محمد رضـــــا جون فرقي با هم ندارن
صداش براي خود گوشي و باندش مناسبه خوبــــــه
موفق باشيد!![]()
محمد رضـــــا جون فرقي با هم ندارن
صداش براي خود گوشي و باندش مناسبه خوبــــــه
موفق باشيد!![]()
سلام، من با موفقیت گوشی k750 مو به W800 تبدیل کردم؛ یه قاب هم براش خریدم و قابشو هم به W800 تبدیل کردم، اما وقتی روشنش می کنم میزنه no netw. coverage و وقتی شمارمو میگیرم میگه خاموشه، من دوباره قاب k750 مو گذاشتم اما بازم میگه no netw. coverage به نظر شما مشکل از کجاست؟؟ لطفا کمک کنید خیلی مهمه آخه دیگه گوشی ندارم
هر چي هست همون مشكل از عوض كردن قاب بوده
چون براي فلش كردن اين مشكل پيش نمياد شما يه سر ببر تعميرگاه بررسي كنن
موفق باشيد!![]()
سلام دوباره، دوباره گوشیو بازو بسته کردم درست شد...
خوشحال كه مشكلت حل شــــــد
موفق باشيد!![]()
براي تغيير كا750 به دبليو 800 چه چيزايي لازمه؟
از كجا بگيرم؟ اگه بتونيد دقيقا راهنماييم كنيد ممنون مي شم
راستي چه تغييري بينشون به وجود مي اد؟ چطور ميشه؟
براي تغيير كا750 به دبليو 800 چه چيزايي لازمه؟
از كجا بگيرم؟ اگه بتونيد دقيقا راهنماييم كنيد ممنون مي شم
راستي چه تغييري بينشون به وجود مي اد؟ چطور ميشه؟
---------------------------------------------------------------------------------
به نظر من اصلآ اين كار را نكني خيلي خيلي بهتره!!!حداقل اگه كنجكاو هستي و دوست تو هم اين كار را تجربه كني من به شخصه به تو پيشنهاد مي كنم كه اصلآ تبديل به W800 نكن.از پچ و Elf استفاده كن و حال كن باهاش(در نتيجه سرعت كمي پايين مياد )
چون واقعآ K750 سي پي يو ضعيفي داره.و اين كار يك بار اضافي بر روي گوشي حساب مي شه.
از نظر سرعت هم مطمعآ باش كه سرعتش كمي كمتر مي شه!!!
اين بود نظر من.چون من تمام كار ها را روي گوشيم انجام دادم.و اگه دا بخوادمي خوام K750 خودمو بفروشم و به جاش K800 بگيرم چون K800 واقعآ گوشي رديفيه.از نظر سرعت,دوربين,صدا و ...
لطف كردي جواب دادي
منم حوصله دردسر ندارم و اينكارو نميكنم
سحر و جواد جان از جواب دادنت ممنون ولي در واقع اينجور كه شما جواب سحر خانم رو دادين هر كه ديگه بود منصرف ميشد براي تبديل به w800 سرعت كم نميشه چون الان ميشه من گوشي رفيقم رو تبديل كردم ولي تا حالا نميومده بگه سرعت كمه يا گوشي هنگ ميكنه پچ و الف هم براش رديف كردم الان داره كلي حال ميكنه با گوشيش!
پس سحر جان اگه دوست داري به w800 تبديل كن از نظر من خيالت راحت باشه نه سرعت كم ميشه نه چيزاي ديگه دارم به وضوع ميبينم كه اينجوري نشده بعد از تبديل به w800...
اگه فايل هاي مورد نياز رو ميخواي بگو تا واست بزارم
موفق باشيد!![]()
سلام خسته نباشيد اگه تمام فايلهارو بگذارد تا دانلود كنم خيلي ممنونتون مي شم
اگه سرعتش پايين اومد دوباره عوضش مي كنم من منتظر اين لطف شما هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)