v p n وصل نمیشه.از یه isp دیگه چک کردم وصل میشه.پورتها رو بستن؟
v p n وصل نمیشه.از یه isp دیگه چک کردم وصل میشه.پورتها رو بستن؟
چیز وصله. دوستان من امروز تمدید کردم 128 نامحدود. اصلا نمیدونم سرعتم چنده. اسپید تست میگه سه مگابیت؟؟ بعد دانلود تا 200 میره بهد میشه 5 . نمیدونم اینترانت خریدم یا اینترنت. والله
Sent from XPEIA P using Tapatalk 2
دوستان به جهت کنجکاوی عرض میکنم
تو خوزستان شرکتی وجود داره که اینترنت 4 مگ بده ؟؟؟؟؟؟
سرویس 512 نامحدود-سرعت الان 14 .هر روز که میگذره سرعت کم و کمتر میشه !!وی پی انا از کار افتاده .هر چند ساعت هم اینترنت به اینترانت تبدیل میشه .کیفیت ای دی اس ال مخابرات خوزستان واقعا افتضاح شده است.
بهترین سایت دانلود فیلم که بهترینه و حرف نداره سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش چند نفری میخوام که باهم اشتراکا اشتراک ویژه این سایتو بگیریم این سایت بهترینه قبل از سایتهای دیگه فیلمهای جدید رو میزاه اونم با کیفیت 1080/720 من 2سال دارم از این سایت دانلود فیلم میکنم که اشتراک عادی داشتم وسرعتم خوب بود ولی الان کند شده و باید اشتراک ویژه بگیرم که بتونیم با سرعت واقعی دانلود کنیم نه یک چهارم سرعت واقعی. اگه با هم پول بزاریم میتونیم از یه اکانت استفاده کنیم.
دیگه اگه خودتون که عاشق فیلمید و فیلم بازید برید این سایت زیبا رو چک کنید و بهم خبر بدید اگه با هم 1 اکانت بگیریم از نظر قیمت با صرفه تره.
1 ماهه:4تومان
2ماهه:7تومان
3ماهه:10تومان
منتظرتونم اگه 4 یا 5 نفر بشیم خوبه که اشتراک 3 ماهه بگیریم.مرسی
Last edited by aminrm; 18-02-2013 at 14:19. دليل: ويرايش
من مدتهاست که با این سایت اشنایی دارم.اما سایتهایی از این بهترم هست اگه قراره پول بدی.
مثل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که فوق العاده هستش.
همچنین سایت imdb-dl.com
اره این سایتو میشناسم ولی دانلود رایگان نداره و همچنین بر اساس سال تولید نثلا 2012/2010 و...نداره فیلمها در همن ولی این سایتی که معرفی کردم هم دانلود رایگان داره هم بر اساس سال تولید و هم فیلمهای که قرار به زودی اکران بشن و تو سایتها بیان.سایت عالیه نامبر وان مثال نداره
بعدشم از نظر گرافیکی هم سایت ساده و قابل دسترسی به همه چیز و فیلمهای جدید رو تو پوستر متحرک میزاره
دوستان من هدفون خریدم ولی کابل رابط یو اس بی داره و من میخوام برای ال سی دی بخوره که رابط سوزنی میخوره حالا تو بازار سخت افزار مبدل فیش یو اس بی به فیش سوزنی برای ال سی دی نه موبایل داریم>؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)