خیلی ماسک باحالی هست. الان روی صورت فالوور من هست : دی
توی عکس های صفحه قبل مشخصه. اما هنوز هم بهترین ها همونایی هستن که خودتون می سازید. اینها فقط لذت گرفتنشون هست وگرنه هیچ وقت به قدرت اونها نمی رسن![]()
خیلی ماسک باحالی هست. الان روی صورت فالوور من هست : دی
توی عکس های صفحه قبل مشخصه. اما هنوز هم بهترین ها همونایی هستن که خودتون می سازید. اینها فقط لذت گرفتنشون هست وگرنه هیچ وقت به قدرت اونها نمی رسن![]()
این کارها رو با Soul Gem میشه کرد ولی اینا خرده Soul Gem هستند
من اینا رو هر جا پیدا میکردم ورمیداشتم فکر کردم میشه باهاش یه چیزی ساخت بیخود اینهمه سرکار رفتیمسلام به هیچ دردی نمی خورن . با Soul Gem ها میشه وسایل رو شارژ کرد و جادو کرد ولی با Soul Gem Fragment ها هیچ کاری نمیشه کرد.
یه سری توی اینترنت می گشتم دیدم یه راه گفته بود برای استفاده از اونها اما دقت نکردم چون اینقدر سول جم هست نیازی به اینا نیست.![]()
چرا کامنت های من پاک میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟/
بچه ها کجا جنسامو بفروشم و راهی هست که بشه اسب رو صدا کرد
وقتي خون آشام شديم چجوري بايد خون يكي رو بمكيم كه صداش در نياد وطرف هم داد و فريادش در نره و خودمون هم مستفيض شيم؟
تو پست زیر توضیح دادم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک روش اینکه کنار تخت یک نفر بایستید و با کلید T زمان رو ببرید به 1-5 شب بعد سریع خون کسی که رو تخته رو بمکید ( برای اینکار برید به حالت snake با کلید کنترل و بعد روی اون آدم E رو بزنید )
روش دوم اینکه به یک Guild مثل companion یا Dark brotherhood یا ... ملحق بشید و وقتی یکی از اعضای گروه خوابید خونش رو بخورید ( اعضای گروهتون به شما حمله نمی کنند )
من الان گرگینم میتونم خون اشام هم بشم ؟ خون اشام فایده هم داره ؟ اگه داره چجوری خون اشام بشم ؟
سلام
لطفا یه راهنمایی کنید............
در مرحله ی Season Unending میریم بالای کوه و با جادوگره صحبت میکنیم بعد میگه برین با دو نفر دیگه صحبت کنیم و برگردیم بعد به همرا چند نفر بالای همان کوه در خونه جادوگرا میریم توی یک اتاق و من میشینم روی صندلی و بقیه هم میشنن و صحبت میکنند چند دقیقه که صحبت کردن بعد حرفاشون تموم میشه وبه هم نگاه میکنن و من هم نمی تونم از روی صندلی بلند شم
قبل از صحبت کردن وقتی که من نشستم وسط صفحه مینویسه Negotiate Truce
بعد شروع به صحبت میکنند
در جمع Esbern و delphine هم هستن
اینجا باید چه کار کرد؟
به نظرم اصلا نمی ارزه خون آشام!کلی بدبختی میکشی و کمی قوی میشی!من خودم هیچ کدوم نیستم ولی خوب بازم گرگینه بد نیست!
آقا بعد از پایان قسمت داستانی اتفاق خاصی نمی افته نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)