این app رو نصب کنید رجیستر میشه فقط باید بعدش برنامه رو یه بار ری استارت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این app رو نصب کنید رجیستر میشه فقط باید بعدش برنامه رو یه بار ری استارت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چطوري برنامه جاوا براي نصب رو دانلود كنم
راهنمايي كنيد لطفا
كسي ميدونه چطوري ميشه بوت انيميشن روتورام ginger dx عوض كرد؟توxda يه آموزش بودولي خيلي سردرنياوردم
به یک گوشی ایکس 8 کارکرده سالم نیازمندیم.
هر یک از دوستان تمایل به فروش گوشیش داشت برام پ.خ بذاره
من تو رام Ginger dx بازي هاي Need for spead shift و گنگسنتر رو نميتونم اجرا كنم .كسي تواين اين بازي هارو امتحان كرده؟
يه روشي پيداكردم كه بااستفاده ازاون ميتونيد فايل هاتون روبابرنامه روت اكسپلور مخفي كنيد به طوري كه بااتصال رم موبايل به كامپوتر نميشه فايل(مثلا يه تصوير)روشناخت واجرا كرد.درزير توضيح داده شده
حتما مشاهده كرديدكه بابرنامه روت اكسپلور وقتي اقدام به Rename كردن ميكنيد علاوه براسم فايل پسونداون روهم ميتونيد عوض كنيد.وقتي كه يه عكس رو Rename ميكنيد پسونداون روهم تغيير بديد تافايل ناشناس باشه .اينطوري هروقت كه به فايلتون احتياج داشتيد اون رو Rename كرده وپسونداون روبه حالت اول دربياريد تاگوشي فايل رو اجرا كنه.
اميدوارم منظورمو رسونده باشم .
170 تومن![]()
سلام دوباره به همه
آقا من با X8 یه مشکل جدید دارم که امیدوارم مثل همیشه کمکم کنید
من گوشیمو روت کردم و Xrecovery هم روش نصب کردم . اولشم بک زدم و به منو ریکاوری هم رسیدم.
اما من این همه کار کردم که بتونم برنامه و بازی هایی که نصب بود بریزم رو مموری و برنامه های جدیدم رو مموری نصب کنم . اما نمیدونم چطور این کار رو بکنم. لطفا بگید اصلا من اونجا باید دنبال چی بگردم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)