تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 263 از 337 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

در آغاز فعالیت teale ice pack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    پيشنهاد داديم که يه انجمن تخصصی شبکه راه اندازی بشه ولی گفتن که بايد به اندازه کافی تاپيک باشه تا ايجاد بشه به همين دليلم گفتم که فعلا از يه تاپيک شروع کنيم تا برسی به مراحل بالاتر.
    از اين به بعد هم هر سوال يا بحثی در مورد شبکه های local و غيره در مورد سخت افزارها مانند کارتهای شبکه / روتر ها / سوويچ ها/ سرورها و ... و همچنين نرم افزارها از جمله سيستم عاملهای windows & linux و همچنين توپولوژی های شبکه داشتيد در خدمتيم.و همچنين از تمام کسانی که در مورد شبکه اطلاعات دارند دعوت به همکاری ميشه
    salam doooste aziz
    mikhastam azat komak begiram....az koja mitooonam amoozeshe farsi VMWARE8 ro peyda konam?
    mamnooon misham rahnamaieem konid
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

salam doooste aziz
    mikhastam azat komak begiram....az koja mitooonam amoozeshe farsi VMWARE8 ro peyda konam?
    mamnooon misham rahnamaieem konid
    سلام.

درضمن لطفا پارسی بنویسید.

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

آمورش کامل شبکه رو میخواستم کسی هست آموزش رو بده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه کسی نیست.

این چه سوالیه ...

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بیش از 100 باز توضیحش دادم شما اگه بگردی پیدا میکنید اینجا هم هست

در آغاز فعالیت teale ice pack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض vmware8

سلام دوستان

خیلی خوبه که همچین تاپیکی راه اندازی شده. درخواستم از دوستان حرفه ای این هست که فقط بحث تخصصی نکنند و افرادی که مثل من اماتور هستند رو هم راه بندازن تا اطلاعات ما هم بالا بره. همچنین من نیاز به راهنمای فارسی برای vmware8 دارم. ممنون میشم اگه کسی داره به من هم بده.

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

ممنون امیر عزیز از تذکرت....در ضمن من به لینکی که داده بودی رفتم ولی چیزی داخلش نبود

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

یه سوالی در مورد شبکه اینترنت و سایت داشتم:

وقتی تعداد بسیار زیادی کاربر بخوان با هم سر ساعت معینی وارد یک سایت معمولی و کم حجم بشن، کندی اتفاق

می افته. میخوام بدونم در این شرایط امکان داره اولویت ورود به سایت با اونی باشه که از سرعت بهتری برخوردار

هست؟ به طور مثال عرض می کنم مثلا از بین جمعیت زیادی که می خوان وارد سایت بشن دو نفر هستن که یکی

سرعتش 256 و دیگری 512 هست. امکان داره که اونی که 512 داره صرفا بدلیل داشتن سرعت بالاتر از اولویت ورود

زودتری برخوردار باشه ؟ ( منظورم تفاوت در سرعت بالا آوردن صفحه نیست. اون که مشخصه 512 سریعتر هست.

منظورم اجازه ورود هست.

با تشکر

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان

خیلی خوبه که همچین تاپیکی راه اندازی شده. درخواستم از دوستان حرفه ای این هست که فقط بحث تخصصی نکنند و افرادی که مثل من اماتور هستند رو هم راه بندازن تا اطلاعات ما هم بالا بره. همچنین من نیاز به راهنمای فارسی برای vmware8 دارم. ممنون میشم اگه کسی داره به من هم بده.

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

ممنون امیر عزیز از تذکرت....در ضمن من به لینکی که داده بودی رفتم ولی چیزی داخلش نبود
    باسلام خدمت دوست عزیزم
    درخواستی که شما دارید دوست من اخه ربطی به این تاپیک نداره! وی ام ویر ربطی به شبکه و سوالات شبکه ندارد چون فقط محیط ایی هست برای مجازی سازی
    قطعا شما در گوگل سرچ کنید اموزشهای خوبی در اینترنت پیدا خواهید کرد

9. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

سلام

وقتی تعداد بسیار زیادی کاربر بخوان با هم سر ساعت معینی وارد یک سایت معمولی و کم حجم بشن، کندی اتفاق

می افته. میخوام بدونم در این شرایط امکان داره اولویت ورود به سایت با اونی باشه که از سرعت بهتری برخوردار

هست؟ به طور مثال عرض می کنم مثلا از بین جمعیت زیادی که می خوان وارد سایت بشن دو نفر هستن که یکی

سرعتش 256 و دیگری 512 هست. امکان داره که اونی که 512 داره صرفا بدلیل داشتن سرعت بالاتر از اولویت ورود

زودتری برخوردار باشه ؟ ( منظورم تفاوت در سرعت بالا آوردن صفحه نیست. اون که مشخصه 512 سریعتر هست.

منظورم اجازه ورود هست.

با تشکر
    سلام این سوال منم بود. خیلی جاها مثل ثبت نام قطار به کار میاد که هم اینجا و هم آشیانه مطرح کردم. اما جوابی که گرفتم اینه که متأسفانه راهی وجود نداره!!

11. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

منظورم اجازه ورود هست.

با تشکر
    سلام.

نه دوست عزیز سرعتی که شما میگی به نظر من تأثیری نداره. چون مقدار پهنای باند، حداکثر رو تعیین میکنه.

اگه نیاز به Load کردن صفحه نباشه و صرفا ترافیک کمی بخواد جابجا شه جواب منفی هست و سرعت عمل و شانس شماست که ورود یا عدم ورود شما رو تعیین میکنه. مثل جریان انتخاب واحد دانشگاه.

---------- Post added at 02:45 AM ---------- Previous post was at 02:43 AM ----------

سلام دوستان

دوست من لینک دانلود زیرش بود که اینه:
    پسورد فایلهای فشرده هم:

موفق باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •