تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 686 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

تشکر من مشهدم(تقريبا حاشيه) چند هفته پيش يه sms تبريک از ايرانسل رسيد که شما ميتونيد از 3g استفاده کنيد. من هم براي اولين بار يه بسته خريدم رفتم نت. افتضاح بود سرعتش،دقت کردم اتصالم از نوع EDGE بود يعني حتي GPRS هم نبود از يکي از دوستان که تو ايرانسل کار ميکنه پرسيدم بايد سيمکارتم رو عوض کنم گفتش نه همه چيز مربوط به آنتن منطقه هست اگه قابليت 3g داشت ميتونستي استفاده کني بنابر اين حالا حالا ها خبري از نت پرسرعت نيست واسه منطقه ما ضمنا این چند تا پست آخری رو که خوندم کلا پشیمون شدم انگار اکثرا از رایتل شاکی هستند.
    نظر شخصی در مورد رایتل:
    رایتل شاید سرعت خوبی داشته باشه ولی یکم تعرفه هاش نسبت به ایرانسل بالاست
    این رو بگم که ایرانسل سرعتش از رایتل ظاهرا بهتره و در مورد ایرانسل هنوز نمیشه نظر داد
    شما حالت گوشی رو روی WCDMA nly قرار بدید و ببینید پوشش نسل3 دارید یا نه

2. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yoseffaraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

تشکر من مشهدم(تقريبا حاشيه) چند هفته پيش يه sms تبريک از ايرانسل رسيد که شما ميتونيد از 3g استفاده کنيد. من هم براي اولين بار يه بسته خريدم رفتم نت. افتضاح بود سرعتش،دقت کردم اتصالم از نوع EDGE بود يعني حتي GPRS هم نبود از يکي از دوستان که تو ايرانسل کار ميکنه پرسيدم بايد سيمکارتم رو عوض کنم گفتش نه همه چيز مربوط به آنتن منطقه هست اگه قابليت 3g داشت ميتونستي استفاده کني بنابر اين حالا حالا ها خبري از نت پرسرعت نيست واسه منطقه ما ضمنا این چند تا پست آخری رو که خوندم کلا پشیمون شدم انگار اکثرا از رایتل شاکی هستند.
    edgeنسل پیشرفته GPRSهست و من 256Kbسرعت گرفتم ازش.برای 3gهم باید تو محدوده 3gباشید.یعنی دکلی باشه تو محدوده شما که به 3gمجهز شده باشه.با 3g به سرعت 6مگ رسیدم

4. این کاربر از yoseffaraji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض رایتل همچنان گران و محدود

حدود یک ماه و بیست روز از ارتقای شبکه دو اپراتور بزرگ مخابراتی کشور به نسل های سوم و چهارم (۳G و ۴G) می گذرد. این روزها همه جا بین مشترکان حرفه ای و نیمه حرفه ای تلفن همراه بحث بر سر انتخاب اینترنت پرسرعت ایرانسل و همراه اول است.
    ایرانسل ازدو ماه پیش که ارائه آزمایشی نسل سوم و چهارم خود را آغاز کرد محدودیتی برای سرعت مشترکان قرار نداد و قیمت بسته های جدید و قدیم خود را بر مبنای حجم مصرفی قرار داد و سرعت دسترسی به اینترنت نسل سوم خود را باز گذاشت.
    این بدین منظور است که هر کجا بار شبکه کم بود سرعت شما زیاد و هر جای حجم استفاده از شبکه زیاد بود سرعت شما کم خواهد شد.
    اما همراه اول ابتدا قیمت های خود را بر مبنای دو سرعت ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه و ۱ مگابیت بر ثانیه قرار داد. اما با استقبال مردم از سرعت و قیمت ایرانسل همراه اول طرح های خود را از سایت برداشت و چند روز قبل از نمایشگاه ایران تلکام محدودیت سرعت خود را نیز لغو کرد.

در انسوی بازار اپراتورهای تلفن همراه، رایتل که هنوز در شوق و شعف اجرای رومینگ ملی و پوشش سراسری به کاربران خود مانده است، اصلا توجه به اتمام دوره انحصار خود و راه اندازی شبکه ۳G و ۴G ایرانسل و همراه اول ندارد.
    البته این شرکت نه تنها به ۳G و ۴G شدن رقبا کاری ندارد بلکه هیچ توجهی به نظرات کاربران خود نداشته و به آنها نیز احترام نمی گذارد. قیمت های این اپراتور که قبلا بر مبنای ۳ سرعت ۱۲۸، ۵۱۲ و ۱۰۲۴ کیلوبیت بر ثانیه بود را از ماه های ابتدای سال به دو سرعت ۱۲۸ و ۱۰۲۴ کیلوبیت بر ثانیه تغییر داد و هنوز نیز بر ارائه خدمات دیتای خود مبتنی بر میزان سرعت پافشاری می کند.
    نکته دیگر این است که شما با ۱۰ هزار تومان می توانید با حجم ۲ و ۲/۵ گیگابایت در ماه به ترتیب از اینترنت بدون محدودیت سرعت ایرانسل و همراه اول استفاده کنید، اگر مشترک دائمی و اعتباری رایتل باشید برای استفاده از سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه (که از حداکثر سرعت تکنولوژی EDGE در نسل ۲/۷۵ نیز پایین تر است) با حجم ۱/۵ گیگابایت باید ۱۲ هزار و ۵۰۰تومان پرداخت کنید.

در حالی که خیلی از کارشناسان این حوزه فکر می کردند که همراه اول محدودیت سرعت خدمات دیتای خود را نگه دارد و در عرصه رقابت از رقیب جوان خود عقب بماند، اما این روزها شاهد این هستیم که همراه اول مانند ایرانسل ممحدودیت سرعت خدمات دیتای خود را برداشته و حتی در برخی مناطق می توان با سرعت ۴ مگابیت بر ثانیه به بالا از خدمات دیتای این اپراتور استفاده کرد.
    امیدواریم همانطور که ایرانسل و همراه اول به نظرات و حقوق کاربران خود احترام گذاشتند، رایتل نیز برای خود و کاربران خود ارزش قائل شده و در بازار ۳G با دو اپراتور دیگر رقابت کند.

نوشته حامد قاسمی نراقی

6. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه esfhost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان گوشی هایی که wcdma only ندارن چجوری میشه ازشون 3جی گرفت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خواهش میکنم، تو مشهد هفته ی پیش که من بودم تنها جایی که خودش خود به خود رفت رو نسل سه منطقه سجاد شهر بود و بقیه ی جاهای مشهد اگه حالت گوشی روی 3g only باشه، میشه به نسل سه وصل شد، که البته در این حالت تا تجهیز دکل های نزدیکتون شاهد سرعت پایینی هستین
    ولی رایتل همه جای مشهد، حتی اون مسافرخونه های پیچ در پیچ اطراف حرم هم آنتن میده
    البته در مورد ایرانسل اگه نزدیک دکل باشی سرعت خوبی نصیبت میشه، وگرنه از ظهر که این بچه مدرسه ایا میان سرعت به شدت افت میکنه تا یک و دو ی شب

Sent from my PAP5500DUO

9. این کاربر از mcuteangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

من الان تو خونه هستم تو هاشمیه مشهد 2-3 خط انتن دارم مثل رایتل با ابرانسل.اینترنتو تست کردم خیلی خیلی از رایتل بهتره در حد 1 مگ اون :| رایتل خدافظ ایرانسل سلام

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

خواهش میکنم، تو مشهد هفته ی پیش که من بودم تنها جایی که خودش خود به خود رفت رو نسل سه منطقه سجاد شهر بود و بقیه ی جاهای مشهد اگه حالت گوشی روی 3g only باشه، میشه به نسل سه وصل شد، که البته در این حالت تا تجهیز دکل های نزدیکتون شاهد سرعت پایینی هستین
    ولی رایتل همه جای مشهد، حتی اون مسافرخونه های پیچ در پیچ اطراف حرم هم آنتن میده
    البته در مورد ایرانسل اگه نزدیک دکل باشی سرعت خوبی نصیبت میشه، وگرنه از ظهر که این بچه مدرسه ایا میان سرعت به شدت افت میکنه تا یک و دو ی شب

Sent from my PAP5500DUO
    گوشی من خود به خود رفت تو 3g
    همچین چیزی نیست
    مکان بلوار هاشمیه

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز رایتل تو شهر ما یه انتن فعال کرد
    اقا حدود 1 کلیومتر فاصله دارم حتی بیرون خونم انتن نمیده!!!!!
    با ایرانسل تست کردم فضای بازش تا 5 کیلومتر جواب میده

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

نظر شخصی در مورد رایتل: رایتل شاید سرعت خوبی داشته باشه ولی یکم تعرفه هاش نسبت به ایرانسل بالاست این رو بگم که ایرانسل سرعتش از رایتل ظاهرا بهتره و در مورد ایرانسل هنوز نمیشه نظر داد شما حالت گوشی رو روی WCDMA nly قرار بدید و ببینید پوشش نسل3 دارید یا نه
    تشکر من گوشیم قدیمیه حدود 5 سال پیش گرفتم و بدون سیستم عامل. این قابلیت رو نمیدونم داره یا نه توی منو ها که چیزی پیدا نکردم.
    از همه دوستانی که سعی کردند من رو از اشتباه دربیارند سپاسگذارم. در اون مورد بی تقصیرم چون قبلا adsl داشتم و کلا طرف نت موبایل نمیرفتم اطلاعاتی نداشتم و از طرفی اسم gprs رو تو تبلیغات اپراتورها زیاد شنیده بودم فک کردم لابد اون سریعتره!
    ضمنا اینکه ایرانسل پیام همگانی میفرسته خب کار اشتباهیه اونا خیلی راحت میتونند مکان تقریبی مشترک رو از طریق دکل ها پیدا کنند لذا اون پیام تبریک گمراه کننده رو فقط باید به مناطق بالای شهر میفرستاد
    Last edited by omid_zendegi; 13-10-2014 at 01:12.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

تشکر من گوشیم قدیمیه حدود 5 سال پیش گرفتم و بدون سیستم عامل. این قابلیت رو نمیدونم داره یا نه توی منو ها که چیزی پیدا نکردم.
    از همه دوستانی که سعی کردند من رو از اشتباه دربیارند سپاسگذارم. در اون مورد بی تقصیرم چون قبلا adsl داشتم و کلا طرف نت موبایل نمیرفتم اطلاعاتی نداشتم و از طرفی اسم gprs رو تو تبلیغات اپراتورها زیاد شنیده بودم فک کردم لابد اون سریعتره!
    ضمنا اینکه ایرانسل پیام همگانی میفرسته خب کار اشتباهیه اونا خیلی راحت میتونند مکان تقریبی مشترک رو از طریق دکل ها پیدا کنند لذا اون پیام تبریک گمراه کننده رو فقط باید به مناطق بالای شهر میفرستاد
    دوست عزیز مدل گوشی شما چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •