تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 314 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

سلام چیزی که نوشته انگار 1برنامه روش نصب کردی یا اپدیت سخت افزارت ناقص بوده که ایطوری شده بهتره ریستورش کنی احتمالا درست میشه
    سلام
    فهمیدم که از درایور ATI هست ، چون هر موقع روی گرافیک اینتل هست ، مشکلی ایجاد نمی شه ...
    به همین خاطر جدیدترین درایوری که توی سایت اچ پی بود برای ATI رو دانلود و نصب کردم ...

دیگه اون صفحه ی آبی نمیاد ولی ، این پیغام هر 90 ثانیه یکبار میاد :
    Display Driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered

چه کنم ؟ مشکل کجاست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    فهمیدم که از درایور ATI هست ، چون هر موقع روی گرافیک اینتل هست ، مشکلی ایجاد نمی شه ...
    به همین خاطر جدیدترین درایوری که توی سایت اچ پی بود برای ATI رو دانلود و نصب کردم ...

دیگه اون صفحه ی آبی نمیاد ولی ، این پیغام هر 90 ثانیه یکبار میاد :
    Display Driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered

چه کنم ؟ مشکل کجاست ؟
    این نوشته مشکل حل شده دیگه الان مشکل چی هست؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

این نوشته مشکل حل شده دیگه الان مشکل چی هست؟
    مشکل حل نشده بدترهم شده !!!
    بعد3دقیقه که این پیغام میاد،سیستم کلا هنگ میکنه !!!

چه طور باید با استفاده از دی وی دی های بک آپی که گرفتم ، ریکاور کنم دستگامو ؟
    هیچ کاری نمیتونم کنم ، نه سوئیچ کنم نه دو تا برنامه باز کنم ... سریع هنگ می کنه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مشکل حل نشده بدترهم شده !!!
    بعد3دقیقه که این پیغام میاد،سیستم کلا هنگ میکنه !!!

چه طور باید با استفاده از دی وی دی های بک آپی که گرفتم ، ریکاور کنم دستگامو ؟
    هیچ کاری نمیتونم کنم ، نه سوئیچ کنم نه دو تا برنامه باز کنم ... سریع هنگ می کنه
    مدل لب تاپ چی هست؟
    برو تو device manager کارت گرافیک radeon رو uninstall کن بعد هرچی برنامه amd یا ati هست پاک کن هرچی فولدر مربوط به amd هست پاک کن حتما بایدپاک کنی از درایو c بعد هم اخرین درایو کارت گرافیکتو از سایت hp دانلود کن و نصب کن مشکلت حل میشه به شرطی که همه کارایی که گفتl, انجام بدی یعداز نصب اگه catalyst control center نیومد اون فایل که دانلود کردیو دوباره نصب کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کسی میدونه برنامه recovery manager با نصب یا دیلیت کدوم درایو یا برنامه انجام میشه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

مدل لب تاپ چی هست؟
    برو تو device manager کارت گرافیک radeon رو uninstall کن بعد هرچی برنامه amd یا ati هست پاک کن هرچی فولدر مربوط به amd هست پاک کن حتما بایدپاک کنی از درایو c بعد هم اخرین درایو کارت گرافیکتو از سایت hp دانلود کن و نصب کن مشکلت حل میشه به شرطی که همه کارایی که گفتl, انجام بدی یعداز نصب اگه catalyst control center نیومد اون فایل که دانلود کردیو دوباره نصب کن
    ممنون از جوابت ( مدل لپ تاپم 6080 )
    ولی متاسفانه الان دیدمش
    صبح بردم گارانتی
    دیگه اعصابم خورد شده بود

امیدوارم زود اکی بشه ، کارام همش عقبه
    این اولین باره که با این لپ تاپ به مشکل بر خوردم ، ولی چیزی از ارزش های این لپ تاپ و این سری کم نمی شه ...
    (ضمنا دیشب ریکاوری کردم و به حالت کارخانه در اومد ( محتویات سایر درایوهام پاک نشد ، این واسه دوستانی که سئوال کرده بودن ) اما مشکلم حل نشده بود )

ممنون

تا فردا ببینیم چی می کنند برادرای گارانتی هماهنگ !!!

فعلا
    Last edited by inen; 26-11-2011 at 15:50.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون از جوابت ( مدل لپ تاپم 6080 )
    ولی متاسفانه الان دیدمش
    صبح بردم گارانتی
    دیگه اعصابم خورد شده بود

امیدوارم زود اکی بشه ، کارام همش عقبه
    این اولین باره که با این لپ تاپ به مشکل بر خوردم ، ولی چیزی از ارزش های این لپ تاپ و این سری کم نمی شه ...
    (ضمنا دیشب ریکاوری کردم و به حالت کارخانه در اومد ( محتویات سایر درایوهام پاک نشد ، این واسه دوستانی که سئوال کرده بودن ) اما مشکلم حل نشده بود )

ممنون

تا فردا ببینیم چی می کنند برادرای گارانتی هماهنگ !!!

فعلا
    کاش اینکاری که من گفتم انجام میدادی داداش مطمینم مشکل سویچت حل میشد خبرشو بهمون بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کسی میدونه برنامه recovery manager با نصب یا دیلیت کدوم درایو یا برنامه انجام میشه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان
    بالاخره 6070 رو خریدم پریروز.فقط یه سوال.ت devise manager قسمت usb ها چرا این همه درایور داره!دو تا usb3.0 دو تا intel c200 .بعد چهارتادیگه هم هست که دوتاش نوشته generic usb و دوتاش هم usb root hub .اینا چه فرقی با هم دارن؟منظورم به جز usb3.0 هاست.راستی می دونید چه جوری می شه کاری کرد که بازی با gamepad اجرا بشه؟تو xp راحت بود.تو سون هر کاری کردم نشد که نشد!فکر کنم باید از setting بازی این کار رو کرد نه؟ولی اینم هر چی گشتم تو بازی mwf 3 نشد و باsetting هم راه به جایی نبردم!
    راستی با fingerr print می شه رو فولدر یا فایلها هم pass گذاشت؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

کاش اینکاری که من گفتم انجام میدادی داداش مطمینم مشکل سویچت حل میشد خبرشو بهمون بده
    سلام
    متاسفانه بردم هماهنگ ، همون روز به اپراتور خانومشون گفتم که مشکل از ati ، صفحه آبی میاد و ... ، اونم ورداشته فقط نوشته صفحه آبی بالا میاید !!! امروز بعد 48 ساعت رفتم ، گفتن اکی شده ، زدم تو شارژ ، دوباره روشنش کردم ، دوباره صفحه آبی اومده !!! گفتم خسته نباشید !! میگن بایوس آپدیت کردیم ...
    بعد 45 دقیقه اون پشت ور رفتن ، اومدن می گن ما با یه هارد دیگه سیستم رو بالا آوردیم ، و هیچ مشکلی با سوئیچ نداره و ...
    دوباره ریکاوری رو انجام داد ، و تمام فایل ها پاک شد ، وقتی ریکاوری کامل شد ، یه مرحله میاد برای نصب نرم افزار ها ، که گفت طول میکشه ببر خونه انجام بده اکی میشه ، منم برداشتم آوردم خونه
    دوباره روشنش کردم و از همون مرحله که یکمش رفته بود ادامش شروع شد ، ولی وسطا ارور داد که incomplete شده ، و فقط گزینه retry داشت ، منم زدم !! دوباره اومد و شروع به ریکاوری کرد ولی دیگه مرحله مربوط به نصب نرم افزارها بالا نیومد ، دوباره ویندوز کارخانه بالا اومد ، و همون مشکل و پیغام سابق !!!!!!
    دیگه زدم ب سیم آخر یه ویندوز ultimate نصب کردم روش ، همه دراوها رو پاک کردم ، و دوباره آخرین ورژن کارت گرافیک رو نصب کردم ، ودوباره همون مشکل و همون پیغام !!!!!
    دی وی دی ریکاوری هام هم که مشکل بوت داره انگار ، بوت نمیش ه ( اون قبلی هایی که ریکاوری می کردم ، انگار از اون درایو ریکاوری که خود اچ پی داره استفاده می کرده ) !!!

هیچی خلاصه اوضاع خرابه !!
    الان روی اینتل که هیچ پیغامی نمی ده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •