salam doooste aziz
mikhastam azat komak begiram....az koja mitooonam amoozeshe farsi VMWARE8 ro peyda konam?
mamnooon misham rahnamaieem konid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
salam doooste aziz
mikhastam azat komak begiram....az koja mitooonam amoozeshe farsi VMWARE8 ro peyda konam?
mamnooon misham rahnamaieem konid
سلام.
درضمن لطفا پارسی بنویسید.
آمورش کامل شبکه رو میخواستم کسی هست آموزش رو بده؟
نه کسی نیست.
این چه سوالیه ...
بیش از 100 باز توضیحش دادم شما اگه بگردی پیدا میکنید اینجا هم هست
سلام دوستان
خیلی خوبه که همچین تاپیکی راه اندازی شده. درخواستم از دوستان حرفه ای این هست که فقط بحث تخصصی نکنند و افرادی که مثل من اماتور هستند رو هم راه بندازن تا اطلاعات ما هم بالا بره.
همچنین من نیاز به راهنمای فارسی برای vmware8 دارم. ممنون میشم اگه کسی داره به من هم بده.
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
ممنون امیر عزیز از تذکرت....در ضمن من به لینکی که داده بودی رفتم ولی چیزی داخلش نبود![]()
سلام
یه سوالی در مورد شبکه اینترنت و سایت داشتم:
وقتی تعداد بسیار زیادی کاربر بخوان با هم سر ساعت معینی وارد یک سایت معمولی و کم حجم بشن، کندی اتفاق
می افته. میخوام بدونم در این شرایط امکان داره اولویت ورود به سایت با اونی باشه که از سرعت بهتری برخوردار
هست؟ به طور مثال عرض می کنم مثلا از بین جمعیت زیادی که می خوان وارد سایت بشن دو نفر هستن که یکی
سرعتش 256 و دیگری 512 هست. امکان داره که اونی که 512 داره صرفا بدلیل داشتن سرعت بالاتر از اولویت ورود
زودتری برخوردار باشه ؟ ( منظورم تفاوت در سرعت بالا آوردن صفحه نیست. اون که مشخصه 512 سریعتر هست.
منظورم اجازه ورود هست.
با تشکر
باسلام خدمت دوست عزیزم
درخواستی که شما دارید دوست من اخه ربطی به این تاپیک نداره! وی ام ویر ربطی به شبکه و سوالات شبکه ندارد چون فقط محیط ایی هست برای مجازی سازی
قطعا شما در گوگل سرچ کنید اموزشهای خوبی در اینترنت پیدا خواهید کرد
سلام این سوال منم بود. خیلی جاها مثل ثبت نام قطار به کار میاد که هم اینجا و هم آشیانه مطرح کردم. اما جوابی که گرفتم اینه که متأسفانه راهی وجود نداره!!
سلام.
نه دوست عزیز سرعتی که شما میگی به نظر من تأثیری نداره. چون مقدار پهنای باند، حداکثر رو تعیین میکنه.
اگه نیاز به Load کردن صفحه نباشه و صرفا ترافیک کمی بخواد جابجا شه جواب منفی هست و سرعت عمل و شانس شماست که ورود یا عدم ورود شما رو تعیین میکنه. مثل جریان انتخاب واحد دانشگاه.
---------- Post added at 02:45 AM ---------- Previous post was at 02:43 AM ----------
دوست من لینک دانلود زیرش بود که اینه:
پسورد فایلهای فشرده هم:
موفق باشی.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)