سیستم من خیلی خیلی از سیستم تو پایین تر هست ولی رو گرافیک High بدون مشکل بازی میکنم!
Windows:XP
Processor: Intel E5300 Dual core
GeForce 9400 GT
RAM: 2GB
سیستم من خیلی خیلی از سیستم تو پایین تر هست ولی رو گرافیک High بدون مشکل بازی میکنم!
Windows:XP
Processor: Intel E5300 Dual core
GeForce 9400 GT
RAM: 2GB
بله!مرتب![]()
جااان؟ یعنی چی مرتب؟![]()
ای کاش فیلم میگرفتم میدید که چطوری حادثه رخ داد
انقدر سریع بود که دستم نرفت حتی روی ترمز با همون 120 تا رفتم روش.
120 تا پر بود نمیدونم سواری از کجا اومدنامردا بد سبقت میگیرن !!ماشین رو درست کردم باز دوباره شاخ به شاخ اومدن با بدبختی ردش کردم!!
مسیرهایی که میرم دو طرفه خیلی توش هست خودم که دیگه سبقیت نمیگیرمبه جاش اینا سبقت میگیرن میات تو ماشین ما!
گرافیکت یه خورده باید بهتر باشه به نظر من ولی خب cpu و ram ضعیفتره . من خودم تنها مشکلم گرافیک هست که از کارتای هر دو نفر شما بدتره ولی ram 4 گیگه و cpu هم خیلی قویتره اما به خاطر همون گرافیک نمی تونم از high بالاتر برم .
پیش میاد برای من هم اتفاق افتاده بهترین کار اینه که هر از گاهی بازی رو ذخیره کنیم![]()
قربونت عزیزم. مثل اینکه اینجا فقط تو خوشت اومده. البته بعضی هایی که الان مخالف tunning هستند خودشون اول عکس هایی میذاشتن که تو سرعت بالا گرفته بودند و هی با هم کل میذاشتن. حالا اینجا هی از بقیه عیب میگیرن . حالا ما هم هیچی نمیگیم بذار خوش باشن.
عزیزم این موتورها هم هست اگه دوس داری. کار خودمه :
daf xf 850 hp
iveco 900 hp
renault premium 820 hp
volvo 1000
البته این آخری کار من نیست.
Last edited by arash696; 05-11-2012 at 18:37.
بنز رو هنوز دست نزدم آخه من مود آکسور شماره 1 رو ریختم ولی حالا که میخوام پاکش کنم یا با آکسور شماره 2 عوض کنمش هی باعث کرش در حین بازی میشه نمیدونم چیکار کنم. اگه راحی کسی بلده لطفا راهنمایی کنه ؟ الان من مجبورم از مود آکسور شماره 1 استفاده کنم.
مد ها در بازی یک سری چیز ها رو هم تغیر میدن هم اضافه می کنن برای مثال یک مد هست برای برداشتن محدودیت سرعت و همچنین بهتر شدن فیزیک ماشین
یک مد دیگر هم هست برای تغیر دادن آرم ماشین هایی که لایسنس نشدن به آرم اصلی
یک مد دیگر هم هست برای ایجاد فصل زمستون و بارش برف
یک مد دیگر هم هست برای تغیر دادن لامپ های معمولی ماشین به لامپ های زنون
و مد های دیگر ...
برای استفاده از مد هم باید آن را کپی کرده و در آدرس زیر پست کنید
My Documents/Euro Truck Simulator 2/mod
![]()
Last edited by Pedram Iderli; 05-11-2012 at 18:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)