من دیروز عصر سفارش دادم ... هر وقت دستم برسه اگه کرکش مشکلی نداشته باشه و اجرا بشه بلافاصله اینجا شات میذارم ...![]()
من دیروز عصر سفارش دادم ... هر وقت دستم برسه اگه کرکش مشکلی نداشته باشه و اجرا بشه بلافاصله اینجا شات میذارم ...![]()
دوستان عزیزیم من فرصت ندارم تمام صفحات رو بخونم تا ببینم روی چه سیستمی اجرا میشه!! میخوام برم زود بخرم فقط لطفا بم بگین روی لب تاب با این مسخصات اجرا میشه یا نه؟
2.2 core 2 due
2 gig ram
geforce 8400 gs 128 ram
xp sp2 & vista
قابل توجه اونایی که گرافیک ATI دارن و تو بازی مشکل لود نشدن تکسچر دارن :
اینو راکستار به ATI دار ها پیشنهاد کرده :
The Rockstar tech support site also suggests that missing texture issues could be caused by driver tuning programs, and includes a list of dozens of possible error codes players may have encountered. Additionally, ATI card owners are advised to set the game's "MipMap Detail Level" slider to "quality" or they will see blacked-out textures, while the ATI 1900 series specifically has problems with flickering shadows. A patch for the shadow issue is underway, according to the developer.
میگه درجه "MipMap Detail Level" رو تو تنظیمات گرافیکشون بیارن رو Quality .
ظاهرا کسی اصلا بازی نکرده و همش خالی بندیه.
King max: 17
Kingston: 13
هر دو با باس 800 .
آقا منم آلان سفارش دادم.......تا به دستم برسه فکر کنم یه 3 یا 4 روزی طول بکشه.....لطفا اونایی که گرفتن اجراش کنن و بگن چه جوریاس و خوب اجرا میشه ؟؟ مشکلی نداشتن تا حالا ؟؟
روز به روز نمره بازی توسط کاربرا در سایت گیم اسپات داره میاد پایین تر.اول 9.5 بود حالا شده 8
فکر کنم بازی خیلی مشکل داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رو از سایت رسمی خود بازی گرفتم :
این هم لینک منبع :
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفیق با این تعداد رای نمی شه در مورد بازی نظر داد.فعلا فقط 688 نفر نظر دادن :
موفق باشی
Last edited by SADEGH 7; 05-12-2008 at 12:36.
آره ميتوني......برو بخر....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)