قیمت های جدید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت های جدید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه واقعا این ماشین ارزش خرید نداره با این قیمت....
سلام
در مقایسه با قیمت قبل حرف شما درسته ولی با توجه به قیمت بقیه ماشین ها باید بسنجیم وببینیم کدوم بهتره.
هیچ کدوم ارزش خرید نداره. قیمتا فضاییه. واقعا ارزش نداره
هیچی فقط وفقط تاسف داره
اخه خداییش بی انصافی نیست به پراید 12 میلیون پول دادن ؟یا به تندر 22 میلیون پول دادن؟؟
اگه الان قیمت کارخونه ایش شده 22 صد درصد تو بازار ازاد هم میشه 25 تومن
اخه ادم به کی بگه خدا...
عزیزم قیمت ها فضایی نیست اصلا!
این ارزش پول ماست که روز به روز داره کم میشه و دیگه مثل سابق قدرت خرید نداریم
ارزش پول ما طی یکسال گذشته کمتر از نصف شده
الآن شما سیب زمینی و برنج و سیگار هم بخوای بخری قیمتاش رفته بالا
تازه به نظر من با توجه به نرخ فعلی ارز این قیمت ها مناسبه!
من شنیدم قیمتش در بازار آزاد امروز به 27 تومن رسیده.کارخونه ای هم 22 البته اگر بتونید گیر بیارید
نخیر قربان. به نظر بنده این جور بالا رفتن قیمت ربطی به ارزش پول ما نداره. این شرکتهای خودرو سازی ایران هستند که فضا رو مناسب دیدن و دارن ملت رو به این بهونه ها می چاپن. خبرها رو هم بخونی هر جا یه چیزی گفتن. بهشون میگی چرا قیمتها بالا رفته می گن قیمت ارز نوسان داره. میگی مگه اینقدر نوسان داره؟ میگن نه ولی ما باید به فکر موقعیت بین المللی مون باشیم. پولشو مردم باید بدن. میگی مگه خیلی از این خودرو ها بالای 90 درصد اعلام نکردین بومی شدن؟ دیگه چرا 20 درصد افزایش قیمت دارن؟ میگن کم تولید کردیم تو تولید کم قیمت واحد میره بالا پولشو مردم باید بدن. میگی آخه این چه استدلالیه؟ میگن چی میگی بابا ما مجوز داریم برای افزایش قیمت دیگه هم جواب سوال نمیدیم....
نون و سیگار و .... هم به اون اندازه که میگی بالا نرفته که خودرو بومی شده تو کشور بالا رفته. ماشینی که 9 میلیون هم نمیارزه دست ملت میدن 27 میلیون اونوقت میگی حق دارن قیمتو ببرن بالا؟ برید ببینید همین خودروهای ایرانی تو کشورهایی مثل عراق و سوریه و روسیه و.... چقدر فروش میره بعد بگین حق دارن ببرن بالا قیمتو....
جنسی که بومی شده باشه نباید 20 درصد به خاطر نوسانات ارز (که تازه خودشون میگن کار یه سری آدم خرابکاره و قیمت ارز اونقدر هم بالا نیست) افزوده بشه. تازه مطمئن باشید کیفیت هم باز میاد پایین. یا بگین دروغ گفتیم بومی کردم کاملا وابسته به بازار جهانی هستیم یا بگین داریم ملتو می چاپیم. یه موقعی که خیلی دور هم نیست با 8 میلیون می شد یه پراید خوب خرید الان پراید خوب زیر 10 میلیون گیر نمیاری. سمند و رانا و.... قرار بود خودروهای ارزون بازار ایران باشن و ارزان سازی شده باشن ولی الان این قیمتها رو نگاه کنید؟ ارزون شدن؟ یا شرکتهای خودرو سازی رو خصوصی کنن اونوقت این حرف شما مقداری قابل قبوله ولی حالا که دولتی هستش سوال اینجاست که مشتری بدبخت بایت هزینه بی اعتباری جهانی شرکتهای خودروسازی داخلی رو بده؟ مشتری بدبخت باید چوب تولید پایین شرکتهای خودروسازی داخلی رو بده؟ فقط چند ماه تعرفه واردات خودرو رو بردارن ببینیم هیچ کدوم از این شرکتهای خودروسازی یک ماه دووم میارن با این قیمتهای نجومی و کیفیت پایینشون؟ اگه دووم اوردن حرف شما رو می پذیرم
Last edited by shadows_funeral; 09-10-2012 at 19:06.
این افزایش قیمتی که صورت گرفته مرحله اول گرون شدن ماشینه
با جلسه ای که بین نمایندگان خودرو ساز ایرانی با سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان برگذار شده نمایندگان ایران خودرو و سایپا به علت افزایش 60 درصدی قیمت فولاد خواهان افزایش همین مقدار (یعنی همون 60 درصد) به قیمت محصولاتشون شدن
که این مقدار افزایش قیمت اون هم در یک مرحله برای مشتری بسیار رقم سنگینی خواهد بود از این رو سازمان حمایت این افزایش رو چند مرحله ای کرده تا هم به مصرف کننده فشار نیاد(!!!!) هم تولید کننده ضرر نکنه
خب
با این تفاسیر تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که به همین قیمت راضی بشیم و اگه قصد خرید داریم دلمونو به اینکه این قیمتها حبابین صابون نزنیم و ماشین دلخواهمون و بخریم
من خودم نظرم اینه که اگه هم پول کافی واسه خرید ندارید لیزینگی خرید کنید دلیلش هم اینه که درسته یه مقدار میکشن رو قیمت ولی وقتی 2 ماه دیگه دوباره ماشین گرون شد خواهید دید که ضرر نکردید
یا حق
دوست من
من قبول دارم عمرا این خودرو بالای حتی 10 میلیون تومن بیارزه! اما من فقط میگم با پذیرفتن این سیاست های قیمت گذاری که 30 ساله در کشور روی خودرو بوده و با توجه به وضع فعلی کشور قیمت خوبه!
باز هم میگم ارزش پول ما طی یکسال گذشته کمتر از نصف شده و این حقیقتیه. روزنامه ای که 100 تومن بوده شده 200 تومن. خودرویی که 15 تومن باشه با این تغییرات باید بشه حداقل 25 تومن
اما این تغییر قیمت فاحش رو انجام نمیدن چرا؟ چون کسی دیگه نمی خره! پس از سودهای کلانشون میزنند و کمتر روش میکشند. پس در این شرایط برای ما مطلوب میشه
صنعت خودروسازی جزو صنایع 5 به بعد کل صنایعه به این معنی که دیر از موج افزایش قیمت ارز اثر می پذیره و این اثرات افزایش قیمت ارز رو حتی ما باید ماه های بعدتر ببینیم
اینکه شما می فرمایید میگن بومی سازی و یا اینکه قیمت ارز حباب هست کاملا حرف های دولت مردانه که بگند اینطوری هم که تو جامعه هست نیست و همیشه منکر هستند تا بگند ما خوبیم! ولی واقعیت چیز دیگه ایه متاسفانه!
دولت میگه تغییرات نرخ ارز به خاطر رفتار بد اقتصادی دولت نیست. حالا آیا واقعا اینطوریه؟؟ (جدای از سیاست های کلان حکومت)
باز هم میگم اگه من میگم قیمت خوبه متناسب با وضع فعلیه و اینکه این سیاست های قیمت گذاری رو بپذیریم
دولت ماه ها بود منکر قیمت ارز بیش از 1226 تومن بود! ولی پذیرفت و دقت دارید که الآن ارز دولتی رو فقط به دو صنعت داره میده (غذا + دارو) این یعنی چه؟
و خدمتت بگم که در این شرایط اقتصادی فعلی اگه این کارخانه ها وابسته به دولت نبودند خیلی قبل تر از این باید درشون تخته می شد (کمااینکه الآن هم تقریبا به این سمت هست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)