آقا مبارکت باشه - راستی نحوه خریدت رو لطفا بگو به چه صورتی خرید کردی پول رو واریز میکنی یا به مامور پست تحویل میدی و اینکه چند روز طول میکشه
ممنون
آقا مبارکت باشه - راستی نحوه خریدت رو لطفا بگو به چه صورتی خرید کردی پول رو واریز میکنی یا به مامور پست تحویل میدی و اینکه چند روز طول میکشه
ممنون
مبارک باشه آقا سعید گل.بزنی بری عروسی انشالله
خیلی با اون سی کی وان فرق فوکوله
این ملایم و رمانتیکه.
سی کی وان خیلی بویه فرشی و خنکی داره.پخش بوش هم عالیه.موندگاری هم عالی.بیشتر بویه یاس و گل ها
مشهوده. تو خانما دوتاشون طرفدار دارن زیادتا حالا هر چی از کلوین بو کردم یا داشتم به نظرم اومد همه پسنده
کاراش.حالا یکی قوی تر.ولی این ck free رو فکر کنم زیاد خوشم نیامد.حقیقت بوش یادم نیست.![]()
باز رفتم تست کردم چند تایی
این ایو سنت لورن لهوم چقدر دوستش دارم ولی نمیدونم چرا اینقدر موندگاریش تعطیله؟چند دفعه رفتم بخرمش ولی
رو کاغذ 24 ساعت هم نیمونه.
جگوار مشکی :
یاده یکی از افترشیو های ژیلت افتادم.دقیقا فکر کنم یکیشون این بو رو میدن.بویه تند.زده خنک ولی به نظرم گرمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بوش.من که از این بو خوشم نمیاد.
بازم ورساچه دریمر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولش بویه گیاهیجات میده(تازه)بعدش خیلی بویه گله خوبی میگیره.به نظرم خیلی بوش عوض میشه.جالب بود.
این دفعه ازش خوشم اومده.
مونت بلک
بوش از اون چیزایی هست که زیاد نمیشه توصیفش کرد.منم خوشم نیامد ازش ولی خنک بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پلیس:
بوش خنک بود.اولش یکم تند بود ولی بازم خوشم نیامد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس باید حتما یه سی کی وان بخرم راستی بوی این ادکلن برای چه رنجی از سن وسال خوبه
علی ورساچه اسکالپچر رو هم تست کردی؟
Sculpture رو میگم ، بوش جالبه
اون هم که تو گفتی خوشبوهست در نوع خودش
راستی ادکلن توی مایه های مثلا باران یا مثلا یخ .. نمیشناسین خنک باشه؟
Take Care![]()
زیر 20 سال بنظر من. ولی اگر خوشت میاد بزن.
بیشتر برای سنهایه زیره 30 میخوره ولی آره...........
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
کلا کارهایه ورساچه هم نسبتا با سلیقه من جور در میاد.اینو ولی نخورده به تورم
خنک هم زیاد هست.
Last edited by cyber861; 23-11-2011 at 15:59.
مرسی - اول تو سایت سفارشتو میدی بعدش زنگ میزنه بهت بعد پولو واریز میکنی به شماره حسابش و برات میفرسته شهرستان 2 روزه و تهران همون روز میرسه دستت من تاحالا 2 تا عطر ازش گرفتم راضی ام
مرسی علی جان این 2تا عطرو هم به توصیه تو گرفتم بدون تست![]()
اره با ck one خیلی فرق داره 2تا کلاس مختلفن ممنون
اره نگیری ضرر کردی برای نسل جون خوبه اسپرت مرکباتی و خنک و موندگار و به قول بچه ها بوش خز و خیل نیست من محل کارم که میزنم هرکی میاد میپرسه چی زدیحساب کن محل کارم 70 متره هرکی از در میاد تو بوشو احساس میکنه
دوستان به نظر شما عير sacrifice مردونه از اجمل چطوره؟
ارزش خريدن داره؟
بوش قابل قبول هست و زياد دهاتي نيست؟
![]()
منظورت عطر حرمیه؟
خب ادکلنایه عربی یه نتشون همیشه اذیت میکنه.ولی دهاتی نیستن هیچکدوم.خیلی هم موندگاری دارن.هم لکه
شون رو لباس و هم بوشون
ولی بوش بکن .سلیقه با سلیقه فرق داره دیگه.خوشت اومد بخر دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)