آقا اصلا که چیزی نمی دن 2300 تومن برای 47 اینچ 5700 همین
آقا اصلا که چیزی نمی دن 2300 تومن برای 47 اینچ 5700 همین
بابا يه 4 تا تاپيك قبل رو بخونيد بعد بگيد چرا كسي تجربه از 2012 نميگه! من كه گفتم 58000 گرفتم از بانه تا حالا هم اين مشكلاتي كه دوستان ميگن هاله نور و اينا توش نديدم راضيم ازش به قول اون دوستمون هر چي پول بدي همونقد آش ميخوري ديگه! الان يا بايد بالاي 4 ميليون هزينه كني برا تلويزيون خيلي خوب ( hx929 سوني vt30 پناسونيك سري 8000 سامسونگ يا 9000 ال جي ) به نظر من كمتر از اين مدلها تفاوت زيادي با هم ندارن هر برندي يه تلويزيون خوب تو اين رنج داره 57000 ال جي خوب درومده تو سايته اي معتبر هم رتبه اش بد نيست ولي از من ميشنويد از شهرهاي مرزي ميتونيد با 40000 تومان بيشتر 58000 بگيريد كه مدل 2012 هست با تهرانم كلي اختلاف قيمت داره يا اگه اسمارت بخوايد كه واقعا چيز بي استفاده اي هستش 62100 بگيريد
سامسونگ 6960 و 6940 هم خوبه
از اون بهتر st30 پاناسونيك هست كه متاسفانه چون ديگه بانه نمياد من مجبور شدم انتخاب دومم كه ال جي بود بگيرم
سوني ex720 هم هست كه زياد جالب نيست در مقايسه با اينها
اين تجربه 4 ماه زيرو رو كردنه بازارو اينترنت بود براي انتخاب تلويزيون بقيشو ديگه خود دانيد...
با سلام
منظور من این تی وی های جدید 2012 که از 66100 شروع میشن و تا 9600
منظور من این ها هست
5800 رو دیدم در بازار در نمایندگی ها 47 اینجش 2500 هست
حالا اگه خوبه دیگه چه بهتر
اما اگه باز هم در صورتی که در فوتبال یا صحنه های سریع اشکالی دیدی خبر بدی ممنون میشیم
ممنون دوست عزیز
من مدل 47 اینچ رو از نمایندگی به قیمت 2.719.000 گرفتم داخلشم 7 تا عینک سه بعدی+فیلم+کنترل جادوییش بود
چون گیرنده دیجیتال داره راحت کمتر از 30 ثانیه همه ی شبکه ها رو پیدا کرد کیفیت شبکه ها هم در حد مطلوبی هست
از اون چیزی که فکر میکردم خیلی بهتر بود....کیفیت دو بعدیش هم واقعا عالیه
دیشب من فوتبال فینال اروپا رو نگاه میکردم هیچ مشکلی از اونی که دوستان میگفتن مثل هاله ی عمودی هست رو من ندیدم
و هیچ مشکلی تو بخش تصاویر فوتبال نداشت..
بله 2.719.000 والا تو فوتبال من مشکلی ندیدم و کیفیت شبکه های دیجیتالشم خوب بود
حالا اسمارت شاید زیاد بکار نیاد ولی بعضی مواقع بدرد میخوره از نظر دو بعدی عالی بود
من موندم بعضی ها میگن 2d نسبت به بقیه برند های دیگه پایینه اصلا همچین چیزی نبود
تو 3d بعدی که واقعا عالی بود والا از خریدش راضیم و هیچ مشکلی نداره خدا رو شکر
و همیچیزشم عالیه...کنسول ندارم تو بازی امتحانش کنم وگرنه این کارو میکردم
اولش میخواستم 66100 بگیرم اما 47 اینچو جایی ندیدم و 67100 بود 3.350.000
که دیدم واقعا زیاد و تو این اشفته بازار نمیشه صبر کرد دیدم حالا مدل 65100 چیزی کم
نداره از مدل های 2012 هم هرتزش بیشتره هم کنتراست و سه بعدیش
هم یکیه و یه سری امکانات مانند تنظیم عمق سه یعدی فقط نداره
تازه اونم نگاه کردم تو مدل های 2011 بود اما گزینش خاموش بود و
شاید برای دیدن فیلم روشن باشه...فقط تنها ایرادی میتونم ازش بگیرم اینه
که از صدای dts پشتیبانی نمیکنه ...
با احترام به خرید شما
اما نگفتی چرا برای 66100 یا 67100 هزینه نکردی فقط 200 تومن دیگه قرار بود هزینه کنی ( منهی سینما خانوادگی)
مزیت 2012 بقول خودت پشتیبانی از صدای dts و همچنین باریکی و بدون قاب بودن و همجنین dual play هست با عینک هاش همچنین شفافیت تصویر در عمل نه در کاغذ.
دلایل فنی رو بگو
حتی مالی رو هم بگو
ممنون می شم
اما یک چیز مهم اینکه بالاخره خیالت راحت شد و خریدت رو اجام دادی اگه ما هم بالاخره این کار رو انجام بدیم خیالمون راحت میشه
Last edited by m2r164; 02-07-2012 at 18:06.
6960 سامسونگ من هم همینجوره.فکر کنم از سی پی یو باشه.
66100 که مدل 47 نبود 67100 هم 3.350.000 بود که با قیمت این تقریبا 700 هزار تومان اختلاف داره
صدای dts که با برنامه MKV2AC3 براحتی قابل حل شد و فیلم با حجم بالا رو در عرض چند دقیقه بدون افت کیفیت و حجم تبدیل میکنه
والا من اهل بازی کردن نیستم و روی tv هم مطعنا بازی نمیکنم و قابلیت dual play هم بکار من نمباد و بود یا نبودش فرقی نمیکنه
از لحاظ کیفیت هم من فرقی بین 67100 تا 65100 ندیدم و تصاویر هر دو بسیار خوب و شفاف بود......
بالاخره ادم زوردتر تصمیمشو بگیره بهتره منم گیچ شده بودم ولی انتخابمو کردم و راضیم...
|
خب دادا زودتر میگفتی که فیلم فوتبال بود و نه فوتبال پخش مستقیم و...
حالا خدائیش :
شبکه های دیجیتال خودمون، البته و بخصوص موقع پخش فوتبال و کلاً صحنه های سریع! تصویر کش نمیاد و بی کیفیت نمیشه ؟؟؟؟؟
منم میخوام به همون اندازه که پول میدم آش و با جاش بخورم!!
یعنی اگه مشکلات بالا رو نداره من بجای "47 65100 = 2،719 هزار تومن، برم "47 57000 = 2،299 هزار تومنی بگیرم و 400 جلو بیفتم!
تا آخر همین هفته دیگه باید از شر خرید تی وی خلاص بشم 57000 دار ها!! اطلاع رسانی! بفرمائید لطفاً...
سپاس فراون|
داداش من 5700 دارم 42 هست شبکه های دیجیتال خودمون را هنوز امتحان نکردم اما با م.ا.ه.و.ا.ر.ه. کانالهای اچ دی تصاویرشون خدایی بی عیب و نقصه و از کامپیوتر هم با kmplayer و همچنین با DLAN فیلم سه بعدی که ازش میبینم نتونستم ایراد ازش بگیرم,الان بیشتر از یک ساله که این تلویزیون را دارم و هیچ یک از مشکلاتی که شما قید کردین رو نداره و خود تی وی هم تقریبا تمام فرمتهای رایج فیلم را ساپورت میکنه که میتونی با فلش مموری یا اکسترنال فیلمهاتو باهاش ببینی و در ضمن زیرنویس فارسی هم ساپورت میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)