تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 280 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دنيزلي نسيه بهتر از كابوس نقد است!

مرجع خبری پرسپولیس: اگر دوستان از بازگشت دنيزلي در تاريخ جديد مطمئن باشند، 5 روز ديرتر شروع كردن با او مي‌تواند به مراتب بهتر از زودتر شروع كردن با مربياني باشد كه در مورد موفقيت‌شان در پرسپوليس، اما و اگرهاي زيادي وجود دارد.
    1- شنبه شب موعود هم آمد و گذشت و همچنان خبري از مصطفي دنيزلي نشد تا تكليف كادر فني سرخپوشان كماكان مجهول باقي بماند. داستان امسال پرسپوليس، در نوع خودش حكايت جالب و منحصر به فردي است؛ ميلياردها تومان صرف خريد بهترين ستاره‌هاي ايران كرده‌اند، اما هنوز وضعيت گلوگاه اصلي باشگاه روشن نيست. بازيكناني كه اين روزها تمرينات‌شان را در درفشي‌فر استارت زده‌اند و قرار است اميد اصلي قرمزها براي فصل آينده باشند، به هيچ وجه تمركز كافي را ندارند و مدام از همديگر سراغ سرمربي را مي‌گيرند. در لحن و گويش خيلي از آنها كه اساسا به شوق حضور زير نظر يك مربي تراز اول به اين باشگاه نقل مكان كرده و يا همان جا مانده‌اند، مي‌توان بيم و نگراني ناشي از نيامدن دنيزلي را به وضوح حس كرد. اين دلشوره‌ها به ويژه آنجا اوج مي‌گيرند كه هر لحظه خبري تازه از مذاكرات جدي باشگاه با چند گزينه نه چندان موجه و به خصوص توافق با علي دايي به گوش مي‌رسد. ظاهرا تقاضاي تازه دنيزلي در مورد تمديد 5 روزه مرخصي‌اش، ترديدهاي كادر مديريتي پرسپوليس را در مورد ادامه اين همكاري افزايش داده و باعث شده آنها جدي‌تر از قبل به صرافت يافتن يك مربي جديد بيفتند. اين در حالي است كه به نظر مي‌رسد اگر دوستان از بازگشت دنيزلي در تاريخ جديد مطمئن باشند، 5 روز ديرتر شروع كردن با او مي‌تواند به مراتب بهتر از زودتر شروع كردن با مربياني باشد كه در مورد موفقيت‌شان در پرسپوليس، اما و اگرهاي زيادي وجود دارد. فراموش نكنيم فصل قبل پرسپوليس استيلي زودتر از همه تيم‌ها شروع كرد، اما عاقبت آن انتخاب عجولانه چه شد؟ در راس آلترناتيوهاي افندي، علي دايي ايستاده است؛ مردي كه هر لحظه ممكن است خبر جايگزيني‌اش با مصطفي دنيزلي مخابره شود و همه خريد و فروش‌هاي اين روزها را تحت تاثير قرار بدهد. آيا شهريار به پرسپوليس بازخواهد گشت؟
    2- حضور دوباره علي دايي در جمع سرخپوشان، مي‌تواند بيش از پيش نشان دهنده حلقه بسته‌اي باشد كه فوتبال ايران در آن دست و پا مي‌زند و دور خودش مي‌چرخد. امير قلعه‌نويي كه 9 سال زودتر از علي دايي وارد دنياي مربيگري شد، اخيرا چهارمين بازگشتش به نيمكت استقلال را تجربه كرده چه بسا اگر عمر مربيگري شهريار هم مثل امير از يك و نيم دهه تجاوز كند، تعداد آمد و شدهاي او در پرسپوليس نيز به همين تعداد برسد. در اين ميان پرسش مهم مي‌تواند اين باشد كه فلسفه اين رفت و برگشت‌هاي مكرر در مكرر چيست و چه سودي از رهگذر پيمودن اين چرخه تكراري عايد فوتبال ما مي‌شود؟ اگر دايي‌ها و قلعه‌نويي‌ها خوب هستند، چرا مي‌روند و اگر به اندازه كافي نمي‌توانند مفيد باشند، چرا مدام سوداي بازگرداندن‌شان را در سر مي‌پرورانيم؟ وجه جالب‌تر ماجرا اين است كه اخيرا اين قبيل بيا و بروها جنبه تيمي و ميني‌بوسي هم به خودشان گرفته‌اند؛ قلعه‌نويي بلافاصله بعد از حضور در استقلال، يك دوجين بازيكن خودش را به باشگاه بازمي‌گرداند و در مورد پرسپوليس هم از مدت‌ها قبل به طور جدي اين شايعه وجود داشته كه ليست ورودي‌ها و خروجي‌ها با سليقه دايي تنظيم مي‌شده است! واقعا اين همه دور باطل زدن و آزموده‌ها را آزمودن به خاطر چيست؟ به خاطر اين است كه يك جام پردردسر بگيريم كه پشت آن يا پر است از حيله و ابهام و يا در بطن تصاحبش، يك دنيا تنش و درگيري و جنگ اعصاب به چشم مي‌خورد؟ اين امير قلعه‌نويي كه امروز به استقلال بر مي‌گردد، چقدر توانست با آخرين جامي كه براي آبي‌ها گرفت، فوتبال اين باشگاه را به پيش ببرد و به هوادارانش لذت بدهد؟ آيا جز اين بود كه يك هفته بعد از همان قهرماني در ليگ هشتم، ماجراي CD جنجالي «آبي‌استقلالي» و اختلافات حاد درون مجموعه‌اي به ميان آمد و از يك ماه بعدش، داستان‌هاي تكراري لزوم كسب افتخارات «پاك» مطرح شد؟ همين علي دايي كه امروز ظاهرا مي‌خواهند به پرسپوليس برش گردانند، با فتح آن دو جام حذفي‌اش چقدر تاثير مثبت روي فضاي حاكم بر اين مجموعه گذاشت؟ مگر نه اينكه بلافاصله بعد از آن موفقيت‌ها و از همان سكوي جشن قهرماني، درگيري‌ها آغاز شدند و پرسپوليس تاواني به سنگيني از دست دادن يك فصل كامل و تحمل يك سال تنش و عذاب بابت اين همكاري پرداخت؟ پس چرا حالا آقايان دوباره مي‌خواهند همان قصه‌ها را تكرار كنند و ميراثي كليشه‌اي براي اخلاف‌شان به جا بگذارند؟
    3- حق تيم‌هاي بزرگ اين مملكت مثل تيم ملي، پرسپوليس، استقلال، سپاهان و تراكتورسازي اين است كه لابه‌لاي ميلياردها تومان مخارج ساليانه‌شان بابت جذب بازيكن و اردو و سفرهاي دور و نزديك و تهيه خوراك و پوشاك، سهمي نيز براي استخدام دانش روز فوتبال كنار بگذارند و از رهگذر همجواري با مربيان بزرگ و كارآمد دنيا، به پيشروي حياتي مجموعه محبوب و مهم‌شان كمك كنند. باشگاه پرسپوليس، امسال در يك بزنگاه كم‌نظير تاريخي قرار گرفته است. اين همه اميد و آرزويي كه در پرتو فعاليت‌هاي وسيع نقل و انتقالاتي در اين باشگاه به وجود آمده، نبايد سركوب شوند. پس از جذب اين ستاره‌ها، توقعات از تيم بالا رفته و مردم نخواهند توانست حتي اولين ناكامي‌ها را با مربياني كه به آنها اعتقاد كامل ندارند، تحمل كنند. شكست احتمالي اين فصل پرسپوليس، به يك دلسردي سراسري كم‌سابقه خواهد انجاميد كه مي‌تواند اين باشگاه را چند سال عقب بيندازد. همه اينها نشان مي‌دهد مديران پرسپوليس بايد با چشمان باز و وسواس كامل در مورد آينده نيمكت‌شان تصميم بگيرند. مصطفي دنيزلي كه هنوز رسما تحت قرارداد قانوني سرخپوشان است، جزو معدود گزينه‌هاي توانمندي به شمار مي‌آيد كه نه تنها به صرف زمان براي تطبيق با اتمسفر پرسپوليس نيازي ندارد، بلكه به اتكاي اعتبار و محبوبيتش، از چند كوپن براي هضم ناكامي‌هاي احتمالي نزد هواداران و منتفدان نيز بهره مي‌برد. او كسي است كه با تيمي به مراتب ضعيف‌تر از اين، در كورس فشرده ليگ ششم تا شب آخر قهرمان ايران بود و چه‌بسا اگر همان روزها يكي مثل ميثاق معمارزاده در تيم‌هاي حريفش پيدا مي‌شد(!) پرسپوليسي‌ها مي‌توانستند يك سال زودتر جشن قهرماني ليگ را برپا كنند. فرصت هنرنمايي با اين تيم خوب را نبايد از افندي گرفت؛ اين يك ظلم چندجانبه است كه دودش در درجه اول به چشم خود پرسپوليس خواهد رفت.
    4- پرسپوليس امسال، مستعد آزمودن يك هيجان شگفت‌انگيز است. كاش با درايت بيشتر، اين هيجان خودش را به شكل حضور گسترده و مشتاقانه تماشاگران و ايجاد طراوت و نشاط در سطح جامعه نشان بدهد، نه با واكنش‌هاي خشمگينانه و زيان‌بار و نه با شعله‌ور شدن آتش اختلافي ديگر.

2. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض افندي ارزش پنج روز صبوري را دارد!

Last edited by Alinho; 19-06-2012 at 16:36.

4. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب طبق خبر سایت گل باید متسو رو سرمربی فصل بعد پرسپولیس بدونیم!

6. این کاربر از teza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هنوز چیزی مشخص نیست
    باید منتظر اومدن دنیزلی به تهران باشیم و ببینیم اون موقع چه اتفاقی میفته

رویانیان برای اینکه عقب نیفته داره با چند مربی همزمان مذاکره میکنه و این کار هر مدیر عاقلیه و خوشحالم که اینقدر قدرت داره که سریع امثال متسو و کالدرون رو به ایران بکشونه

همه دوست داریم دنیزلی به ایران برگرده حتی اگر 10 روز دیگه بیاد اما اگر نشد
    به نظر من همین متسو مربی خوبیه
    صد در صد از دنیزلی به روزتره اما دنیزلی از روحیات خاص مردم منطقه شناخت داره و به همین خاطره که اینقدر محبوبه

8. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام /

من فکر میکنم تمدید قرار داد کریمی پالس مثبتی هست در این راستا که این فصل خبری از علی دایی در پرسپولیس نخواهد بود و از این بابت جای نگرانی نیست ، علی دایی هم نباید گول فریادهای اعتراضی - تشویقی تماشاگران در زمان استیلی رو بخوره ، دایی نماد و سمبل و برند اعتراض به مدیر نامدبری بود که عملکرد منفی ای داشت والا چه کسی قریب به 1/5 فصل کابوس وار با دایی رو از یاد برده و حاضر به چشیدن مجدد طعم این خاطرات هست ؟

عدم حضور دنیزلی در این فصل قطعا من رو خوشحال میکنه ، چون به نظرم دنیزلی بهتره خاطره ی خوب پرسپولیس قدیمش رو خراب نکنه برای طرفداران ، کما اینکه با وجود نتایج ضعیف نیم فصله ی وی تماشاگران هیچ اعتراضی نکردند به اون و تصمیم گرفتند به احترام گذشته ی رنگی ، حال " سیاه رنگ " رو به فراموشی بسپرند اما اون تراژدی ای که عامل ایجادش احساسات طرفداران هست مطمئنا ناکامی دوباره رو تاب نخواهد آورد و به تعبیری => چشم پوشی از ناکامی "دو بار" تکرار نمیشه ...

مضافا اینکه باز هم به نظرم دنیزلی چیز زیاد دیگه ای برای اضافه کردن به تیم نداره .

اما گزینه ی متسو ؛

از دید من متسو علاوه بر اینکه یک نام معتبر هست ، عملکردش قابل دفاع هست به خصوص در امارات و علی الخصوص در تیم ملی امارات و با وجود اون اکثریت مطلق بازیکن کاملا متوسط که تونست تیمی منسجم رو شکل بده /

نکته ی خوب دیگه آشنایی متسو از فوتبال آسیا و برگ ارزنده ای همچون داشتن قهرمانی آسیا در کوله بارش هست /

و اینکه به نظر من چون شخصیت کاریزماتیکی داره توانایی کنترل ستاره های پرسپولیس این فصل ( که لقب کهکشانی های استقلال رو رسما مصادره کرده ) رو خواهد داشت .

در مورد اینکه دوستان به تفکر دفاعی متسو اشاره کردند فکر میکنم بد نیست یک مقایسه ای داشته باشیم و قبلش یک مقدمه :

مربیان برای پیاده کردن افکارشون نیاز به ابزار مناسب دارند ، ابزار مناسب هم بدور از واژه پردازی های شکیل یعنی صرفا بازیکن ( صرفا در مورد مسائل فنی مینویسم ) /

مقایسه : اگر گواردیولا ( به عنوان سمبل گرایش به فوتبال تهاجمی در دنیای امروز ) سرمربی یک تیم فاقد ابزار مناسب برای ایجاد و پیاده کردن یک ساختار هجومی مناسب باشه ، آیا میتونه فوتبالی نظیر بارسلونا ارائه بده ؟

ببینید عمده ی دوره ی مربیگری متسو در آسیا در امارات گذشته ، کشوری که در سطح ملی با کمال احترام دارای کم استعداد ترین بازیکنهاست و در عرصه ی باشگاهی هم اگر بازیکنان کشورهای دیگه نباشند با لیگ 12 تیمی فاقد کیفیت هستند ( با اینکه زیرساختهای حرفه ای برای فوتبال حرفه ای در لیگ امارات " کاملا " مهیاست )

خیلی به جزئیات مثال نمیپردازم ، ولی مطمئنا متسو یا هر شخص دیگه ای با مهره هایی که در پرسولیس خواهد داشت بدنبال پیاده کردن تفکرات دفاعی نخواهد بود .

................

در مورد انصاری فرد من با علیرضا ی گرامی کاملا موافقم ؛ به نظرم این خرید علاوه بر اینکه " شاید " تیم رو از آوردن بازیکن مفید تری مثل خلعتبری محروم کنه ، اونقدر ها هم که " گفته میشه " بازیکن خوبی نیست .

وقتی گمانه زنی ها در مورد قیمت انصاری فرد رو در سایتها و مطبوعات دیدم ، یاد یک نوشته ی کوتاهی افتادم که چند وقت پیش خونده بودم :

یک مطلبی بود در اعتراض به قیمت های کاذب برخی بازیکنان که تصویری از ایران پرستاره ی 98 انداخته بود با فوق ستارگانش نظیر عابدزاده ، خاکپور ، ، پیروانی ، شاهرودی ، باقری ، عزیزی ، دایی ، مهدوی کیا و ... که تک جمله ی درخشانی با این مضمون زیر این تصویر به شدت انسان رو به فکر فرو میبرد و متاثر میکرد :

" اگر این بازیکنان در لیگ امروز حاضر بودند ، چه قیمتی داشتند " ؟

به هرحال من امیدوارم انصاری فرد در پرسپولیس موفق باشه ، بعد از محسن خلیلی خاطرات خوبی از خط حمله ی پرسپولیس نداشتیم تا این اواخر که زاید تا حدودی نگرانیها رو کاهش داد ، اما این ترافیک عجیب در خط حمله ی پرسپولیس که با اضافه شدن خلعتبری بیشتر هم میشه ، میتونه تیم رو در فصل آتی دچار حاشیه بکنه .

10. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض رویانیان: فتح الله زاده فکر تخلفات چند سال گذشته خودش باشد!

مرجع خبري پرسپوليس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران گفت: علی فتح الله زاده برود فکر تخلفات خودش باشد که قول ها و چک هاي الکی به بازیکنان می دهد. محمد رویانیان افزود: من برای بستن قرارداد با بازیکنان از همه مدیر عامل های باشگاه های فوتبال ایران منظم تر و بهتر هستم متأسفانه بعضی از مدیر عامل های باشگاه ها حرف زدند و من گذاشته ام سر موقع جواب آنها را بدهم، پاسخ اتهامات این افراد را محکم خواهم داد. وی ادامه داد: چند سال است که مدیر عامل های باشگاه های فوتبال ایران تخلف می کنند از این تخلفات مدرک دارم و علیه آنها اعلام جرم خواهم کرد.
    *فتح اله زاده برود فکر تخلفات خودش باشد! رویانیان در مورد فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال تهران تصریح کرد: علی فتح الله زاده و دیگر دوستان بروند فکر خودشان را بکنند این قدر که قول های بی خودی می دهند و چک های الکی می کشند و خالی بندی می کنند و سپس کری می خوانند. وی ادامه داد: اگر مسئولان و مدیر عامل ها این بحث میلیاردی را ادامه بدهند با آنها برخورد جدی می کنم چراکه حرف های مفت و الکی می زنند. رویانیان اضافه کرد: چندین بار درباره قرارداد بستن با بازیکنان حرف زدند از آنها می خواهم که سرجایشان بنشینند چون این مسائل به آنها ربطی ندارد. وی اظهار داشت: چرا این مدیرعامل ها به حاشيه ها دامن مي زنند و جو می دهند که رویانیان به بازیکنان پول میلیاردی داده است اصلاً این طور نیست اشتباه می کنند که این حرف های الکی را می زنند.
    *بازيکنان عاشق من هستند! رویانیان در مورد رمز اصلی قرارداد بستن بازیکنان با پرسپولیس گفت: بازیکنان با پرسپولیس قرارداد می بندند چون رویانیان خوش تیپ است، خوب حرف می زند و در ضمن جذبه دارد و بازیکنان او را دوست دارند رویانیان شخصیت دارد و حتی بازیکنان او را می بینند عاشقش می شوند و سپس با پرسپولیس قرارداد می بندند.
    *شايد به بازيکنان هواپيما بدهم! وي درباره دادن یک دستگاه ماشین به بازیکنان زمان قرارداد بستن افزود: ماشین چیزی نیست که به بازیکنان بدهم تا آنها با پرسپولیس قرارداد ببندند اگر پول داشته باشم هواپیما هم به آنها می دهم.
    *تيم ما زميني است کهکشاني نيست! رویانیان در مورد بستن تیم کهکشانی پرسپولیس برای سال آینده تأکید کرد: تیم فوتبال پرسپولیس برای سال آینده اصلا ً کهکشانی نیست و کاملاً بازیکنان زمینی هستند. مديرعامل باشگاه پرسپوليس افزود: به زودی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران را مشخص می کنیم با دنیزلی یا یک مربی خوب تر از دنیزلی به توافق نهایی خواهیم رسید.
    *دايي را با کسي مقايسه نمي کنم! وی در مورد علی دایی گفت: از نظر من علی دایی یکی از بزرگان فوتبال آسیا است و من دایی را دوست دارم و باید درباره سرمربی شدن او برای پرسپولیس فکر کنم، دایی خودش ارزش دارد من دایی را با هیچ کس مقایسه نمی کنم چون ایران را با دایی می شناسند. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد غرامت دنیزلی به باشگاه پرسپولیس گفت: دنیزلی هنوز با ما قرارداد دارد ولی این قرارداد به شرط است و توافقی که صورت گرفته است باید خودش مالیاتش را پرداخت کند و در ضمن اگر لازم باشد بخشی از پول هایي که از باشگاه پرسپولیس را گرفته باید به باشگاه برگرداند چون قرارداد با دنیزلی 6 ماه دیگر باقی مانده است. رويانيان در مورد قرارداد بستن با سرمربی فصل آینده پرسپولیس اظهار داشت: امروز، فردا یا پس فردا جلساتی با مربیان خوب ایران و دنیا داریم که امروز سه شنبه 30 خرداد با متسو جلسه داشتیم با دنیزلی و دایی نیز جلسه می گذاریم جلسه با دنیزلی خارج از ایران است و نمایندگان من به ترکیه می روند.

12. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

مشاور مصطفي دنيزلي در پرسپوليس با بيان اين كه احتمال نيامدن دنيزلي به ايران 90 درصد است، گفت: رويانيان خيلي تلاش كرد كه دنيزلي را به پرسپوليس باز گرداند، اما در تماسي كه اين مربي با مدير عامل پرسپوليس داشت، به او گفت كه به دليل برخي از مشكلات كه احتمال دارد حل نشوند، نمي‌تواند به ايران بازگردد مشاور دنيزلي در پرسپوليس در فصل گذشته در ادامه گفت: وقتي دنيزلي به پرسپوليس آمد رويانيان امكانات زيادي در اختيارات او قرار داد، اما دليل اصلي نتيجه‌ نگرفتن پرسپوليس و دنيزلي حضور يك جوان 25 ساله در تيم بود كه البته شايد در اين ميان شخص دنيزلي هم تقصير داشت. وي از معرفي اين جوان خودداري كرد. .
    به نظر من برنگشتن دنیزلی ربطی به مشکلات شخصی خودش نداره.این وسط افرادی هستند(امثال همون جوون 25 ساله) که نمیگذارن دنیزلی بیاد یا شایدم دنیزلی حضورشو تو پرسپولیس منوط به اخراج این افراد از باشگاه کرده. اینم مطمئن باشد همین افراد امسال هم مانع از موفقیت پرسپولیس حتی با متسو خواهند شد.و یه چیز دیگه به نظر دوستان منظور صادقی از جوان 25ساله کی بود؟که نذاشت پرسپولیس نتیجه بگیره.

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

مثل اینکه افسانه دنیزلی تموم هست ...
    برونو متسو توافق کردن !!

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

در مورد اینکه دوستان به تفکر دفاعی متسو اشاره کردند فکر میکنم بد نیست یک مقایسه ای داشته باشیم و قبلش یک مقدمه :

مربیان برای پیاده کردن افکارشون نیاز به ابزار مناسب دارند ، ابزار مناسب هم بدور از واژه پردازی های شکیل یعنی صرفا بازیکن ( صرفا در مورد مسائل فنی مینویسم ) /

مقایسه : اگر گواردیولا ( به عنوان سمبل گرایش به فوتبال تهاجمی در دنیای امروز ) سرمربی یک تیم فاقد ابزار مناسب برای ایجاد و پیاده کردن یک ساختار هجومی مناسب باشه ، آیا میتونه فوتبالی نظیر بارسلونا ارائه بده ؟

ببینید عمده ی دوره ی مربیگری متسو در آسیا در امارات گذشته ، کشوری که در سطح ملی با کمال احترام دارای کم استعداد ترین بازیکنهاست و در عرصه ی باشگاهی هم اگر بازیکنان کشورهای دیگه نباشند با لیگ 12 تیمی فاقد کیفیت هستند ( با اینکه زیرساختهای حرفه ای برای فوتبال حرفه ای در لیگ امارات " کاملا " مهیاست )

خیلی به جزئیات مثال نمیپردازم ، ولی مطمئنا متسو یا هر شخص دیگه ای با مهره هایی که در پرسولیس خواهد داشت بدنبال پیاده کردن تفکرات دفاعی نخواهد بود .
    یکی از چیز هایی که من رو میترسوند، یکی عملکرد نچندان مناسب متسو در تیم های عربی و یکی هم اینکه ایشون تفکرات دفاعی دارند و وقتی خبر اینکه خلعتبری هم 5 شنبه با پرسپولیس قرارداد میبنده رو خوندم، دیگه گفتم واویلا از این همه ترافیک و اندیشه دفاعی.
    اما بیراهه نریم، چیزی که بعدش من رو آروم کرد، دقیقا حرف شما هست و یه مثال. حرف هر دومون هم دقیقا بر میگرده به شرایط و ابزار. حالا اگه بخوایم یکم دیگه به جزئیات مثالت بپردازیم مثلا چیزی هست که من رو آروم و امیدوار به آینده کرد :
    مقایسه کنید مورینیو چلسی و اینتر (دیگه بازی با بارسلوناش در خاطر همه هست) رو با مورینیو رئال مادرید . توی هر 2 اندیشه های مورینیو بود، ولی این کجا و آن و کجا !؟ { واسه اولین بار یه نکته مثبت از این رئال توی زندگیمون به دردم خورد )
    متسو هم اینجا علاوه بر اینکه ابزارش رو داره ، باید بدونه توی فضایی هست که طرفداراش بازی هجومی فقط میخواند از تیم و وقتی تیمشون هجومی باشه، ورزشگاه رو هم واسش پر میکنند. امیدوارم این نکته مایه امیدواری باشه که بدونه کجاست و چه انتظاری ازش هست و بدونه توی چه تیم بزرگیه ، و گرنه یا موفق نخواهد بود و یا جایگاهش لرزون میشه و مثالشم همین کرانچار پرسپولیس و کرانچار سپاهان .

نمیدونم چرا ولی هر قدر تلاش می کنم ، در آخر نمیتونم حس خوبی نسبت بهش داشته باشم. شاید وقتی تمرینات و جذبه و بازیش رو دیدم، نظرم به کل عوض بشه.

شاد و پیروز و سربلند باشید.

16. 6 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم با توجه به اینکه کریمی اومده
    و ما جسته گریخته خبر از اختلافش با دنیزلی میشنیدیم
    و اینکه تیم هم خیلی بازیکنای خوبی گرفته
    خب دنیزلی بره خیلی هم بد نیست...
    یعنی حتی بنده بعد از اینهمه نازی که کرد، تا حدودی موافق هم هستم بره

18. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •