حالا چرا عصبی میشی
من که نگفتم-- مرجع خبری گفته
//
حالا خبرش راست هست ؟؟ لعنت به تو رو گفته ؟
حالا چرا عصبی میشی
من که نگفتم-- مرجع خبری گفته
//
حالا خبرش راست هست ؟؟ لعنت به تو رو گفته ؟
عصبی که نشدم..
کاری هم ندارم که درست هست خبر یا نه(1 درصد احتمال میدم درست باشه!)
بحثم نحوه نوشتن اون شخصه...
از هر خبری و بحثی میخواد یه جوری به خوزه تیکه بندازه...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم بسکتبال رئال مادرید موفق شد با شکست بارسلونا، پا به فینال قهرمانی اروپا در لندن بگذارد. آنها توانستند با نتیجه 74 به 67 تیم بسکتبال کاتالان ها را مغلوب کنند. بارسلونا در کوارتر اول و دوم پیش بود اما سپیدپوشان رئالی کوارترهای سوم و چهارم را با یک بازی درخشان، به نفع خود به پایان بردند.
این برای اولین بار بعد از 18 سال است که رئال توانست به فینال لیگ اروپا، که در گذشته به آن کاپ قهرمانی اروپا میگفتند، راه یابد.
مذاکره رئال و يوونتوس براي انتقال هيگواين
سران رئال مادريد نشستي با مسؤولان يوونتوس برگزار خواهند کرد تا در خصوص شرايط انتقال مهاجم آرژانتينيشان مذاکره کنند. ورزش 3
اسکاي ايتاليا روز گذشته گزارش داد که رئال مادريد، يوونتوس و گونزالو هيگواين روز دوشنبه بيستم مي (30 ارديبهشت) نشستي در پايتخت اسپانيا ترتيب دادهاند تا درباره انتقال اين مهاجم آرژانتيني مذاکره کنند.
به گزارش فارس،تنها 12 ماه از زماني که هيگواين قصد ترک باشگاه را داشت اما مورينيو وي را به ماندن متقاعد کرد، مي گذرد اما شرايط اين بازيکن پيشرفتي نداشته است. مورينيو سال گذشته در اين زمان هيگواين را متقاعد کرد بماند در حالي که رئال مادريد قول داد قرارداد وي را تمديد و مبلغ آن را بالاتر ببرد.
بر اساس گزارشهاي رسانههاي مختلف ايتاليايي، سوتها و توهينهايي که اين بازيکن پس از بازيهاي اخير مقابل مالاگا، وايادوليد و بورسيا دورتموند در برنابئو از سوي هواداران دريافت کرده است، تحمل هيگواين را که اکنون ميخواهد به باشگاهي برود که مورد احترام باشد، به پايان رساند. فصل گذشته در اين مرحله مورينيو اعلام کرد مبلغ پايه خريد هيگواين 150 ميليون يورو است؛ هرچند در ايتاليا چندين رسانه متقاعد شدهاند که مادريد مبلغي حدود 25 ميليون يورو را براي اين بازيکن قبول خواهد کرد.
يوونتوس، قهرمان سري آ که تاکنون فرناندو يورنته را جذب کرده است در نظر دارد براي حضور در ليگ قهرمانان سال آينده خط حمله خود را قويتر کند.
///////////
بین هیگواین و بنزما خودم دوست داشتم هیگواین بمونه![]()
Last edited by wooooow; 11-05-2013 at 12:54.
یه خبر منتشر شده ظاهرا که هیگواین با 18 تا رفته آرسنال
یکی دیگه هم میگه آخرای کارش با یوونتوسه...
ظاهرا دیگه رفتنیه...
Last edited by malkemid; 11-05-2013 at 18:50.
ایشالا که بره............خیلی دوسش دارم اما فعلا که کمکی به تیم نمیکنه..........خدا کنه یکی رو بیارن ارزشه پیراهنشو بدونه مثه خوده هیگواینیه خبر منتشر شده ظاهرا که هیگواین با 18 تا رفته آرسنال
یکی دیگه هم میگه آخرای کارش با یوونتوسه...
ظاهرا دیگه رفتنیه...
مرد بازی های بزرگ نیس به هیچ وجه این هیگواین!! :(
منم دوست دارم بره تا اگه خوزه موندنی شد دیگه یه دلیل محکم واسه خرید یه فوروارد درجه اول داشته باشه!!
نه اینکه 3 سال بگه و هیچکی بهش توجه نکنه!! :(
به خدا اکه یه فوروارد کار درست تر از هیگواین یا یه کریم بنزمای مثل فصل قبل رو داشتیم امسال قصیه خیلی فرق میکرد!(البته همچنان معتقد هستم که پارسال هم اگه یه فوروارد خوب داشتیم کار به ضربات پنالتی نمیکشید جلو بایرن و در همون بازی کار رو تموم میکردیم! )
شما میشه یه فوروارد درست حسابی معرفی کنی؟!
من که هیچی به زهنم نمیرسه!
این آدبایور که به صورت قرضی یه زمانی اومده بود خوب نبود ولی اون روز یه جوری بازی میکردن که من به جای بازی رئال نشستم چلسی و تاتنهامو دیدم!(البته این بیل که میخوان بیارنش چیز خاصی من ندیدم توش!)
وای که واران چه بد موقع مصدوم شد..
تعویض شد بخاطر مصدومیت بدش...
بعید میدونم برسه به فینال..
خیلی بد شد...
یه بازی صرفا فیزیکی...خیلی بد کار کردیم نیمه اول...واران هم که بدجور مصدوم شد
این آقای کاکا چرا نمیره من نمی دونم. عزیز شما توپ طلا بردی...خوش تیپی..پولداری..خوش اخلاقی...خیلی خوبی..ولی بیخیال رئال شو نه خودت هیچی میشی اینجا نه تیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)