سلام. این چه مسخره بازی هست که راه افتاده؟ من الان میخوام از کارت ملی خودم به کارت ملت کس دیگه ای پول واریز کنم ولی نمیشه.
مگه نه اینکه همه کارت ها باید به هم متصل باشن؟ راه حل چیه؟ خیلی مسخره شده.
سلام. این چه مسخره بازی هست که راه افتاده؟ من الان میخوام از کارت ملی خودم به کارت ملت کس دیگه ای پول واریز کنم ولی نمیشه.
مگه نه اینکه همه کارت ها باید به هم متصل باشن؟ راه حل چیه؟ خیلی مسخره شده.
آقایون من 10 سال ملی داشتم
ولی دیگه نمیخوام حتی شعبه بانک ملی هم به چشمم بخوره
همه کلاهبرداری ها رو بانک ملی رواج داده
خیلی راحت از حسابم 850 برداشت شد شکایت کردم کلی زحمت و دردسر شد برام به جایی نرسید
به هیچ عنوان سراغ بانک ملی نرید
بهترین بانک ها:
ملت
سامان
سپه
پاسارگاد
از اینترنت بانک میخوای واریز کنین یا درگاه اینترنتی بانک ملی؟
فرقشون رو چیه؟ من همیشه معمولی از سایت بانک ملی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میریختم. البته اکثرا ملی به ملی بود و قدیم ملی به ملت و دیگر کارت ها. الان دیدم میگه ملی به دیگر کارت ها نمیشه. چیکار باید کنم تا بشه؟ میخوام اینترنتی کارت به کارت کنم.
خوب باید بری انتقال وجه شتابی
اینترنت بانک کلا با خدمات اینترنتی با نک فرق داره مثلا برای خدمات اینترنتی بانک چنتا عملیات خرید شارژ و پرداخت قبض و نمایش موجودی و سه گردش آخر و انتقال کارت به کارت فقط با همون بانک هستش ولی اینترنت بانک کلا قضیهش فرق داره امکانتاش جداست.شما اگه از گزینه اول تو این صفحه استفاده میکنی قسمت پایین برای گیرنده نوشته فقط بانک ملی
اگه از اینترنت بانک استفاده میکنید که حتما مشکل داره باید برید شعبه براتون درست کنه
دوستان کسی اطلاع داره از کدوم بانک میشه راحتتر درگاه پرداخت اینترنتی واسه یه سایت گرفت ؟؟؟
بدون اینکه گیر بده چه چیزی داره تو سایت فروش میره.اصلا داریم همیچین چیزی مردم؟![]()
ملت اصلا گیر نمبده
از پشت دستگاه atm تا سه میلیون میتونی کارت به کارت کنی
از پشت دستگاه pinpad که داخل بانکه میتونه تا 15 میلیون تومن کارت به کارت کنی
850 هزار تومن؟ برای چی برداشت شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)