تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 308 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

خانواده لا ماسیا
    ۸۰ نوجوان و جوان که در مکتب لا ماسیا رشد پیدا کردند.
    ۵۷فوتبالیست، ۱۳ بسکتبالیست، ۲ بازیکن هاکی، ۵هندبالیست و ۳بازیکن فوتسال

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

************************************************** **************************
    انتقال نیمار به بارسلونا قطعی شد ...

تعداد بازي در سانتوس : ٢٥٦
    تعداد گل ١٥٦
    تعداد پاس گل ٧٧
    تويتر رسمي سانتوس اين انتقالو تاييد كرد ،

2. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

خبر رسمى:

نيمار به بارسا پيوست!

مبلغ قرارداد ظاهرا 25 ميليون يورو+ دو بازى دوستانه با سانتوس يكى در اسپانيا و يكى ديگه تو برزيله.

تبريك ميگم
    رقم قرارداد فوق العادست!

4. 7 کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

خبر رسمى:

نيمار به بارسا پيوست!

مبلغ قرارداد ظاهرا 25 ميليون يورو+ دو بازى دوستانه با سانتوس يكى در اسپانيا و يكى ديگه تو برزيله.

تبريك ميگم
    رقم قرارداد فوق العادست!
    Last edited by runner; 25-05-2013 at 09:30.

6. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

نکاتی از توافق نیمار و سانتوس با بارسلونا

. دیشب آخرین جلسه بین بارسلونا،سانتوس،پدر نیمار و مدیر برنامه ی نیمار برگزار شد تا تکلیف این انتقال مشخص شود.
    . تمام رسانه های ورزشی برزیل دیشب بیرون از ورزشگاه سانتوس منتظر نتیجه ی این جلسه بودن و اتفاقات این جلسه رو لحظه به لحظه گزارش میکردن.
    . نیمار تائید کرده که دو باشگاه به توافق رسیدند.بازیکن در حال حاضر منتظر قرارداد بستن با بارسا است.
    . بارسلونا و سانتوس به توافق نهائی رسیدند.قرارداد نیمار با بارسا 5 ساله خواهد بود.
    . مبلغ نهائی برای این انتقال 25 میلیون یورو اعلام شده بعلاوه دو بازی دوستانه بین بارسلونا و سانتوس،یکی در برزیل و یکی در بارسلونا.
    (البته بعضی سایتها هم حدود 30 میلیون اعلام کردند)
    . سانتوس دو پیشنهاد رسمی از بارسلونا و رئال مادرید دریافت کرده بود و نیمار باید یکی از این دو پیشنهاد رو قبول میکرد.
    . علاوه بر انتقال نیمار،بارسلونا یک معامله دوم برای به خدمت گرفتن 3 بازیکن از جوانان سانتوس امضا خواهد کرد.
    . همراهان نیمار میگویند نیمار در بازی فردا شب مقابل فلامینگو بازی خواهد کرد.این میتواند آخرین بازی او برای سانتوس باشد.سپس او برای شرکت در جام کنفدراسیون ها به تیم ملی برزیل ملحق میشود.
    . با وجود داشتن پیشنهاد از رئال مادرید،مدیران مادرید بر این باورند که نیمار این باشگاه (رئال مادرید) را انتخاب نخواهد کرد.
    . بارسلونا پیشنهاد دستمزد سالیانه 7 میلیون را به نیمار داده است،در حالی که رئال مادرید پیشنهاد دستمزد 11 میلیون را داده.
    . نیمار در طول مکالمه اش با راسل : رئیس راسل من دارم میام!
    . اودیلیو (نایب رئیس سانتوس) : پیشنهادات شبیه به هم بودند،ولی این حقیقت داره که نیمار در حال حاضر با بارسا به توافق شخصی رسیده است.

8. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

منبع اين خبر رسمي كجاست ؟

10. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

منبع اين خبر رسمي كجاست ؟
    خبر به صورت رسمی اعلام نشده
    این خبرایی که اعلام کردن از طرف اعضا و خبرگذاری هایی بوده که در جریان انتقال هستن
    و فقط مونده رسمی کردن این قرار داد توسط باشگاه ها وگرنه توافق های اولیه بین افراد و سران باشگاه صورت گرفته!

تمام خبرایی که ما میذاریم ترجمه های روزنامه های ورزشی اسپانیا هست
    اگر خبر به صورت رسمی اعلام بشه با ذکر منبع اعلام میشه
    Last edited by runner; 25-05-2013 at 11:56.

12. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahsmahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در پی ارسال خبرهایی مبنی بر نهایی شدن انتقال نیمار به بارسلونا از دیشب

یوهان کرویف:
    "نیمار و مسی؟ من دو ناخدا را روی یک قایق قرار نمی‌دادم."

کرویف اسطوره باشگاه و رئیس افتخاری سابق تیم است.

14. 6 کاربر از mahsmahs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

بیایید یکم راجع به نیمار حرف بزنیم
    توی انبوه ویدئوهای یوتیوب این خیلی خوب بود

تماسش با توپ به اندازه های مسی زیاد و ظریف نیست ،همینطور ری اکشن و چابکیش کمتر از مسیه ولی توی حرکات تکنیکی به راحتی بهترین بازیکن حال حاضر جهانه به نظر من،حتی بدون استفاده از تکنیک یا تریک خاصی با استارت معمولی هم میتونه دو تا بازیکنو رد کنه،ولی یکم دوست داره humiliate بازی و اینا سر بازیکن در بیاره

16. 8 کاربر از shamsoddin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تمایل الکسیس برای ماندن در بارسا

مهاجم شیلیایی بارسا در جمع خبرنگاران گفت: «امیدوارم که فصل بعد فرصت بیشتری به من داده شود. من می توانم بسیار بهتر از این باشم. بازی کردن برای بارسا مانند آن است که گویی فوتبال را از نو آغاز کرده باشید. من در اینجا چیزهای بسیار زیادی آموخته ام».

الکسیس سانچس در مصاحبه روز جمعه حضور پیدا کرد و اظهار کرد که مایل است تا در فصل بعد نیز برای بارسلونا بازی کند: «آنها از من خواسته اند که در تیم بمانم و من از این خواسته بسیار خوشحال هستم. امیدوارم که فصل بعد فرصت بیشتری داشته باشم. از شیوه ای که تا امروز تیم به آن صورت اداره شده راضی هستم، اما من می توانم بسیار بهتر از این باشم. من هیچ وقت تسلیم نمی شوم و امیدوارم که در فصل بعد بتوانم بهتر از این باشم».

رقابت در خط حمله

الکسیس در این فصل 27 بازی در لیگ را در کارنامه خود دارد و در مورد جایگاه خود در لیست 11 نفره ابتدایی بازی گفت: «کار دشواری است که جزو بازیکنان اصلی بارسا باشید. مهاجمین خوبی همچون ویا، تیو و پدرو نیز در تیم هستند که واقعاً خوب بازی می کنند. بازی کردن برای بارسا مانند آن است که گویی فوتبال را از نو آغاز کرده باشید. من در اینجا چیزهای زیادی آموخته ام. نمی خواهم تا به عملکرد خود در این فصل نمره بدهم ولی سعی خواهم کرد که در فصل بعد بهتر از این باشم».

خوب آن است که آخرش خوب باشد!

سانچس می تواند باز هم برای بارسا گلزنی کند تا آبی و اناری ها فصل را با پیروزی های پشت سر هم برابر اسپانیول و مالاگا به پایان ببرند. وی که اولین عنوان قهرمانی لالیگای اسپانیا را با با بارسا تجربه کرده است گفت: «بازی با اسپانیول بازی بزرگی است، بارسا باید تمام بازی های خود را پیروز شود و در این بازی حریف سرسختی انتظار ما را می کشد. این قهرمانی بسیار برای ما ارزش دارد. حوادثی هم که برای مربی ما و آبیدال رخ داد، باعث انگیزه ی بیشتر ما شد».

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
    ************************************************** *************************
    ژاوی: «چیزی که مهم است احترام فوتبالی ست»

هافبک بارسا کاملا طبیعی می داند که بازیکنان اسپانیول تونل افتخاری برای قهرمان جدید لیگ در روز یکشنبه تشکیل دهند «همان کاری که ما در زمان قهرمانی رئال انجام دادیم». وی افزود: «کاسیا گفت که بازیکنان این کار را انجام می دهند. من هواداران آن ها را درک می کنم ولی چیزی که مهم است احترام فوتبالی ست». این کاتالانی بعد از دربافت جایزه Premi Barça Jugadors به دلیل بازی جوان مردانه اش در فصل 2011-12 ،به صحبت پرداخت.

صبح پنجشنبه که در آن بازی جوانمردانه در مرکز توجهات بود، ژاوی با اشاره به تونل افتخار بازیکنان اسپانیول به خاطر عنوان لیگ شان اظهار کرد: «من واکنش هواداران شان را تا زمانی که بازیکنان این کار را خاتمه دهند درک می کنم، اما کاسیا( دروازه بان اسپانیول )گفت که بازیکنان تونل افتخار را تشکیل خواهند داد. چیزی که مهم است احترام فوتبالی ست - همان کاری که ما در زمان قهرمانی رئال انجام دادیم».

ژاوی همچنین در پاسخ به سوالات در مورد واکنش ها نسبت به مجسمه کریستف کلمب در شهر که با پیراهن بارسا پوشانده شده بود اظهار کرد: «برای طرفداران بارسا مثل من - به نظر می رسد ایتکار فوق العاده ای باشد».

ژاوی همچنین در مورد خروج مربی رئال مادرید و ارزشهایی که بارسا بر آن اعتقاد دارد به صحبت پرداخت: «مورینیو یک چهره جنجالی بود - من نمی دانم که لیگ بدون او چگونه خواهد بود. نشان داده ایم که ارزشهای خاصی داریم و باید به همین روش ادامه دهیم». در پاسخ به یک سوال در مورد تیاگو، خیلی ها این بازیکن را به عنوان جانشین طبیعی او می دانند، ژاوی توضیح داد: «فکر می کنم او یک بازیکن فوق العاده ای است. او فقط یک بازیکن برای آینده نیست، او یک بازیکن برای حال حاضر است. من می خواهم به او بگویم که صبور باشد چرا که او بازیکنی ست که در بارسا موفق خواهد بود».

دریافت جایزه Premi Barça Jugadors

ژاوی هرناندز در مراسم دریافت جایزه صحبت می کرد که توسط رئیس باشگاه ساندرو روسل در سالا پاریس برنامه ریزی شده بود.
    . این جایزه که با حمایت دام و سازماندهی Agrupació Barça Jugador برگزار شد به بازیکنی که بهترین نمایش فیر پلی را در طول فصل 2011/12 به نمایش گذاشت اهدا شد.

پس از رای گیری برای این جایزه از طریق فیس بوک توسط Agrupació، هیئت منصفه تصمیم گرفت که یکی از شش نامزد – آبیدال، مسی، اینیستا، پدرو، پویول و ژاوی – باید انتخاب شود.
    ژاوی در حالی موفق به دریافت این جایزه شده که بویان و اینیستا برندگان قبلی این جایزه بودند و رئیس Agrupació ، رامون آلفونسدا، اظهار کرد: «این آمار ویژه ای ست – پاس گل یا گلزنی یا نحوه بازی در نظر گرفته نمی شود، بلکه ویژگی های انسانی یک بازیکن و بازی جوانمردانه است که به حساب می آید».

روسل: «ما بازیکنانی مانند ژاوی را دوست داریم»

ساندرو روسل نیز ابراز رضایت خود را برای این جایزه بیان کرد: «ژاوی به خاطر دلایل بسیاری سزاوار آن بود. اول از همه چون او به همه احترام می گذارد و هیچ رقیبی از او بد نمی گوید. او کاملا نشان دهنده ارزش هایی است که ما در لاماسیا به وجود آوردیم و او نقطه مرجعی برای بقیه تیم است، هم بیرون زمین و هم داخل آن. هم او و هم فران اولیولا انسان های خوبی هستند».

ژاوی از Agrupació به دلیل حمایتشان تشکر کرد و جایزه را به خانواده اش تقدیم کرد: «من می خواهم این را به خانواده ام اهدا کنم چون واقعا به خاطر آن هاست که من ارزش های فیر پلی را در خود دارم – بدون فراموش کردن کاری که در لاماسیا انجام گرفته شده است».

یادی ویژه از فران اولیولا

برگزار کنندگان این مراسم همیشه بخشی از برنامه را به تجلیل از بازیکن سابقی که به انجام بازی فیر پلی مشهور بود اختصاص می دهند و امسال فران اولیولا که در حال حاضر نایب رئیس Agrupació و باریکن سابق بارسا بین سال های 1956 تا 1960 بود مورد تجلیل قرار گرفت.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: پارسا مظفری / FCBarcelona.ir

18. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بیایید یکم راجع به نیمار حرف بزنیم
    توی انبوه ویدئوهای یوتیوب این خیلی خوب بود

تماسش با توپ به اندازه های مسی زیاد و ظریف نیست ،همینطور ری اکشن و چابکیش کمتر از مسیه ولی توی حرکات تکنیکی به راحتی بهترین بازیکن حال حاضر جهانه به نظر من،حتی بدون استفاده از تکنیک یا تریک خاصی با استارت معمولی هم میتونه دو تا بازیکنو رد کنه،ولی یکم دوست داره humiliate بازی و اینا سر بازیکن در بیاره
    من بازیاشو ندیدم ولی از کلیپایی که در بارش ساختن میگم به نظرم خاص نیست ولی اگرم قرار بیاد اروپا بهتر بیاد بارسا که هم بتونه کمک کنه و هم برامون تو تیمای دیگه شاخ نشه!!
    اینم باید در نظر داشت که آمارش بد نبوده تو سانتوس و اینکه بازیکنای لیگ برزیل با اروپا فرق دارن شاید نتونه اونجوری گل زنی و پاس گل بده یا حتی پا به توپ بشه
    یه کلیپی از دایو هاش دیدیم که زیاد از اخلاقش خوشم نیومد!البته شاید تحرکش در کنار مسی خوب باشه
    من بویان رو به این و پدرو ترجیح میدادم ولی خوب دیگه برشنگردوندن و رو پدرو پا فشاری کردن البته پدرو هم خوبه ولی از روزای اوجش فاصله داره
    در کل خرید جنجالی بود و امیدوارم ارزش این همه هزینه و بگیر نگیر و داشته باشه
    مونده یه دفاع وسط عالی که امیدوارم سیلوا باشه و دروازه بان خوب که امیدواورم چابک مثل والدز باشه و خریدای خوبی باشن
    Last edited by runner; 25-05-2013 at 13:14.

20. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •