تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 416 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آخرین جلسه تمرین قبل از رویارویی با سانتاندر

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:

آمادگی بازیکنان برای بازی با راسینگ سانتاندر

رئال مادرید امروز آخرین جلسه تمرین خود را در والدبباس انجام میدهد تا خود را برای بازی مقابل راسینگ سانتاندر از هفته 27 م لیگ آماده کند. بعد از تمرین اسامی بازیکنان دعوت شده برای سفر به شهر کانتابریا اعلام خواهد شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باشگاه رئال مادرید شرایط امنیتی باشگاه را بازبینی میکند

باشگاه رئال مادرید بعد مجروح شدن یکی از محافظ های خوزه مورینیو بر اثر اصابت چاقو در هفته گذشته گفته است که امنیت باشگاه را افزایش خواهد داد.

به گزارش روزنامه گاردین باشگاه رئال مادرید قصد دارد که سیاستش را پس از حمله ایی که به محافظ خوزه مورینیو در فرودگاه شد عوض کند.

رئیس باشگاه فلورنتیو پرز اصرار دارد که بازیکنان از راه فرودگاه رفت آمد داشته باشند ولی پس از این سو قصد ممکن است نظر او تغییر کند.

ایستگاه رادیویی کانادا سر گزارش داده است که هنگامی که خوزه مورینیو بعد از بازی با دپورتیوو لاکرونیا در فرودگاه مشغول امضا دادن به هواداران بود یکی از محافظ های او احساس درد شدیدی میکند ، پس از تحقیق مشخص میشود شود که شیء تیزی برش 4 سانتی متری در بدن او به وجود آورده است.

کد:
    بازگشت په په در تمرینات

رئال مادرید جلسه آماده سازی برای بازی مقابل ریسینگ را با حضور کاسادو ، الکس و موراتا انجام داد

رئال مادرید امروز در حالی خود را برای رویارویی با ریسینگ آماده میکرد که 16 بازیکن از تیم اصلی و 3 بازیکن از تیم آکادمی در تمرین حضور داشتند. په په هم که به تازگی بیماری آنفولانزایش بهبود یافته بود در تمرینات شرکت کرد. لاس هم چون به علت محرومیت بازی مقابل ریسینگ را از دست میدهد دز تمرینات حاضر نشد و کاکا ، آربلوا ، کریستیانو رونالدو ، گاگو ، گارای ، خدیرا و هیگواین هم مصدوم هستند.

بازیکنان تیم در تمرین به دو دسته تقسیم شدند. گروه اول بازیکنانی بودند که در بازی پنجشنبه شب از ابتدا حضور داشتند که جدا از بقیه زیر نظر مربی بندساز تیم Rui Faria به تمرین پرداختند. راموس ، آلبیول ، کاروالیو ، مارسلو ، ژاوی آلونسو ، دی ماریا ، اوزیل و بنزما جز این دسته از بازیکنان بودند.

گروه دوم هم که شامل کاسیاس ، دودک ، آدان ، آدابایور ، گرانرو ، کانالس ، پدرو لئون ، په په ، کاسادو ، آلکس و موراتا بودند به تمرینات تاکتیکی و کار با توپ پرداختند.

کد:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    05.03.2011

PEP PLANNED THE TACTICS IN THE HOSPITAL

There was a meeting in the room 712: Valdés will be in the starter team and Puyol will play some minutes

Exclusive pictures of Tito Vilanova in the hospital

Bad day in Madrid:

Agression: Yesterday was known that a fan tried to stab Mourinho in La Coruña’s airport.

Injury: Cristiano Ronaldo will not play, at least, two Liga matches.

Resignation: Messina, Florentino’s favourite for Basket, failed too.

کد:
    March 5, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    05.03.2011

MESSI LEADS

Barça wants to win, dedicate the victory to Guardiola and put pressure on Madrid.

Leo will lead a team full of rotations because of the Arsenal’s match

Barça – Zaragoza

کد:
    March 5, 2011

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

محافظ مورینیو چاقو خورد؛ رئال مادرید شرایط امنیتی را بازبینی می‌کند

مشکلی برای رئال به وجود آمده است.

سایت گل – رئال مادرید معیارهای امنیتی باشگاه را بالاتر خواهد برد، چرا که یکی از محافظان امنیتی ژوزه مورینیو، هفته پیش چاقو خورد.

گاردین نوشته این باشگاه اسپانیایی قصد دارد سیاست خود را پس از این حمله که منجر به زخمی شدن یکی از ماموران امنیتی شد تغییر دهد.

فلورنتینو پرس تاکید دارد که بازیکنان از طریق فرودگاه‌ها مسافرت کنند اما این حمله می‌تواند باعث تغییر رویه آنها شود.

رادیو کادنا سر گزارش داده که مورینیو داشت در راه سفر به خانه دپورتیوو به هواداران امضا می‌داد که یکی از ماموران امنیتی دردی تیز در پهلوی خود حس کرد و مشخص شد که شیئی تیز زخمی چهار سانتی‌متری در بدن او به وجود آورده است.

کد:
    By Hamidreza Keshavarz

2011/3/5

Final training without Puyol

کد:
    March 5, 2011

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مورینیو: " غیبت کریستیانو در جاه طلبی ما تاثیر نمیگذارد "

"ریسینگ تیم بسیار با انگیزه ایی هست ، اما ما بازیکنان خوبی داری که تمرکزشان روی این بازی است"

خوزه مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی امروزش قبل از بازی با ریسینگ در مورد غیبت تعدادی از بازیکنان از جمله کریستیانو رونالدو به گفتگو پرداخت. به نظر او " از دست دادن یک بازیکن مهم چندان تاثیر گذار نیست"

" ما با تیم پیچیده ای روبرو هستیم ، آنها تحت هدایت Marcelino بسیار پیشرفت کرده اند و با انگیزه تر شده اند. مربی جدید آنها پیش از کسی بوده است که وقت زیادی برای هماهنگ شدن با تیم خود لازم نداشته است. آنها بسیار خوب بازی میکنند و در خانه خودشان بسیار با انگیزه هستند."

" هر بازیکن ممکن است در هر لحظه صدمه ببیند. گاگو در بازی تمرینی تیم اصلی مقابل تیم C مصدوم شد و یک ماه نمیتواند بازی کند. آربلوا هم مصدوم است و عملا نمیتواند راه برود. او در خانه آسیب دید. کریستیانو رونالدو هم هنگامی داشت بازی میکرد و گل میزد مصدوم شد و قادر به بازی نیست. این نشان از خستگی تیم است."

" کاکا به من گفت که بعضی وقت ها هنگام حرکت کردن درد هایی احساس میکند. او هیچ وقت موقعی که 100% آماده نیست احساس خوشحالی نمیکند. او و دکتر ها تصمیم گرفتند که او فقط وقتی برگردد که کاملا بهبود یافته باشد. من هم همین را ترجیح میدهم. این بازیکن آمادگی اش را از دست داده و نمیتواند توانایی اش را کاملا نشان دهد.

" من امیدوارم مشکل گواردیولا جدی نباشد و امیدوارم که زودتر بهبود پیدا کند. او مربی مهمی است."

کد:
    بعد از بارسلونا حالا رئال مادرید به دنبال محمد دمیرجی

محمد 16ساله هنوز بدون اینکه یک بار هم در ترکیب تیم A بشیکتاش حاضر شود کل بزرگان دنیا را معشوق خود ساخته است.

باشگاه رئال مادرید به بازیکن 16ساله ی باشگاه بشیکتاش ترکیه علاقه مند شده است و میخواهد این بازیکن را به خدمت بگیرد.

محمد دمیرجی چند سال قبل برای بازی به آکادمی بارسلونا رفته بود اما ترجیح داد که در بشیکتاش بماند و به کشورش بازگشت. وقتی محمد در بارسلونا بازی میکرد لقب"رونالدینیو ی چپ " را داشت.

به گزارش Milliyet مسئولان رئال مادرید در مورد محمد از گوتی پرسیده بودند که گوتی هم از او تعریف کرده است.حتی یکی از مسئولان رئال مادرید اعلام کرده است که یکی از مسئولان بشیکتاش گفته است که در صورت ارائه شدن پیشنهاد خوب میتوانند محمد دمیرجی را به خدمت بگیرند.

کد:
    هیچکس نمیتواند حریف ما شود - سرخیو کانالس

سرخیو کانالس معتقد است که رئال مادرید بهترین باشگاه جهان است...

سرخیو کانالس پیش از بازی با راسینگ سانتاندر در لالیگا اظهارات جالبی کرد و رئال مادرید را "بهترین تیم دنیا" نامید.

کانالس بعد از مدت ها توانست در بازی ــه گذشته ی رئال مادرید مقابل مالاگا در دقیقه ی 63 وارد میدان شد و یک پاس گل هم داد ، رئال مادرید آن بازی را در انتها 7-0 به نفع خود به پایان رساند.

کانالس 20 ساله در مصاحبه ای به سایت رسمی باشگاه گفت:

"اینکه حمایت طرفداران را از خود ببینی حس فوق العاده است است، برای هوادارن خود بهترین بازی های خود را ، بهترین آن چیزی که در توانم هست را به نمایش خواهم گذاشت.آن ها لایق بهترین ها هستند.این تیم بهترین تیم جهان است و من هم برای این تیم میجنگم."

کانالس در مورد بازی در مقابل تیم سابقش گفت:

"بازی ـــه بسیار سخت و در عین حال جذاب و لذت بخشی خواهد بود، امیدوارم که بتوانیم 3 امتیاز بازی را بگیریم."

کد:
    اکنون بازیکن بهتری هستم - کریم بنزما

کریم بنزما عنوان کرد که اکنون حتی بهتر از دوران لیون خود ، بازی میکند...

مهاجم فرانسوی رئال مادرید ، کریم بنزما معتقد است که با بازی های خوبی که در هفته های اخیر انجام داده است ، توانسته خود را اثبات کند.

کریم بنزما در مصاحبه ای به AS گفت:

"در ماه های گذشته در تمرینات زحمت زیادی کشیدم و هم اکنون دارم نتیجه اش را میبینم.از لحاظ جسمی در وضعیت فوق العاده ای هستم و در هر بازی هم خوب بازی میکنم و همه هم دارند این را میبینند ، دوباره دارم به روز های گذشته برمیگردم حتی از کریمی که در لیون بازی میکرد هم بهتر هستم.از زمانی که به رئال مادرید آمده ام چیز های زیادی یادگرفته ام."

کریم بنزما در مورد آن 30 دقیقه ای که به همراه آدبایور در مقابل مالاگا به صورت همزمان بازی کرد گفت:

"من و آدبایور بسیار با هم هماهنگ هستیم و خوب همدیگر را درک میکنیم ، برای من فرق نمیکند که در کدام پست بازی کنم مهم این است که در زمین باشم ، همین.هنوز به بازی با لیون فکر نمیکنیم ، نمیخواهیم که تلاش هایمان در لیگ به خاطر عدم تمرکز به باد برود."

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خبرفوری: گواردیولا امشب بر روی نیمکت بارسلونا

مربی بارسا سعی می کند تا از تیغ جراحی بگریزد ولی امشب در جریان دیدار تیمش مقابل ساراگوسا روی نیمکت قرار خواهد گرفت

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا نمی خواهد حتی در یک دیدار تیمش غایب باشد. او جمعه شب احساس کرد که اوضاع کمردردش بهتر شده است و امروز مسئولان بیمارستانی که او در آن بستری است، جلسه ای با پزشکان باشگاه بارسلونا داشتند و طی آن تصمیم گرفتند تا گواردیولا پس از صرف ناهار از بیمارستان خارج شده و برای دیدار امشب تیمش مقابل ساراگوسا روی نیمکت ذخیره های بارسا قرار بگیرد.

بدین ترتیب گواردیولا در ساعت 20.00 امشب که سوت آغاز دیدار بارسا- رئال ساراگوسا در ورزشگاه نوکمپ به صدا در می آید، عملکرد بازیکنانش را از نزدیک تماشا خواهد کرد.

گواردیولا از بیماری دیسک کمر رنج می برد و امیدوار است تا بتواند از تیغ جراحی بگریزد ولی این نیازمند استراحتی 15 روزه است.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/5

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در مورد تحریف تاریخ و این حرفا، بنده که دست کاری نکردم، خود سایت گل بود. مقالش هم هست. متاسفانه اشتباه کردم لینک منبع رو نذاشتم.

شما هم، بهتره صحبتی بکنید که فردا پاش بمونید نه اینکه در جوابش به طنز و تعنه زدن متوصل بشین. مغلطه کردن هم در تعریف ساده میشه به غلط و اشتباه انداختن افراد با استفاده از دغا ، فریب، لفظ زدن و ...
    شما كه خيلي به خبرهايي كه آقا سينا ميزارن حساس هستين و مو رو از ماست ميكشين
    چطور حواستون رو به همچين اشتباه آشكاري ندادين؟
    كلا چرا به سايت گل كه اينهمه ازش ايراد ميگيرن اعتماد كردين؟

در مورد مغلطه هم ميتونستيد بيش از اين توي ايترنت بگرديد هرچند بعيد ميدونم چيزي بيشتر از اين توي اينترنت باشه
    كلا جالبه كه شما و خيليهاي ديگه توي اين جامعه همه چيز رو در يك جمله تعريف ميكنن و يا به راحتي به ديگران نسبت ميدن
    بحث مغالطه در فلسفه و كلام ، اينقدر وسيع و گسترده هست و اونقدر تعاريف گسترده و گاهي اوقات متضاد داره( تا جايي كه من خوندم بيشتر از 100 تعريف مختلف) كه امروزه بيشتر فلاسفه در مورد مغالطه به يه جمله كنايه آميز رسيدن و اون اينه كه تعريف مغلطه نوعي مغلطه اس
    اين رو گفتم كه اينقدر ساده از كلمات استفاده نكنيد و خيلي راحت به ديگران نسبت نديد

من دو سوال كردم
    آيا واقعا همه بر عليه رئال و مورينيو هستن؟
    آيا واقعا در لاليگا به همه فرصت استراحت داده ميشه به جز رئال؟

به جاي ارائه مدرك و آمار و آدرس فلان مجله و سايت
    همه اينا رو در ذهن خودتون تحليل كنيد و به اين دو سوال جواب بدين
    بله يا نه يا هر جوابي كه واضح باشه
    Last edited by گرافيكار; 05-03-2011 at 22:17.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما كه خيلي به خبرهايي كه آقا سينا ميزارن حساس هستين و مو رو از ماست ميكشين
    چطور حواستون رو به همچين اشتباه آشكاري ندادين؟
    كلا چرا به سايت گل كه اينهمه ازش ايراد ميگيرن اعتماد كردين؟

در مورد مغلطه هم ميتونستيد بيش از اين توي ايترنت بگرديد هرچند بعيد ميدونم چيزي بيشتر از اين توي اينترنت باشه
    كلا جالبه كه شما و خيليهاي ديگه توي اين جامعه همه چيز رو در يك جمله تعريف ميكنن و يا به راحتي به ديگران نسبت ميدن
    بحث مغالطه در فلسفه و كلام ، اينقدر وسيع و گسترده هست و اونقدر تعاريف گسترده و گاهي اوقات متضاد داره( تا جايي كه من خوندم بيشتر از 100 تعريف مختلف) كه امروزه بيشتر فلاسفه در مورد مغالطه به يه جمله كنايه آميز رسيدن و اون اينه كه تعريف مغلطه نوعي مغلطه اس
    اين رو گفتم كه اينقدر ساده از كلمات استفاده نكنيد و خيلي راحت به ديگران نسبت نديد

من دو سوال كردم
    آيا واقعا همه بر عليه رئال و مورينيو هستن؟
    آيا واقعا در لاليگا به همه فرصت استراحت داده ميشه به جز رئال؟

به جاي ارائه مدرك و آمار و آدرس فلان مجله و سايت
    همه اينا رو در ذهن خودتون تحليل كنيد و به اين دو سوال جواب بدين
    بله يا نه يا هر جوابي كه واضح باشه
    در مورد معنی مغلطه، جهت اطلاعتون که معنیش بخشی از توضیح لغت نامه دهخدا بود!!!!!! پس دیگه حرفی باقی نمیمونه، مگر اینکه شما و منابعتون از ایشون افضل تر باشید...

در مورد اون عکس، اون مقاله تازه اومده بود، منم گذاشتمش، تا بعد از اینکه ترجمه شد، کل مطلب رو بذارم، اتفاقا تو کامنت های همون مقاله هم بعضی ها اشاره کرده بودن که چرا نتیجه رئال - بارسا رو نزدین...

من هیچوقت یادم نمیاد به این صراحت سوالتون رو پرسیده باشین! همشه با .... حرف میزنید. ما ادعا نکردیم کسی دشمن ماست، فقط وضعیت رو با دلیل و مدرک شرح دادیم، قضاوت با دیگران.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

La Liga

Halftime
    Barcelona 1-0 Zaragoza

Goal: Seydou Keita 43
    Assist: Lionel Messi

1 Víctor Valdés Goalkeeper
    19 Maxwell
    18 Gabriel Milito

3 Gerard Piqué
    2 Daniel Alves
    15 Seydou Keita
    16 Javier Mascherano
    6 Xavi
    9 Bojan Krkic
    10 Lionel Messi
    17 Pedro

کد:
    ‎March ‎05, ‎2011

خوب بارسا تی وی که بازی رو نشون نداد، هرچند من تا همین الان داشتم درس میخوندم!!!

اما تا اینجا فقط میشه یه چی گفت: پلیگرینی عجب ضایعی شدیا تا دقیقه 68 بازی که رئال با 6 گل جلو هست:

Cristiano Ronaldo 68’ (pen.), 51
    Benzema 62’, 27’
    Marcelo 45’
    Di María 36
    ماشالا اونقدر رئال نشون داده توقعتون رفته بالا. والنسیا بارسا رو ناقص با گزارشگر رئالی داد. همین مونده رئال مالاگا رو پخش کنه!
    Last edited by nw_nk; 05-03-2011 at 23:37.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در مورد معنی مغلطه، جهت اطلاعتون که معنیش بخشی از توضیح لغت نامه دهخدا بود!!!!!! پس دیگه حرفی باقی نمیمونه، مگر اینکه شما و منابعتون از ایشون افضل تر باشید...

در مورد اون عکس، اون مقاله تازه اومده بود، منم گذاشتمش، تا بعد از اینکه ترجمه شد، کل مطلب رو بذارم، اتفاقا تو کامنت های همون مقاله هم بعضی ها اشاره کرده بودن که چرا نتیجه رئال - بارسا رو نزدین...

من هیچوقت یادم نمیاد به این صراحت سوالتون رو پرسیده باشین! همشه با .... حرف میزنید. ما ادعا نکردیم کسی دشمن ماست، فقط وضعیت رو با دلیل و مدرک شرح دادیم، قضاوت با دیگران.
    نه من كي باشم كه از دهخداي فقيد افضل تر باشم
    متاسفانه شما حرف من رو درست نگرفتيد من ميگم تعريف ، شما رفتين معني كلمه رو از لغت نامه آوردين
    لغت نامه كه منبع درستي براي شناخت وسيع و عميق واژه ها نيست خيلي خلاصه در مورد هر كلمه توضيحي ميده كه گاهي اوقات خود اون توضيحات نياز به توضيح و تحليل داره
    درثاني مغالطه فقط يه كلمه نيست يه مبحث وسيع در فلسفه و منطقه

بيخيال
    در مورد اون عكس كه ادامه نميدم چون بهترين نتيجه لاليگاي امسال رو كه اصلا قابل مقايسه با بردن مالاگا و آلمريا و لوانته نيست رو نزده و همين نشون ميده چقدر ناقصه

در مورد سوالات هم
    همين دو سوال رو در صفحه قبل پرسيدم
    كپي پيس كردم و كوچكترين تغييري هم ندادم
    قضاوت با دیگران
    واقعا قضاوت رو به عهده ديگران گذاشتيد؟
    Last edited by گرافيكار; 05-03-2011 at 23:56.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب تبريك به بارساييها
    يه برد ديگه با تركيب تقريبا دوم
    نبود ويا ، بوسكتس ، اينيستا ، آبيدال در تركيب اصلي
    هفته سختي بود كه خدا رو شكر خوب سپري شد
    بردهاي اقتصادي بارسا نشون دهنده شخصيت بارسا براي كسب نتيجه و تقسيم انرژي بين لاليگا و ليگ قهرمانان بود

باز هم كيتا گل زد و باز هم مسي پاسش رو داد
    به اميد برد در مقابل آرسنال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •