یه سوال فایل دانلودی رو کجای کامپویتر میریزه؟ (برای دفعات بعدی؟)
یه سوال فایل دانلودی رو کجای کامپویتر میریزه؟ (برای دفعات بعدی؟)
جایی که برنامه اوریجن نصب شده می ریزه و اسم پوشش هم فیفا 13 است...توی پروگرم فایل سیستمت...
البته مال من دو پوشه درست کرده یکی origins و یکی هم origin games که فیفا 13 رو ریخته تو origin games
Last edited by Ramos1367; 08-11-2012 at 21:32.
سلام دوستان . چطوری میشه به سرور فیفا وصل شد ؟ ( من وایرلس دارم اما وصل نمیشه ) !
راستی من تو CAREER رفتم . یکم راجع به CAREER توضیح میدید ؟ بازیکن میشه خرید و فروش کرد ؟! چطوری ؟(منطورم تو نیم فصل هست )
مرسی
از این راهها که بری کلی دردسر داره . از اخرش هم باید همون دانلود رو بکنی . من پارسال فیفا 12 رو خواستم اینطوری نصب کنم بعد از یه هفته مجبور شدم همون دانلود رو بکنم که سالمترین نسخه است .
اگه بازیت اصله که از طریق برنامه اوریحن بازی رو دانلود و نصب می کنی و به سرورها وصل میشه...اگه بازیت کرکیه که نمی تونی وصل بشی اصلا...
در مورد خرید و فروش هم اول فصل و وسط وصل می تونی بازیکن خرید و فروش کنی...خیلی راحت..
ممنون از دوستان که پاسخ دادن.....الان من بازی رو گذاشتم واسه دانلود از اوریجن البته روی لپ تاپ داداشم داره دانلود میکنه.....آیا اگه دانلود تمام شد میتونم فایلهای دانلودی رو منتقل کنم روی کامپیوتر؟؟؟؟ مشکلی تو اجرا پیش نمیاد آیا؟؟؟
بازیم اصلی هست اما وصل نمیشه چرا ؟
اوریحن که تو پستت تایپ کردی یعنی چی ؟ منظورت اورجیناله ؟
لازم نبود از ارجین دانلود کنی منم همین مشگل رو داشتم دو تا پوشه هست که باید خود ارجین دانلود کنه یکیش پوشه ساپورت هست و اونیکی پوشه لوکال من گذاشتم این دوتارو خودش دانلود کرد درست شد
مشخصات سیستم که بتونه فیفا 13 رو اجرا کنه چنده؟(رم)
درود.
دوستان پوزش ، من چند مدتیه توی حال و هوای تاپیک نبودم. میگم هنوز کرک بازی ؛ همون کرک (لودر) اولیه هست یا کرک جدیدی واسش اومده ؟
آپدیتی واسه ی نسخه ی کامپیوتر چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)