سلام.
یه سایت خیلی خوب که مسابقات رو برا دانلود بزاره معرفی کنی ...
ممنون.
سلام.
ممنون.
حالا این "الکی" یعنی چی؟؟؟؟؟؟کشتی کچ کاملا الکیه
هروقت گزارش مسابقات رو میذاریم زیرش آدرس دانلود هم میذاریم....سلام.
ممنون.
مادر و پدر و خواهر و برادر و پدربزرگ و مادربزرگ و... همه سایتهای کشتی کچ این دوتا سایت زیر هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روز گذشته پوستری از پی پی وی ونجنس منتشر شده است که نامبر وان کنتندر کمربند سنگین وزن جهان یعنی مارک هنری روی آن قرار دارد! این پوستر نیز هنوز به صورت رسمی تایید نشده است و باید یک ماهی منتظر ماند. گفتنی است که پی پی وی ونجنس 23 اکتبر امسال برگزار خواهد شد و احتمالا شاهد سورپرایزی در آن خواهیم بود! شما می توانید این پوستر را از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده نمائید.
- مارک هنری و ونجنس
سین کارا، استار فلایر دابلیو دابلیو ای که ماه گذشته به دلیل ناموفق بودن در آزمایش پزشکی، تعلیق شده بود، به نظر میرسد همچنان دور از کمپانی خواهد بود. میستیکو (سین کارای اصلی) از هفته گذشته در لایو اونت ها شرکت کرده است ولی هنوز WWE به او اجازه بازگشت در نقش خود در شوء های تلویزیونی را نداده است. هانیکو، یکی دیگر از استارهای فلایر کمپانی است که به دلیل شباهت زیادی که به میستیکو دارد، یک ماهی است که در نقش او در شوء ها حاضر میشود و در شوء های این هفته نیز او حضور داشت! طبق آخرین خبرها، بازگشت سین کارای اصلی منتفی شده است و ظاهرا با توجه به رضایت مسئولین کمپانی از هانیکو، او جایگزین سین کارای اصلی خواهد شد. همچنین به این صورت، حضور استار مکزیکی، آورنو هم در کمپانی منتفی شد!
- آپدیت بر وضعیت سین کارا
مت هاردی، استار سابق تی ان ای که طی هفته گذشته به دلیل مستی در رانندگی از این کمپانی اخراج شد، به تازگی جنجالی دیگر را به وجود آورده است! هاردی پنج شنبه گذشته ویدئویی را در یوتیوب خود قرار داد که گفته بود: خداحافظ دنیا! وقت من تمام شده و فقط چند ساعت و چند دقیقه از آن باقی مانده است! من همه شما را دوست دارم بدون توجه به اینکه چه احساسی به من داشتید! دلم برایتان تنگ میشود! پس از آن احتمال داده شد که هاردی میخواهد خودکشی کند که ساعاتی بعد همسر جف هاردی در توئیتر خبر داد که پلیس به خانه مت رفته و خبری از خودکشی نبوده است! بث در این باره نوشت: مت، به چیزی که میخواستی رسیدی و همه در حال حرف زدن درباره تو هستند و این اصلا کار درستی نبود! گفتنی است که یوتیوب نیز این ویدئو را ساعاتی بعد پاک کرد!!
- حرکات عجیب مت هاردی
ری میستریو، جمعه دو هفته گذشته عمل جراحی را روی زانوی صلیبی خود انجام داد و ظاهرا وضعیت جالبی ندارد! اعلام شده است که پزشکان گفته اند او نباید تا 3 ماه هیچ حرکت فیزیکی و ورزشی انجام دهد! با این وجود و با زمانی که میستریو برای ریکاوری نیاز دارد، تخمین زده میشود که او نزدیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آینده و در ماه مارچ یا می 2012 برگردد. همچنین در طی هفته گذشته میستریو چندین توئیتر را ارسال کرد که گفته بود: دردی دیوانه کننده است! دارم دیوانه میشوم! در حال گذراندن دوران نقاهت هستم. از پشتیبانی شما متشکرم! درد میاد و میره! ولی در حال تحمل کردن آن هستم. مهمیز استخوانم برداشته شده! هیچ وقت این طوری درد نکشیده بودم! 619!!
- وضعیت بد ری میستریو
تریپل اچ، رئیس کنونی WWE طبق خبرهای اعلام شده در راء این هفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهد گرفت و به میادین کشتی بار دیگر برمی گردد. این خبرها در جریان تبلیغات ماندی نایت راء هفته گذشته انجام شد و در آن اعلام شد که تریپل اچ بار دیگر پس از رسلمنیا 27 در راء این هفته کشتی خواهد گرفت! بدین ترتیب باید منتظر افزایش دوباره ریتینگ شوء ها باشیم! گفتنی است که طبق آخرین خبرها، ادج در شوء 16 سپتامبر اسمکدان حضور خواهد داشت.
- بازگشت تریپل اچ به رینگ
میگم این کریس جریکو قرار نیست برگرده ؟
خیلی منتظرشم.....
میگفتن قراره سامراسلم برگرده ولی بر نگشت...
سلام.
دوستان چرا ديگه خبري از ادج نيست ؟! مصدومه ؟!
راستي بجز شبكه هاي Iran FMTV و Iran MNTV ،ديگه چه شبكه اي كشتي كج ميده؟!
موفق باشيد.
ادج که خداحافظی کرد
محمد پست اول این تاپیکا ویرایش کن و ساعات پخش کشتی کج را بنویس توش ملت هی میان میپرسن....
ادج یه مشکلی برای کمرش و نخاعش پیش اومده بود که خیلی خفیف بود اسم این بیماری یادم نیست ولی میگفتند که این بیماری سه تا شدت داره خفیفش مثل ادج ، یه معمولی هم داره ، شدید هم داره که شدیدش همون قطع نخاع یا فلج شدنه! خلاصه پزشکا گفتند که دیگه مسابقه نده ، اگه آخرین مسابقه ی ادج در کشتی کج رو میخوای ببینی مسابقه ی زیبای بین ادج (قهرمان کمربند سنگین وزن جهان) و آلبرتو دلریو (برنده ی رویال رامبل 2011) که در رستلمینیا انجام شد رو ببین.
تعداد Follower های د راک در توئیتر از مرز یک میلیون نفر گذشت تا همچنان راک بالاتر از جان سینا در توئیتر باشد! د راک نیز به این مناسبت در هفته گذشته توئیتی را ارسال کرد و گفت: به تیم برینگ ایت افتخار میکنم! گفتنی است که جان سینا نزدیک به 872 هزار نفر Follower در توئیتر دارد! قابل ذکر است که جان سینا و د راک در مسابقه ای در رسلمنیا 28 با هم روبه رو خواهند شد و تبلیغ این مسابقه نیز در سوپر شوء اسمکدان هفته گذشته انجام شد! اگفتنی است که راک در پی پی وی سوروایور سریز 2011 نیز حضور خواهد داشت.
- راک همچنان بالاتر از سینا
پی پی وی نایت آف چمپیونز، عنوان رویدادی است که 18 سپتامبر برگزار خواهد شد. تا به حال 3 مسابقه رسمی برای این پی پی وی در نظر و رسما ثبت شده است که جان سینا و آلبرتو دلریو بر سر کسب کمربند قهرمانی و رندی اورتن و مارک هنری بر سر کسب کمربند قهرمانی سنگین وزن جهان با هم مسابقه خواهند داد. همچنین تریپل اچ نیز در مقابل سی ام پانک قرار خواهد گرفت که آخرین خبرها از این بازی این است که نش به این بازی اضافه نخواهد شد و به دلیل مسائل درمانی احتمالا فقط دخالت خواهد کرد!
- آپدیت نایت آف چمپیونز
ولادمیر کازلاو، استار سابق کمپانی دابلیو دابلیو ای که ماه گذشته به شکل عجیبی از این کمپانی اخراج شد، همچنان هیچ صحبتی پس از اخراجش نکرده است! آخرین خبرها حاکی از آن است که کازلاو قرار است در طی این هفته در یک شوء لیگ IGF شرکت کند. البته گفته شده است که او با نام الکساندر کازلاو قرار است در این شوء حضور داشته باشد. گفتنی است استاران دیگری چون بابی لشلی و دیگر استار اخراج شده WWE یعنی دیوید هارت اسمیت در این اونت حضور خواهند داشت.
- آپدیت وضعیت ولادمیر کازلاو
کریس جریکو حدود یک سال از کمپانی دابلیو دابلیو ای دور است و در این مدت بیشتر به خوانندگی و گروه موسیقی خود رسیده است و احتمال زیاد تا رسلمنیا 28 این غیبت خود ادامه خواهد داشت. اما یک تا دو ماهی است که سی ام پانک جنجالی در کمپانی به وجود آورده است که این جنجال از قبل پی پی وی مانی این د بنک آغاز شد و همچنان ادامه دارد. در این بین جریکو از طریق توئیتر صحبت های تندی را هر چند هفته ای کرده است که وی در هفته گذشته پس از پایان راء نوشت: یک راء دیگر و یک حرکت دزدیده شده دیگر، من اینا را از یک روکی یا دیوا انتظار دارم؛ اما تو پانک! بکش کنار ...!! این یکی از توئیترهای تند جریکو درباره پانک بوده ولی جالب اینجاست که پانک هنوز به این اظهارات جریکو پاسخی نداده است! احتمال میرود که در آینده ای نه چندان دور استوری بین این دو شکل بگیرد!
- جریکو و پانک؛ استوری بعدی ؟
1- ماه گذشته اعلام شد که پی پی وی مانی این د بنک 265000 نسخه به فروش رفته است و افزایش چشمگیری داشته اما این آمار تکذیب شد و به طور رسمی اعلام شد که 185 هزار نسخه از این پی پی وی به فروش رفته است! 2- در سوپر شوء اسمکدان هفته گذشته 32 دقیقه و 6 ثانیه کشتی گرفته شد و این شوء موفق به کسب ریتینگ 2.20 با 3.2 میلیون نفر بیننده شد! 3- WWE به صورت رسمی اعلام کرد که کاراکتر استارهای اوون هارت و آندره د جاینت در بازی WWE 12 حضور نخواهند داشت! 4- طبق خبری که چندین خبرگزاری درج کردند، ظاهرا دابلیو دابلیو ای میخواهد کلی کلی و ایو تورس، دو دیوای فیس خود را به زودی به شخصیت هیل تبدیل کند! 5- اعلام شده است که ماریس، دیوای کنونی دابلیو دابلیو ای تا حداکثر 2 هفته دیگر به میادین بازخواهد گشت. گفتنی است که او در طی دو هفته گذشته جراحی فتق شکم انجام داد!
- خبرهایی کوتاه و تکمیلی از WWE
Last edited by gta6767; 07-09-2011 at 23:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)