تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 646 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئنید ریزر مکس هم قیمت اس پیه؟ فکر میکنم خود ریزر ۵۰-۱۰۰ تومنی گرون تر از اس پی باشه. :-؟
    من گفتم هم قیمته؟ کی؟ کجا؟ صد درصد از SP گرون تره شکی هم درش نیست اما کسی که دنبال طول عمر باتری باشه واسش این تفاوت قیمت جزیی مهم نخواهد بود...

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با 700 تومن چی پیشنهاد میکنید - تنها چیزیش که خیلی برام اهمیت داره دوربینش هست -

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تا دوربین چند می خوای؟؟
    xperia p هست دوربین 8 سی پیو دو هسته ای از اکثر گوشی ها توی این رنج بهتره بدون گارانتی 750 (تقریبا)
    لینک مشخصات
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از salar79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا دوربین چند می خوای؟؟
    xperia p هست دوربین 8 سی پیو دو هسته ای از اکثر گوشی ها توی این رنج بهتره بدون گارانتی 750 (تقریبا)
    لینک مشخصات
    خب مطمئنا هرچی کیفیت دوربینش بالاتر باشه بهتر. ممنون از پیشنهادت گوشی خوبیه

Sent from my MT15i using Tapatalk 2

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از دوستانی که xperia ion دارن یا کار کردن نظرشون رو بگن میخوام بگیرم لطفاً معایبش رو بگین. محاسنش رو به اندازه کافی شنیدم مرسی.
    کسی نبود؟ منتظرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این مدل از گوشی سونی کار نکردم ولی با Xperia S و Xperia Z کار کردم، مشکل همه گوشی‌های سونی از پایین‌ترین مدل تا Xperia Z فقط صفحه نمایش هست!! سونی از TFT یا LED-backlit LCD استفاده میکنه در گوشی هاش یعنی LCD معمولی! که این LCD معمولی از نظر کیفیت تصویر، کنتراست و زاویه دید اصلاً با صفحات Super AMOLED ساخت سامسونگ و یا صفحات IPS استفاده‌شده در آیفون‌های اپل یا بیشتر مدل‌های قوی ال‌جی و چند مدل HTC قابل مقایسه نیست! سونی مشکل اصلیش و تنها مشکلش نمایشگرهای تقریباً ضعیفش هست گفتم هم تقریباً چون اونقدرها هم بد نیست ولی وقتی شما 1 میلیون هزینه گوشی میکنید اولین انتظارتون که البته مهمترین چیز در گوشی‌های هوشمند هست همون نمایشگر هست. سونی از لحاظ زیبایی، قدرت سخت‌افزاری مثل پردازنده و قیمت به‌صرفه واقعاً خوب عمل کرده و همین موضوعی که عرض کردم تنها و به نظرم یک مشکل اساسی در گوشی‌های سونی هست که انشاالله در گوشی‌های 2014 این کمپانی این مشکل حل شه. البته برای درک این تفاوت باید به عنوان مثال یک نمایشگر Super AMOLED رو در کنار یک گوشی سونی بگذارید تا متوجه اختلاف کیفیت آن شوید.

8. 2 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با این مدل از گوشی سونی کار نکردم ولی با Xperia S و Xperia Z کار کردم، مشکل همه گوشی‌های سونی از پایین‌ترین مدل تا Xperia Z فقط صفحه نمایش هست!! سونی از TFT یا LED-backlit LCD استفاده میکنه در گوشی هاش یعنی LCD معمولی! که این LCD معمولی از نظر کیفیت تصویر، کنتراست و زاویه دید اصلاً با صفحات Super AMOLED ساخت سامسونگ و یا صفحات IPS استفاده‌شده در آیفون‌های اپل یا بیشتر مدل‌های قوی ال‌جی و چند مدل HTC قابل مقایسه نیست! سونی مشکل اصلیش و تنها مشکلش نمایشگرهای تقریباً ضعیفش هست گفتم هم تقریباً چون اونقدرها هم بد نیست ولی وقتی شما 1 میلیون هزینه گوشی میکنید اولین انتظارتون که البته مهمترین چیز در گوشی‌های هوشمند هست همون نمایشگر هست. سونی از لحاظ زیبایی، قدرت سخت‌افزاری مثل پردازنده و قیمت به‌صرفه واقعاً خوب عمل کرده و همین موضوعی که عرض کردم تنها و به نظرم یک مشکل اساسی در گوشی‌های سونی هست که انشاالله در گوشی‌های 2014 این کمپانی این مشکل حل شه. البته برای درک این تفاوت باید به عنوان مثال یک نمایشگر Super AMOLED رو در کنار یک گوشی سونی بگذارید تا متوجه اختلاف کیفیت آن شوید.
    ممنون اما من با صفحش هیچ مشکلی ندارم و برام راضی کننده است
    اگه در این مورد ها مثل باطری. وای فای . جی پی اس .اسپیکر ها. داغ کردن .هنگ . انتن دهی. یا هر مشکل کوچیک و بزرگی که داره میخوام بدونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی xperia sp داره ؟
    کیفیت و حجم صداش در مقابل گوشی 5800 چطوره
    سلام
    دوستان کسی نیست جواب منو بده؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تلفن هاي هواوي خوب و با كيفيت هستن؟؟؟ البته با تبلتش كار كردم خيلي خوب و شفاف هست
    گوشي 2 سيمكارته 5 اينچ ميخواستم كه بين 2 سيمكارته ها HTC one و Galaxy 4 mini هست كه خيلي گرون هستن. حال تا قيمت 600 الي 700 چه گوشي خوبه؟؟؟
    1- كيفيت صدا
    2- نگهداري باطري عالي باشه
    3- شفافيت تصوير و عملكرد بالاي تاچ
    4- اندرويد 4.1 به بالا
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من توی این رنج قیمتی گلگسی فیم رو پیشنهاد می کنم ولی از اون جایی که باهاش کار نکردم نمی تونم درست در موردش اطلاعات بدم فقط اندوروید 4.1 هستش(که البته الآن اکثر گوشی ها قابل ارتقاع هستند)و باطری تا 8 ساعت مکالمه جواب میده.

13. این کاربر از salar79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •