این تاریخ به احتمال زیاد کاملا" قطعیه....
چون تریلر لانچش هم فردا صب میاد.....راک استار کم پیش اومده بعد لانچ تریلر بیاد بد قولی کنه....
این تاریخ به احتمال زیاد کاملا" قطعیه....
چون تریلر لانچش هم فردا صب میاد.....راک استار کم پیش اومده بعد لانچ تریلر بیاد بد قولی کنه....
فکر نکنم دیگه تاخیر بخوره ...
اگه اینبار این اتفاق بیفته اعتبار جهانی RockStar زیر سوال میره
بعضی سایتها هم روزشمار معکوس تاریخ Release بازی 14 April رو گذاشتن
فردا همین موقع هم Trailer رسمی بازی منتشر میشه ...![]()
یه شایعه مطرح شد که هنوز جدی نیست و تا چند دیقه دیگه کاملا" معلوم میشه....
به دلیل باگ های متعدد انتشار بازی به 15 ژوئن موکول میشود.....
البته به دلیل در پیش بودن 13 آوریل خیلی قابل اعتماد نیست....![]()
از شما بعیده داداش!اگه همچین چیزی صحت داشت کل نت میترکید اما هیچ خبری نیست، من تو کامنتهای همون سایتی که این دروغ 13 رو توش دیدی هم گفتم اما چون میخوان دروغ سیزدهشون لو نره بیشتر کامنتامو پاک کردن
در ضمن یه دروغ اول آوریل داریم واسه خارجیاس یه دروغ 13 که واسه ایرانیا چیزی به نام 13 آوریل نداریم
ویرایش: تریلر بازی منتشر شد و خب اون تاخیر که تابلو بود دروغه و در تریلر هم زده 14 آوریل، اما این 60fps لامصب چی هستیه بازی دیگه شده کلا
Last edited by jahangir1400; 02-04-2015 at 17:59.
دوست عزیز فکر قلب های ما هم باش![]()
تریلر را دیدم
احسنت به FPS و گرافیک... خیلی خیلی قشنگه خداییش.
آخر تریلر هم میگه April 14 پس میاد حتما!
لینک دانلود تریلر، 60 FPS و FHD
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که گفتم شایعس......
البته این دروغ آوریل دیگه زیادی داره رواج پیدا میکنه و شورش در اومد تقریبا" امسال....
+
تریلرو دیدم ولی یه چیزی که همیشه رو مخه و اذیت میکنه منو همین رنگ کرومیک اضافه ــس رو گرافیک.....زیادی کرومیک متال رو بالا میبرن که خیلی بد میشه گرافیک انعکاسا.....
نظر دوستان در این مورد چیه؟!
آره اونش کمی ضدحاله...
میگم شاید رنگ ماشین واقعا باید اونجوری باشه، ما اینقدر پراید دیدیم فکر میکنیم درستش اینه![]()
حالا شاید سلیقه هرکس یه جور باشه، اما توی نسل 7 یکی از ترفندای راکستار واسه گرافیک بالا جلوه دادن بازی همین انعکاس و حالت کرومی بودن ماشینا بود، توی فیلم و عکسا چون از نزدیک نشون میده شاید بد به نظر بیاد اما توی نسل هفت از نظر من خیلی خوب بود و به آدم احساس خوبی میداد
دوست عزیزی که تو PS4 بازی میکنی اگه لطف کنی یه فیلم از شب و روز کنار ماشینا بگیر تا ببینیم وضعیت این رفلکس تو کنسول نسل هشتمی چه طوریه....
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)