دوستان متخصص یکی به این سوال من جواب بده
من می خوام برم یک خط تلفن دیگه بگیرم![]()
من تو منطقه فیبر نوری هستم
حالا سوال می تونم یک خط بگیرم که فیبر نوری نباشه ؟
که برم از یک جای دیگه اینترنت بگیرم![]()
دوستان متخصص یکی به این سوال من جواب بده
من می خوام برم یک خط تلفن دیگه بگیرم![]()
من تو منطقه فیبر نوری هستم
حالا سوال می تونم یک خط بگیرم که فیبر نوری نباشه ؟
که برم از یک جای دیگه اینترنت بگیرم![]()
روی حالت بریج می تونین به هر دو کانکشن وصل بشید البته روی دو تا سیستم جدا و با یک مودم
در مورد افت سرعت باید ببینید خطی که به مودم وصله تا چه سرعتی رو ساپورت می کنه دوستان که می گن اونایی که فیبر نوری هستن همون 2 مگ مخابرات رو هم بهشون نمی ده و 1.5 مگ ساپورت می کنه ولی تا اونجایی که من تست کردم یه اکانت 2 مگ و یه اکانت 1 مگ رو براحتی استفاده کردم و افت سرعتی هم نداشته
حالا بازم شما این اطلاعاتی که توی تنظیمات مودمت هست رو بزار اینجا تا ببینم خط شما تا چند مگ ساپورت می کنه
SNR Margin
Line Attenuation
Data Rate
Max Rate
ساده ترین و سریع ترین و مطمئن ترین روش دریافت جوابتون همینه که به خود مخابرات تماس بگیری و از خودشون بپرسی
ولی من بعید می دونم چون جایی که فیر نوری کشیدن دیگه سیم مسی ها رو جمع کردن
معمولا اگه توی یه منطقه باشید که اونجا یا فیبر هست یا کابل مسی.
یعنی به اینصورت که یه منطقه یا به تجهیزات کابل مسی و یا فیبر نوری مجهز است.
یعنی توی یک خیابان افرادی که اونجا خط تلفن دارند یا همه فیبر نوری هستند و یا مسی. نمیشه من کابل مسی باشم و همسایه بغل هم فیبر نوری.
قطعا نمیتونید. زمانیکه میگن این منطقه فیبره نوریه . منظورشون ارتباط کافوی محله شما به مرکز مخابراتیه. هر خطی از این کافو بیرون بیاد رو فیبره.
خط منم فیبر نوری هست
اینایی که گفتی رو پیدا نکردم فقط همین دو تا شبیهش بود!
Line Rate - Upstream (Kbps): 767 Line Rate - Downstream (Kbps): 3071
قاعدتاً نباید مشکلی داشته باشی خط شما تا سرعت 383 کیلوبایت می تونه دانلود داشته باشه
ولی بازم چون خط شما فیبر نوریه برای اطمینان می تونی اکانت یکی از دوستان و یا آشنایانتونو که توی استان خراسان رضوی و از مخابرات اینترنت داره رو بگیرین و یه تست بکنید و بعد اقدام به خرید اینترنت برای اون خط تون بکنید.
نه از این خبرا نیست . من خواستم شارژ کنم 10 گیگ رو حدا 37 تومن حساب می کنه .![]()
تشکر .....
خواهش میکنم اگر کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه.
اینجا مسول مخابرات ما یه یارویی هست که همه کاره خودشه. یعنی کلا مخابرات ما یه کارمند داره که همه کاره خودشه.
اصلا هم پیگیر نیست. هی میگه ما تجهیزات نداریم و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)