من تو 72 ساعت تمومش کردم , همه بازی رو سینه خیز رفتم!
من تو 72 ساعت تمومش کردم , همه بازی رو سینه خیز رفتم!
عجب گیری کردیم!
Crysis 2 رو با همین گرافیک 9500 و سی پی یوی 5300 روی High بازی کردم ولی این بازی توی Medium که گیر داره هیچ،هر مرحله ای هم که رد میکنم گیر میکنه!
شما بکوب بازی کردی یا در طی چند روز این رکورد رو به جا گذاشتید ؟
کتاب گینس رو بیارید![]()
سلام.
یه نسخه پیدا کردم 3 dvd هست.
به نظرتون کامله؟دمو کم کیفیت نیست.
بگیرم؟؟؟
حساب کردم 3 تا dvd میشه 14.1 گیگ.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
به نظرم این همه سرو صدا برای این بازی واقعا الکی بود.
کاری ندارم به ماهیت ضد ایرانی اون. اما اونا که اینقدر ادعا دارند ، حداقل یه خورده تحقیق کنن خوبه.
ایرانی ها که افغانی صحبت می کنن.
تو عراق که پلاک ماشین ایرانی هست و تو هتل تهران پرچم عراق.
تو پاریس اد مهای رهگذر یکی در میون یکی هستند و شکل هم و یه لباس پوشیدن.
واقعا خاک تو سرشون با این بازی درست کردن. این همه خرج و این همه هیاهو و این همه آدم رو که سر کار میذارن و آخرش هم این.
صد رحمت به گرشاسب خودمون که با کمترین امکانات ممکن از گیم اسپات 5 می گیره و اونا با این همه امکانات 8.5 که اصلا حقشون نیست.
تو قسمت آخر قلب یخی اگه دیده باشید ، وقتی پرونده پزشکی حسین یاری تو دست وکیلش (همون زنش) هستش و نشونش میده مبنی بر اینکه یاری مشکل روانی داشته ، چیزی که تو اون کاغذها نوشته شده بود هیچ ربطی به بیماری روانی نداشت و در مورد بیماری پروستات نوشه بود.
به نظر شما این مسئله رو چند درصد از مردم عادی متوجه میشند ؟
حالا یه بازی مثلا به این بزرگی این چنین اشتباهاتی توش داره که ابله ترین آدمها هم با کمترین تحقیق و دقت متوجه اون میشن.
اینارو گیمرای خارجی ایراد ب حساب نمیارن مثلا تو خیابون ادما چی میپوشن ایرانیا افغانی میحرفن یا......
اصلا چیزای مهمی نیسن ،گیم پلیش ک عالی بود ،گرافیکش فوق العاده ،داستان متوسط ،صداگزاریم بی نظیر ،اینا مهمن (البته نظر من اینه) نظر شمام محترمه![]()
سلام
آقا سه دی وی دیش تکمیله اون 4 دی وی دی ها یکم خالی داره مخصوصا 4 دی وی دیش کردن که پول پیشتر بگیرن![]()
اقایی که تو اون هیاهو جواب دادی.
دمت گرم.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
واقعا بیکاری !!من تو 72 ساعت تمومش کردم , همه بازی رو سینه خیز رفتم!![]()
محتوای مخفی: خبر
اون وقت ادم مي كشتي خوشحالي هم مي كردي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)