی فارسی شده آیا توسط خود شرکت این کار شده یا توسط کرابران ایرانی ترجمه شده و فرستاده شده؟!!!
    و سوال آخرم هم در مورد

این که در هنگام نصب من گذاشتم این برنامه هم نصب بشه که یعنی جلوگیری از تبلیغات یا صفحات Pop-up Ads
    حالا آیا میشه تنظیمات خاصی رو انجام داد یا نه چون مثلا من وقتی وارد سایت سافت98 میشم وقتی میخوام به ادامه یه مطلب برم یا دانلود انجام بدم صفحه تبلیغاتی جدید برام باز میشه
    Last edited by shahin666; 25-11-2013 at 01:36.

4. این کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من سال های سال هست به خاطر تعصب شدید روی محصولات NOD32 هیچ بسته امنیتی دیگه ای رو نصب نکردم و کلا خیانت نکردم
    اما الان برای اولین بار فایروال کومودو را نصب کردم واقعا فهمیدم تعصب تو همه چیز هم خوب نیست

واقعا لذت بردم از این فایروال که شاید تو نگاه اول خیلی ساده هست ولی واقعا فایروال قوی و کاملی هست
    الان من حتی میخوام نرم افزار --- رو هم اجرا کنم ازم کلی سوال میپرسه یا مثلا نرم افزار چیلتر شکن میخواد اجرا بشه تازه متوجه شدم کلی به بقیه اطلاعات هاردم هم دسترسی پیدا میکنه
    جالبه ESET Smart Security کلا فقط همون اولین بار که سیستم میخواد به اینترنت وصل بشه یه پیغام میده که دسترسی داشته باشه بعد دیگه کاری نداره!!

خوب حالا یه چند تا سوال که ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید

اول این که من ESET Smart Security 7.0.302.0 رو نصب کردم و فایروال کومودو رو هم نصب کردم این که مشکلی تداخلی ایجاد نمیکنه!!! و آیا باید فایروال اسمارت سکیوریتی رو غیر فعال بکنم یا نه؟!!
    کلا محصولات کومودو برای چه کشور و شرکتی هست و این که به این خوبی فارسی شده آیا توسط خود شرکت این کار شده یا توسط کرابران ایرانی ترجمه شده و فرستاده شده؟!!!
    و سوال آخرم هم در مورد

این که در هنگام نصب من گذاشتم این برنامه هم نصب بشه که یعنی جلوگیری از تبلیغات یا صفحات Pop-up Ads
    حالا آیا میشه تنظیمات خاصی رو انجام داد یا نه چون مثلا من وقتی وارد سایت سافت98 میشم وقتی میخوام به ادامه یه مطلب برم یا دانلود انجام بدم صفحه تبلیغاتی جدید برام باز میشه
    سلام
    کلا باید فقط از یک فایروال و یک آنتی ویروس فعال در کنار هم استفاده کرد
    شما ابتدا فایروال نود رو غیر فعال کن
    البته پپیشنهاد میشه از یک آنتی ویروس دیگه استفاده کنید،صرفا فقط پیشنهاد
    کومودو توسط تیمی که در همین انجمن شکل گرفت و با تلاشهای jadda عزیز و سایر دوستان فارسی شده
    privdog هم زیاد تست نکردم.من هم در ابتدا نصبش کردم.اما الان در ویندوز دیگرم هستم.

6. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام
    کلا باید فقط از یک فایروال و یک آنتی ویروس فعال در کنار هم استفاده کرد
    شما ابتدا فایروال نود رو غیر فعال کن
    البته پپیشنهاد میشه از یک آنتی ویروس دیگه استفاده کنید،صرفا فقط پیشنهاد
    کومودو توسط تیمی که در همین انجمن شکل گرفت و با تلاشهای jadda عزیز و سایر دوستان فارسی شده
    privdog هم زیاد تست نکردم.من هم در ابتدا نصبش کردم.اما الان در ویندوز دیگرم هستم.
    ممنون بابت راهنمایی تون
    البته این که گفتید از یک آنتی ویروس دیگه استفاده کنم! من از ESET Smart Security استفاده میکنم که یه بسته امنیتی و بهتر بگیم یه اینترنت سکیوریتی هست
    و من به جای استفاده از انتی ویروس ترجیح میدم از بسته امنیتی یا اینترنت سکوریتی استفاده کنم
    و من اسمارت رو قبول دارم چون نه سرعت سیستم رو میگیره و نه در آپدیت کردن اذیت میکنه و کلا سبک و راحت هست
    چیزی که بعید میدونم تو Kaspersky هم به این شکل باشه
    در مورد privdog مثلا همین الان تو همین صفحه به گفته خودش 2 مورد رو تو این صفحه بلاک کرده ولی ایم که این پلاگین کلا چقدر قوی در بلاک کردن صفحات تبلیغاتی و این که آیا میشه کلا صفحات تبیلغاتی رو با این پلاگین بلاک کرد مورد سوال هست؟!

8. 2 کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند روزی هست که کاسپر رو به خاطر بحث سریال نامبر کنار گزاشتم
    کومودو رو نصب چیزی که جند روزی اذیت میکنه من رو گیر کردن سیستم هنگام کپی کردن و گیر کردن فایر فاکس
    HIps :امن
    sandbox :غیر فعال
    firewall :امن

10. این کاربر از p3rsi4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد PrivDog
    من روی لینوکس کرومیوم دارم و. روی ویندوز دراگون.
    فورومها را که باز میکنم از جمله همینجا برای کرومیوم یک صفحه آگهی بازرگانی باز میشه که روی دراگون نمیشه و گمون کنم کار PrivDog باشه.

12. 4 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mt.Shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    root/

پيش فرض

سلام
    یه چیزی که تو Widget آزار دهندس اینه که وقی مثلا" یه قسمت (view connection) رو کلیک میکنی اول محیط خود کومودو رو میاره بعد اون قسمت رو ...
    اگه بشه که یه دفعه به قسمت مورد نظر بره خیلی خوب میشه

اون پنجره خود کومودو رو اگه ببندی پنجره ی اتصالات هم بسته میشه ...
    اگه تو نسخه های بعدی این رو هم حل کنن خیلی خوب میشه

14. 4 کاربر از Mt.Shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Parseh38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام علی اقا
    یک ادرس معتبر برای دانلود نسخه های کومودو معرفی کنید
    ممنون دوست عزیز

16. این کاربر از Parseh38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علی اقا
    یک ادرس معتبر برای دانلود نسخه های کومودو معرفی کنید
    ممنون دوست عزیز
    سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آیا کمودو را می شود تنظیم کرد در ساعت خاصی آپدیت شود و در ساعت خاصی هم اسکن کند سیستم را ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •