تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 421 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در مقابل رفتار آدمی که حرفی که از تو میشنوه و به دیگران فوراً میرسانه چی کار باید کرد؟

آیا باید بهش گفت که من انتظار ندارم حرفی که بهت میزنم را جایی بگی! (با اینکه بار اولش نیست و کلاً حرف تو دهانش نمی‌مانه!)

یا اینکه باید سعی کرد هیچ حرف و خبری به او نگفت؟ (که خیلی کار سختی هست!)

یا ...

دوستان راهنمایی لطفاً

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

در مقابل رفتار آدمی که حرفی که از تو میشنوه و به دیگران فوراً میرسانه چی کار باید کرد؟

آیا باید بهش گفت که من انتظار ندارم حرفی که بهت میزنم را جایی بگی! (با اینکه بار اولش نیست و کلاً حرف تو دهانش نمی‌مانه!)

یا ...

دوستان راهنمایی لطفاً
    منم یه همچین مشکلی داشتم، آخر یه دفعه به شوخی و خنده گفتم "نخودم که تو دهن تو خیس نمیخوره و گرنه بهت میگفتم"، بعد از اون همیشه خودش با خنده میاد میگه نخود نداری بدی ما بخوریم؟
    و تقریبا مشکل حل شد.

3. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

یا ...

دوستان راهنمایی لطفاً

سلام؛
    انتظار اینکه دیگران حرفی که شما میزنید رو در نهایت به کسی نگن، یه انتظار بی موردیه. اکثر افراد این عادت بد رو دارن. یا اینکه قصدشون از این کار ممکنه ناراحت کردن شما نباشه.

با توجه به اینکه میگید حرف توی دهان ایشون نمیمونه، پس بهتره حرف هایی رو به او بزنید که اگه فردا بین سایرین پخش شد باعث آزرده خاطریتون نشه.

یه نکته هم در رابطه به اینکه گفتید حرف نزدن بهش خیلی سخته:

« در دوره ی کنونی ما هر چه انسان کم حرف تر و درون گرا تر باشه، به نفع خودش هست. از انسان برونگرا بعد ها سو استفاده های زیادی میشه. انسان برونگرا اخلاقی داره که تا اتفاقی میفته و یا مشکلی پیش میاد سریعا به دیگران اطلاع میده و اونها هم با قصد یا بدون قصد اون حرف رو به دیگری میگن که این اصلا خوب نیست. »

پس حتی الامکان هر حرفی رو به هرکسی نزنید.
    Last edited by Demon King; 14-12-2014 at 06:49.

5. 4 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shi.irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

یا ...

دوستان راهنمایی لطفاً
    بستگی داره ...اگه مسایل شخصی باشه کار درستی نیست اما گاهی اون حرف یه تهدید روانیه برای طرف...

مثلا خانم ها وقتی از لحاظ روحی ناراحتند معمولا از چیزهایی که ناراحتشون کرده ویا استرس و نگرانی ایجاد کرده با کسی که خیلی بهش نزدیک هستند صحبت می کنند
    تا حس همدردی و حمایت عزیزی رو به خودشون جلب کنن اونا در مواقعی که حس ناامنی می کنند واقعا نیاز به گفتن دارند...
    آدمایی که استرس ها رو در درونشون نگه میدارند زود پیر میشن
    و در ضمن این گفتگوها اگر حالت غیبت گونه نباشه و در سطح همفکری و مشورت باشه استفاده از نظریات دیگران خیلی هم بد نیست

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بستگی داره ...اگه مسایل شخصی باشه کار درستی نیست اما گاهی اون حرف یه تهدید روانیه برای طرف...

مثلا خانم ها وقتی از لحاظ روحی ناراحتند معمولا از چیزهایی که ناراحتشون کرده ویا استرس و نگرانی ایجاد کرده با کسی که خیلی بهش نزدیک هستند صحبت می کنند
    تا حس همدردی و حمایت عزیزی رو به خودشون جلب کنن اونا در مواقعی که حس ناامنی می کنند واقعا نیاز به گفتن دارند...
    آدمایی که استرس ها رو در درونشون نگه میدارند زود پیر میشن
    و در ضمن این گفتگوها اگر حالت غیبت گونه نباشه و در سطح همفکری و مشورت باشه استفاده از نظریات دیگران خیلی هم بد نیست
    اگر از جهت مذهبی نگاه کنیم که مطمئناً تمام این صحبتها غیبت محسوب میشه!

این مسئله حرف نگه‌دار نبودن هم در بین آقایان شایعه و هم در بین خانمها!

خانمها با توجیه کاهش استرس این مسائل را با هم مطرح میکنند ولی این باعث میشه مشکلات زندگی یک نفر به خانه‌های دوستان و اطرافیان‌اش کشیده بشه و کسانی هم که می‌شنوند غیر از شنیدن و خراب شدن ذهنیت‌شان درباره اون فرد هیچ کارکرد مثبتی برای شان نداشته باشه و کمکی هم به حل مشکل اون فرد نمیکنه!

و بعضی اوقات مشکلش را تشدید هم میکنه
    مثلاً از شخصی که دوست نداشته مشکلش را بداند، مشکلش را میشنود که فلانی نگفته بودی این مشکل را داری!!! باید فلان کار را انجام بدی تا مشکلت حل بشه!!! (و خلاصه توصیه‌های غیرکارشناسانه‌شان را می‌شنوی!!!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    من و یه آقایی به خاطر گذروندن یه دوره آموزشی همدیگرو می دیدیم و با هم سلام علیک داشتیم. در واقع ایشون به من آموزش میداد که تموم شد.
    تازگیا 2 بار از نزدیکی محل کارش که داشتم رد میشدم دیدمش و اونم منو دید و همین که داشتم نزدیکش می شدم و خواستم سلام کنم آروم روشو برگردوند یا سرشو توی کتاب کرد :| منم دیگه بدون سلام از کنارش رد شدم..

به نظر شما اینجور موقع ها که در واقع وظیفه منه اول سلام کنم و شخص مقابل طوری وانمود میکنه که حواسش نیست بهتره سلام کنم یا این حرکتشو رو این حساب بزارم که اون نمی خواد حالا که دیگه با هم برخورد نداریم این سلام علیک ادامه داشته باشه؟
    البته موضوع مهمی نیست ولی خب واقعا برخورد بعضی ها گیج کننده است. منظورم بیشتر معلم ها و بزرگترهاست که توی مقطع خاصی با هم بودیم و حالا اگه سمتشون بریم ادب حکم میکنه که حداقل سلام کنیم ولی وقتی خود شخص اینطوری برخورد میکنه بهتره چیکار کنیم؟

ممنون

9. این کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام.
    من و یه آقایی به خاطر گذروندن یه دوره آموزشی همدیگرو می دیدیم و با هم سلام علیک داشتیم. در واقع ایشون به من آموزش میداد که تموم شد.
    تازگیا 2 بار از نزدیکی محل کارش که داشتم رد میشدم دیدمش و اونم منو دید و همین که داشتم نزدیکش می شدم و خواستم سلام کنم آروم روشو برگردوند یا سرشو توی کتاب کرد :| منم دیگه بدون سلام از کنارش رد شدم..

به نظر شما اینجور موقع ها که در واقع وظیفه منه اول سلام کنم و شخص مقابل طوری وانمود میکنه که حواسش نیست بهتره سلام کنم یا این حرکتشو رو این حساب بزارم که اون نمی خواد حالا که دیگه با هم برخورد نداریم این سلام علیک ادامه داشته باشه؟
    البته موضوع مهمی نیست ولی خب واقعا برخورد بعضی ها گیج کننده است. منظورم بیشتر معلم ها و بزرگترهاست که توی مقطع خاصی با هم بودیم و حالا اگه سمتشون بریم ادب حکم میکنه که حداقل سلام کنیم ولی وقتی خود شخص اینطوری برخورد میکنه بهتره چیکار کنیم؟

ممنون
    درود;

جوابتون رو با یه مثال میگم که بهتر متوجه شید:

" دقت کردید, وقتی توی خیابون کسی رو میبینیم و اون هم با ما احوال پرسی شدیدی میکنه و ما هم عجله داریم و مایل به بیشتر منتظر موندن نیستیم, چقدر زجر میکشیم؟ "

وقتی توی خیابون یا هرجایه دیگه کسی مارو میبینه و سریعا روش رو برمیگردونه, یعنی که مثلا شما رو ندیده, در اکثر مواقع یک دلیل داره:

" تمایل نداشتن برای سلام و احوال پرسی با طرف مقابل. "

البته این بی تمایلی هم دلایل خاصی داره مثلا: یا ایشون عجله دارن یا اینکه آمادگی احوال پرسی با شما رو ندارن و یا اینکه مشغول کار دیگری هستن و نمیخوان وقتشون گرفته بشه و یا حوصله ی احوال پرسی رو ندارن و یا اینکه خجالتی هستند. پس در این مواقع سلام ندادن بی ادبی محسوب نمیشه.
    چراکه خود طرف مقابل مایل به انجام اینکار از طرف شما برای خودش نیست.
    Last edited by Demon King; 16-12-2014 at 21:48.

11. 4 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.

ممنون
    شما با تکوند دادن دست یا ... بهش سلام کنید یا طرف جواب میده قشنگ و حال احوال میکنید یا نه اونم برای شما یه دست تکون میده و تموم میشه این طوری اگر مواردی که یکی دیگه از دوستان گفتن هم پیش نمیاد

13. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام.

ممنون
    سلام
    به وضوح نمیخواد باهاتون آشنایی داشتن رو نشون بده! بهترین کار اینه شما هم ندیده بگیرید ایشون رو

15. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سلام.

ممنون
    با توجه به اینکه فک کنم شما خانم باشی ممکنه اون اقا شرایطشو نداشته باشه که بتونه راحت احوال پرسی کنه. برای همین بهترین کار همینه که شما هم از اشنایی ندی.

17. 2 کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •