ST30 با دیزاین سادش مشخص هست. اونها که حاشیه پایینش داره و یه نوک پیکان به سمت بالا داره و روش زده SHARP از مدلهای جدید LED کوآترون هست.
Last edited by poonel; 17-11-2011 at 16:25.
در برتری پلاسما شکی نیست البته با تشکر از poonel عزیز
به روی چشم. روی سرور Myup آپلود شد.
به حذف جزئیات و نوار مشکی در بالا و پایین تصویر دقت کنید :
کدام رنگ پوست طبیعی تر است؟ :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رنگهای واقعی و نمایش جزئیات :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موشن و نمایش جزئیات و رنگ های طبیعی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رنگ پوست و دقت نوردهی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه اینکه هیچ فایده ای نداشته باشه , در مودهای مختلف تصویر vt30 رو اگه با مود مشابه در st30 مقایسه کنید متوجه تفاوت کیفیت می شید چون عمق رنگ سیاه و کیفیت رنگها در vt30 بهتر از st30 هست .
اگر هر دو مدل رو کالیبره کنید این تفاوت بیشتر هم می شه چون امکانات vt30 برای کالیبره بیشتر از st30 هست .
Last edited by unepus; 17-11-2011 at 17:44.
فروش VT30 در همه سایز ها
بچه ها بد نیست یه نگاهی به سایتی که دوستمون گذاشتن بندازین.قیمتی که اونجا هست رو با پوند به قیمت ایران اگه مقایسه کنید .خیلی عجیب و غریبه من چند تا سایت دیگه رو هم بررسی کردم اونها هم به پوند بودن و دقیقا به همین قیمتی که تو این سایت هست
با چیزی که تو این سایتها نوشته قیمت 42 vt30 خیلی گرون درمیاد یه چیزی حدود 2/700 اگه اینجوری باشه که خیلی گرونه.
st30خیلی به صرفه تره.اما مهمتر از اون قیمت st30 هست که در ایران به قیمت خیلی خیلی بالایی دارن به ما میفروشن.
توروخدا یه نگاه بندازین.این بانیان رو هر تی وی چقدر سود میکنه
سایت قیمت ارز در ایران
Last edited by persian_m; 17-11-2011 at 19:09.
این جا که به یورو اعلام کرده !! و قیمت "50 VT30 هم 3100000 تومان درمیاد ؛ البته در میان مدل های مشابه توی بازار ، همچین گرون هم نیست !!!![]()
تازه اگه یورو هم باشه قیمت st30 میشه حدود 1/100 پس چرا اینجا اینقدر گرونه.یعنی ورژن خاورمیانش با اروپایی فرق میکنه؟
قیمت امریکا 42st30
Retail Price: $1,099.95 Less: $399.99 Your Price: $699.96
400 دلار تخفیف خود سایت پاناسونیک ؟!
و 55VT30
Retail Price: $2,499.95 Less: $349.99 Your Price: $2,149.96
اینم 350 تا کمتر می ده از بازار؟!
امشب بیرون بود مادرم زنگ زده که بیا که ST30سوخت!!!
میگم چطور گفت یه صدای تق! اومده و فیوز پریده!
رفتم خونه هرچی پشتش رو بو کردم هیچ چیز مشکوکی ندیدم!
زدم به برق روشن شد!
فقط یه مورد مشکوکی که هست اینه که وقتی از برق میکشمش 10-15 ثانیه بعد یه صدای تق تق از پشتش میاد همون صدای تقه که وقتی خاموش یا روشنش میکنیم میده...
دوستانی که ST30 دارن میشه یه لطفی کنن از برق که کشیدنش یه 20 ثانیه صبر کنن بینن صدایی میده یا نه؟
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)