انسان در هر كاري كه اشتياق داشته باشد توفيق مي يابد . ( چارلز شواب )
انسان در هر كاري كه اشتياق داشته باشد توفيق مي يابد . ( چارلز شواب )
انتظارت هرچقد باشه بازم قابل اجراست،تا الان بیکار نبودی که،4 ماه تمیز مونده تا کنکور
تو این مدت میشه خیلی کارا کرد،باور کن واسه خودت میگم،حتی اگه یکمم به سالبعد فک کنی،شل میگیری امسالو،شاید بگی نه امکان نداره،من تلاشمو میکنم،اما بازم ...
انشالله همه بچه های پی سی ورلد که درس خوندن واقعا،امسال قبول شن
آمین![]()
دوستان راست میگن اصلا واسه ساله بعد فکر نکنید !
من هم همین اشتباه رو سال قبل کردم و رشته شبانه که قبول شده بودم رو نرفتم و فکر کردم اگه یک سال بمونم میتونم روزانه قبول بشم که متاسفانه تا حالا میانگین ترازم 100 تا هم نسبت به پارسال کمتره و موندم چطوری برسم !!![]()
دوستان من سال سومم، براى تابستون پيش چه درس هايى كلاس بگيرم؟ شما توصيه ميكنيد الان من چيكار كنم؟ نگران آيندم هستم، احساس بديه
اين كتاباي مبحثي ادبيات كه تو بازاره طبقه بندي شده هست(مثلا قرائت سبطي ) ؟
يعني ميشه هر درس ادبيات رو با اين كتابا مبحثي خوند ؟
ويرايش .. پست اضافي ...
منظورت رو دقیقا متوجه نشدم ولی کتاب های مبحثی فقط مبحی هستن و درسی به درس نیستن به جز یکی دوتاشون ملا املای خیلی سبز درس به درس هم هست و لغت های مهم رو درس به درس کرده
ولی قرابت معنایی سبطی اینطور نیست و موضوعی هست ؛ اولش که یه ذره در مورد شعر و معنی و ... توضیح داده بعدش ابیات مهم در موضوعات مهم رو نوشته که آدم با خوندنشون روی ابیات دیگه هم مسلط بشه
شما باید در اون دوران دروس تخصصی را بخونید -مفهمومی بخونید....
واگردر دروس تخصصی ضعفی دارید برطرف کنید.....
این کار باعث میشه که در پیش کارتون راحتتر بشود.وبدون مشکل ادامه بدید درس ها رو ....
در مورد کلاس هم بستگی به سطحتون داره و رشته شما!!!
ولی سعی کنسد کلاسی برید که استادش بتونه خوب و مفهموی تدریس کند نه هر کلاسی
موفق باشید
بسیار متشکر از این همه دلگرمی ! دوستان دیشب موقع خواب یه فکری به سرم زد . من از قبل قرار بود تا عید درسای پایه رو جمع و جور کنم و بعد عید پیش رو بخونم. به خودم گفتم بر عکسش بهتره یعنی پیش رو تا عید خوب بخونم بعد عید درسای پایه رو بخونم . اینجوری بهتره چون من الان پیش رو بخونم دوباره واسه امتحان های ترم دوم باید بالاجبار درسای پیش رو بخونم پس اون موقع فقط یه مرور کنم کافیه . بین فروردین و امتحانای ترم دوم هم درسای پایه رو بخونم بعد امتحانا ی ترم دوم دوباره پایه رو دوره میکنم . اینجوری به نظرم خیلی بهتره ! یه عالمه امیدوار شدم که میتونم تمومش کنم![]()
ببين داداش مثلا من ميام توي شيمي انتروپي رو مطالعه ميكنم بعد از رو كتاب بهمن خان انتروپي رو راحت پيدا ميكنم و از اون جا هم ميخونم ....ادبيات رو ميتونم يه قسمتي از مثلا ادبيات 2 رو مطالعه كنم بعد بيام سراغ اين كتابا اين طوري پيدا كنم اون بخش رو ...
يا توضيحاتش كليه و تفكيك سالي و درسي نشده ؟مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)