آقا ممنون . قیمت 500 گیگ این هارد که توضیح هم دادید چنده الان تو بازار ؟؟؟؟ البته USB3 .
Seagate Expansion Portable Drives
آقا ممنون . قیمت 500 گیگ این هارد که توضیح هم دادید چنده الان تو بازار ؟؟؟؟ البته USB3 .
Seagate Expansion Portable Drives
usb2 هست دوست عزیز /
حدود 60
اگه برای ps3 میخوای seagate goflex رو بگیر معمولا با expansion 5-6 هزار تومان اختلاف قیمت دارند ولی ارزش پرداخت داره فقط حواست باشه موقع خرید اداپتور usb2 داشته باشه و نه usb 3
اگه برای ps3 هست
Last edited by hosein_mic; 17-08-2011 at 12:17.
قیمت ایم مدل هارد حدودا چنده؟
FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive usb3
با تشكر از دوست خوبمون
1. مدلهاي Expansion (دسكتاپي يا پرتابل) دو جور هست يا usb2 هست يا usb3
2. جايي اشاره نكردن براي ps3 ميخوان ، ايشون پرسرعت ترين هارد پرتابل ميخواستن كه مدل pro سيگيت با كارتريج usb3 ميتونه خواسته هاشون رو برآورده كنه
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
ممنون دوست من
متاسفانه قيمت دقيق مدل pro رو ندارم اين مدل نسبتاً كميابه و براي پيدا كردن بايد بيشتر دنبالش بگردين.
خريد مدلهاي Expansion رو با وجود مدلهاي برتر گوفلكس توصيه نميكنم
نكته : هاردهاي وسترن نرم افزارهاي قفل گذاري قدرتمندي دارن كه هاردهاي سيگيت فاقد چنين نرم افزاري هست پس در انتخاب خودتون دقت كنين ولي هاردهاي وسترن 5400 rpm هستن و نميتونن سرعتي معادل مدلهاي pro رو به شما بدهند.
Last edited by ata.royalfalcon; 17-08-2011 at 13:32.
دوستان من یه 1 ترا سیگیت گرفتم این مدل
پشتش 3 تا port داره که یکی برای آداپتور یکی برا یو اس بی هست میخواستم بدونم اون 3 ومی برا چی هست ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممـــــــــــنون
ممنون . مگه همین مدل که عکسش رو گذاشتم usb3 هم نداره ؟؟؟؟؟ این مدل هارد خوبی هست ؟؟؟؟؟؟؟
نه من برای ps3 نمیخوام . قیمتش هم نمیخوام زیاد بالا باشه . اون قیمت 60 تومن برای 500 گیگ مدل usb2 همین هارد هست ؟؟؟؟؟ usb3 رو قیمت نداره کسی از دوستان ؟؟؟؟
سلام
اون يكي kensington lock نام داره و براي جلوگيري از سرقت هست در پست زير به طور كامل توضيح دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بلي ، مدلهاي expansion هم usb3 دارن .
حدسم اين هست كه قيمت مدلهاي pro به حجم 500 گيگ بيش از 100 هزارتومن هست .
در صورتيكه مدلهاي معمولي 500 گيگ آن حدود 80 هزارتومن هست .
Last edited by ata.royalfalcon; 17-08-2011 at 14:00.
ممنون
داداش من فردا دارم میرم تهران بگیرم یکیشو بگو دیگهکدوم از نظر کارایی بهتره باز شما تجربت بهتره
راستی برای اینترنال هم سامسونگ بگیریم؟ کجا محصولات سامسونگ نمایندگی داره ؟راستی اکسترنال های سامسونگ گرونن؟
خواهش ميكنم
براي ps3 من مدل گوفلكس از نوع دسكتاپي و با كارتريج usb2 رو توصيه ميكنم .
متاسفانه من قيمت دقيق رو هم ندارم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)