یه برادری لطف کنه ، درجات لبسانه ها رو توی هر چهار تا ارگان (نیرو انتظامی ، سپاه ، ارتش ، صنایع دفاع) توضیح بده .
مخصوصا نیرو انتظامی چه درجه ای به لیسانس میده ؟
یه برادری لطف کنه ، درجات لبسانه ها رو توی هر چهار تا ارگان (نیرو انتظامی ، سپاه ، ارتش ، صنایع دفاع) توضیح بده .
مخصوصا نیرو انتظامی چه درجه ای به لیسانس میده ؟
امروز رفتم پلیس + 10 ببینم کد خوردم یا نه گفت هنوز نخوردی. پس کی معلوم میشه؟ هجده تیر اعزامم.
به لیسانسه ها تو نیروی انتظامی :
ستوانسوم
استواریکم
استوار دوم
داده میشه (البته استوار دوم اکثر کسانی هستن که معاف از رزم هستن)
دوستان نیرو زمینی تو تهران چند تا مقر یا پادگان داره؟ غیر از افسریه و پاسداران کجا ها هستش؟
برای بعد از آموزشی میپرسم که اگه مثلا پارتی یا آشنایی جور شده تو تهران کجا بیفتم بهتره؟
کجا 5شنبه جمعه هاش تعطیله؟
اصلا کلا بعد از آموزشی تو نیرو زمینی کجا ها ممکنه بندازن و چه پست یا وظیفه ای ممکنه به من بدن(لیسانس نرم افزار)
تو آموزشی 100 بار اون برگه ی واکسیناسیون رو ازت میخوان. واسه این میگم. اگه یه بارش بخوان گیر بدن دیگه دردسره. باید بری زیر تیغ سربازان بهداری و تنت رو ابکش کنی!! شایدم بفرستنت تهران دوباره واکسن بزنی!!!!
اقا ما فردا اعزامیم
حلال کنیند اگه سوال زیاد پرسیدم
دعا فراموش نشه
موفق باشی، امیدوارم سخت نگذره![]()
جانم جانم...
برو عزیز جان برو به سلامت که ما هم داریم میایم 1 تیر.....
آرزوی موفقیت دوست من...
سلام میلاد جون
به جرات میگم 2خme ترین جایی که تو کل زندگیم رفتم سیرجان بود!!!اونقدر تو صف مخابرات و بوفه وایسادم که زیر پام نخل سبز شد!اونقدر نظام جمع کار کردیم که چشمام ضعیف شدن و پاهام تاول زدن!!اونقدر زیر آفتاب موندیم و رنگ عوض کردیم که بچه محلمون تردید داشت منو دیده یا نه!اونقدر تو اردوگاه موندیم که به گرگ بیابون گفتیم زکی!(9 روز) اونقدر...اونقدر...
هیچ گونه مرخصی ای هم در کار نبود!(حتی ساعتی!)
خلاصه 120% به F رفتیم!
بقیشو تو pm بخون...!
![]()
موفق باشی عزیز
انشالله خدمت بهت راحت بگذره و دوران خوبی رو بگذرونی
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)