تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 421 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رم گرافیک ddr3 هست یا Gddr3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه عزیز، اون که تعداد هسته نیست ، یعنی سی پی یوی لپ تاپت چهار تا هسته داره هر کدومشم 2.27 Ghz? اینجوری که از core i7 هم قوی تر می شه

به این نگا کن:

خب این یعنی چی؟؟؟؟
    داداشی من هنوز دیپلمم نگرفتم خدائی یه جوری بگو من بفهمم
    اون عکسی که گذاشتم چیو نشون میده؟؟؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

خب این یعنی چی؟؟؟؟
    داداشی من هنوز دیپلمم نگرفتم خدائی یه جوری بگو من بفهمم
    اون عکسی که گذاشتم چیو نشون میده؟؟؟
    ممنون

عزیز همونی که دورشو خط کشیدم همون ستون رو برو بالا می بینی نوشته cores که یعنی هسته ها که منظور تعداد هستست.
    بعد برو سمت چپ همونی که دورش خط کشیدم ، نوشته core i3.
    یعنی cpu core i3 دو تا هسته داره.
    البته اونی که من دورش خط کشیدم واسه کامپیوترای دسکتاپه.واسه لپ تاپ رو تو قسمته سمته راستش نوشته.که واسه core i3 مشخصاتش یکیه و فرقی نمی کنه.
    Last edited by sina.belyad; 02-02-2011 at 14:09.

4. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

رم گرافیک ddr3 هست یا Gddr3

تو notebookcheck نوشته:

برای 5470
    Memory Type : DDR2, GDDR2, DDR3, GDDR3, GDDR5

برای 550v
    Memory Type : GDDR3, DDR3, DDR2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اشکالات سخت افزاریش که الان مشخص نمیشه یعنی تو تخصص من هم نیست ولی نسبت به به چند لب تاب که باهاشون کار کردن گاهی جند نکته به فکرم میاد که شاید از نظر شما عیب نباشه ولی دیدگاه ها مختلفه ! در کل می گم اشکال سخت افزاری من نشنیدم ازش اما به نظرم اگر :
    صفحه نمایشش یکم بهتر میشد خوب میشد
    دکمه "پ" فارسی را اگر در جای خودش تعریف می کردن سریعتر میتونستیم تایپ کنیم . هم باعث سردرگمی در تایپ حرفای "گ" . "ک" میشه هم باعث کندی در تایپ حرف "پ" میشه . شاید برای کسانی که اولین بار از صفهحه کلید استفاده می کنند مهم نباشه ولی همان طور که دوستان همشون میدونن نسبت به صفحه کلید های استاندارد اگر مقایسه کنیم یکم سختر میشه ! بعد اگر دقت کنید به جای شماره 2 که باید علامت "@" باشه علامت " " " را گذاشتن در حالی که موقع تایپ جاشون عوش میشه !
    بعد اینکه به طور پیش فرض اگر FN فعال نبود در این صورت بهتر از کلید های F استفاده می کردیم .
    شاید بسیاری از این ایراد های من سلیقه ای باشه و تنها نظر من اینه . موفق باشین
    سلام دوست عزیز؛
    به نظر من هم ایرادات مد نظر شما سلیقه ایه و محدود به کیبردش میشه.اما مثلا شخص من؛معمولا به ایرادات سخت افزاری مهم،ایراد میگم.به هر حال ممنون بابت جوابتون

7. این کاربر از dhpsdk5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من وقتی سیستم داره روشن میشه دکمه پاور رو میزنم که خاموش بشه یا گاهی که خاموشش میکنم لحظه اخری که سیستم خاموش میشه یه صدای جیغ مانندی از سمت چپش شنیده میشه.فکر کنم یا هارده یا فن.این مشکلیه؟سیستم شما هم گاهی این صدا رو میده؟چکار کنم؟

یه هارد اکسترنال هست با بیت لوکر سرش رمز گذاشته شده.وقتی رمزو وارد میکنم صفحه رنگاش قاطی میشه بعد صفحه آبیه بلو اسکرین با ارور هاش میاد بعد ریست میشه.مشکل این چیه؟(البته وقتی از ویندوز 64 میام بالا هارد اکسترنال و بدون هیچ مشکلی میاره بالا)

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

من وقتی سیستم داره روشن میشه دکمه پاور رو میزنم که خاموش بشه یا گاهی که خاموشش میکنم لحظه اخری که سیستم خاموش میشه یه صدای جیغ مانندی از سمت چپش شنیده میشه.فکر کنم یا هارده یا فن.این مشکلیه؟سیستم شما هم گاهی این صدا رو میده؟چکار کنم؟

یه هارد اکسترنال هست با بیت لوکر سرش رمز گذاشته شده.وقتی رمزو وارد میکنم صفحه رنگاش قاطی میشه بعد صفحه آبیه بلو اسکرین با ارور هاش میاد بعد ریست میشه.مشکل این چیه؟(البته وقتی از ویندوز 64 میام بالا هارد اکسترنال و بدون هیچ مشکلی میاره بالا)

فرمودید (من وقتی سیستم داره روشن میشه دکمه پاور رو میزنم که خاموش بشه) دیگه این کارو نکنید.سیستمتون داغون می شه.همیشه سیستمتونو از ویندوز خاموش کنید نه به صورت دستی از پاور.

اون صدایی که موقع خاموش کردن فرمودید از سیستمتون می یاد ، واسه منم همچین صدایی رو می ده.تاحالا 3 بار شنیدم.اما نمی دونم از چیه.

Last edited by sina.belyad; 02-02-2011 at 16:30.

10. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

این کاری که شما می کنید ضریه فوق العاده زیادی به هارد میزنه. اون صدا هم مربوط به همون ضربس. اون صدای هد هارده که در حال کار کردنه و وقتی شما یکدفعه سیستمو خاموش میکنید اون آهنربایی که وظیفه نگه داری هد هارد در موقع خاموش شدن رو داره یکدفعه به کار میوفته و بازوی هد رو هرکجای سیلندر که باشه به سرعت و با ضربه ی فوق العاده میکشه طرف خودش که خیلی خیلی واسه ی هارد ضرر داره. دلیل اینکه شما در حالت عادی اون صدا رو نمیشنوید اینه که موقع خاموشی استاندارد سیستم هد به صورت خودکار در کمترین فاصله با اون آهنربا قرار میگیره و موقع خاموش شدن به آرامی جذب اون میشه

وظیفه اون آهنربا اینه که نمیزاره توی ضربه های شدید بازوی هد آزاد بشه و روی سیلندر ها حرکت کنه . چون اگر در موقع خاموشی حرکت کنه باعث خرابی 100% سیلندر میشه

اون مساله ی هارد اکسترنال هم به احتمال زیاد نا هماهنگی هارد اکسترنالتونه یا ویروسی چیزی داره. چورت یو اس بی شو عوض کنید و درایورشو دوباره نصب کنید

12. 5 کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moeincavallier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

چرا پست من رو تایید نکردید بابا مشکلم خیلی مهمه به خدا
    من لپتاپم رو 1ماه خریدم N5010 هستش
    داشتم کار میکردم یه دفعه موس قطع شد و اررور Usb Device Not Recognize داد خواهش میکنم کمک کنید به خدا کارم واجبه و تا فردا هم باید کار رو تحویل بدم

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

این کاری که شما می کنید ضریه فوق العاده زیادی به هارد میزنه. اون صدا هم مربوط به همون ضربس. اون صدای هد هارده که در حال کار کردنه و وقتی شما یکدفعه سیستمو خاموش میکنید اون آهنربایی که وظیفه نگه داری هد هارد در موقع خاموش شدن رو داره یکدفعه به کار میوفته و بازوی هد رو هرکجای سیلندر که باشه به سرعت و با ضربه ی فوق العاده میکشه طرف خودش که خیلی خیلی واسه ی هارد ضرر داره. دلیل اینکه شما در حالت عادی اون صدا رو نمیشنوید اینه که موقع خاموشی استاندارد سیستم هد به صورت خودکار در کمترین فاصله با اون آهنربا قرار میگیره و موقع خاموش شدن به آرامی جذب اون میشه

وظیفه اون آهنربا اینه که نمیزاره توی ضربه های شدید بازوی هد آزاد بشه و روی سیلندر ها حرکت کنه . چون اگر در موقع خاموشی حرکت کنه باعث خرابی 100% سیلندر میشه

اون مساله ی هارد اکسترنال هم به احتمال زیاد نا هماهنگی هارد اکسترنالتونه یا ویروسی چیزی داره. چورت یو اس بی شو عوض کنید و درایورشو دوباره نصب کنید
    دقدقا همین طوره.اون 3 باریم که اون صدا از لپ تاپم اومد واسه این بود که من هر بار با تنظیماته لپ تاپ ور می رفتم و لپ تاپ هنگ می کرد و مجبور می شدم از پاور خاموشش کنم.
    اما خوشبختانه دیگه اون کاراو نمی کنم.اون صدا هم نمی یاد.
    ممنون از توضیح دقیقتون.
    Last edited by sina.belyad; 02-02-2011 at 19:54.

15. 3 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •