تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 357 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا آخر بازی چی شد؟ نفهمیدم چطور تموم شد. من رفتم تو رصدخونه و همو رو کشتم که ویتو رو سوار یه ماشین کردن و پسرعموش رو هم تو یه ماشین دیگه و وسط را اون رو بردن یه جایی که بازی تموم شد. چه بلایی سر پسر عمو می آد و چرا اینقدر بی معنی بازی تموم شد؟

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

آقا آخر بازی چی شد؟ نفهمیدم چطور تموم شد. من رفتم تو رصدخونه و همو رو کشتم که ویتو رو سوار یه ماشین کردن و پسرعموش رو هم تو یه ماشین دیگه و وسط را اون رو بردن یه جایی که بازی تموم شد. چه بلایی سر پسر عمو می آد و چرا اینقدر بی معنی بازی تموم شد؟
    !!!پسر عمه منظورتون جو هستش !!؟؟
    داستان بازی بی نظیر بود کاملا هم سرراست بود .
    اخر بازی نشون میده که جو رو می کشن
    نکته اخلاقی بازی :
    اینکه این کارا اخر عاقبت نداره هر کسی بره توی کارای مافیایی اخرش اینه !!!
    ولی خارج از شوخی بهترین پایان ممکن برای بازی بود من که دیگه عاشق این دانیل واورا شدم هر چی داستان بنویسه می خونم !!!

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه خبر توپ!! قرار شده تو همین امسال یک DLC برای بازی بیاد که داستانش در مورد جو هست زمانی که ویتو رفته زندان!! ما قراره نقش جو را بازی کنیم و اتفاقایی که زمان زندان بودن ویتو بر جو گذشته و ببینیم. به نظرم چیز ردیفی میشه

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

یه خبر توپ!! قرار شده تو همین امسال یک DLC برای بازی بیاد که داستانش در مورد جو هست زمانی که ویتو رفته زندان!! ما قراره نقش جو را بازی کنیم و اتفاقایی که زمان زندان بودن ویتو بر جو گذشته و ببینیم. به نظرم چیز ردیفی میشه
    عزیز چند صفحه پیش خبرش رو گذاشته بودن! اسمش هم ظاهرا Joe's Adventures هست!
    [شرمنده زدم تو ذوقت ها!]

5. این کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام نمیخواستم سوال کنم ولی اینجا بدجوری گیر کردم بعد اینکه اون مرد چاق سیبیلو رو می کشم
    یعنی وقتی که ویدو از کارگرا حمایت میکنه و میره صاحبای اونجا رو میکشه الان همه رو گشتم ولی معلوم نیست
    باید چیکار کنم این پیغام رو هم میده ولی نمیدونم چه مغازه یا ماشینی رو میگه :
    Rob Shops Or bring Cars Burski

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

سلام نمیخواستم سوال کنم ولی اینجا بدجوری گیر کردم بعد اینکه اون مرد چاق سیبیلو رو می کشم
    یعنی وقتی که ویدو از کارگرا حمایت میکنه و میره صاحبای اونجا رو میکشه الان همه رو گشتم ولی معلوم نیست
    باید چیکار کنم این پیغام رو هم میده ولی نمیدونم چه مغازه یا ماشینی رو میگه :
    Rob Shops Or bring Cars Burski

شما باید 27000 تا پول بدست بیاری برای اینکار میتونید برید پیش بروسکی که علامت اون بالای نقشه به صورت B هست برید و اونجا یک جایی هست که ماشین رو له میکنه باید اون جا قرار بدید پله ای هم کنارش هست با بالا رفتن از اون و فعال کردن دستگاه ماشین رو له میکنه و پول بدست میاورید که هر چی ماشین بیشتر رو له کنید پول بیشتری رو دریافت میکنید و بعد رسیدن به مقدار پول لازم علامتی رو نقشه ظاهر میشه و ...

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چه بی خود تموم شد . مگه 22 تا چپتر نبود ؟ یهو تو 15 امی تموم شد رو هاردکور هم تازه بازی کردم خیلی کم بود ! ولی قشنگ بود ! مافیا یک رو من بازی نکردم چون سیستمم نمی کشید ولی این رو با آخرین تنظیمات گرافیک بازی کردم چون عقده ای شده بودم

بازی آزاد نداره ؟ نمیشه تو شهر چرخ زد و خرابکاری کرد ؟

با جو که نمیشه رفت همش ویتو بود ! شما چه جور با جو بازی میکنید ؟

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

این dlc جیمی که برای بازی اومده دومیشه می خوام بدونم اولیش کدومه؟ممنون دیگه سوال نکنم.هرجا هم گشتم پیدا نکردم.

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

نه دومیش نیست 6 میشه قبل از اون 5 تا DLC کوچیک اومدن که تو امضای دوستمون (sunrise) موجودن

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوستان من DLC انتقام جو رو دانلود کردم ولی نمیدونم چکارش کنم، یه جایی خوندم که اگه فولدری به اسم dlcs تو فولدر pc نیست، یه دونه بسازید و DLC ور بریزید توش، منم همین کارو کردم ولی نشد. در ضمن DLC هیچ فایل نصبی هم نداره، کسی میتونه کمک کنه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •