رم گرافیک ddr3 هست یا Gddr3
رم گرافیک ddr3 هست یا Gddr3
خب این یعنی چی؟؟؟؟
داداشی من هنوز دیپلمم نگرفتم خدائی یه جوری بگو من بفهمم
اون عکسی که گذاشتم چیو نشون میده؟؟؟
ممنون
عزیز همونی که دورشو خط کشیدم همون ستون رو برو بالا می بینی نوشته cores که یعنی هسته ها که منظور تعداد هستست.
بعد برو سمت چپ همونی که دورش خط کشیدم ، نوشته core i3.
یعنی cpu core i3 دو تا هسته داره.
البته اونی که من دورش خط کشیدم واسه کامپیوترای دسکتاپه.واسه لپ تاپ رو تو قسمته سمته راستش نوشته.که واسه core i3 مشخصاتش یکیه و فرقی نمی کنه.
Last edited by sina.belyad; 02-02-2011 at 14:09.
تو notebookcheck نوشته:
برای 5470
Memory Type : DDR2, GDDR2, DDR3, GDDR3, GDDR5
برای 550v
Memory Type : GDDR3, DDR3, DDR2
سلام دوست عزیز؛
به نظر من هم ایرادات مد نظر شما سلیقه ایه و محدود به کیبردش میشه.اما مثلا شخص من؛معمولا به ایرادات سخت افزاری مهم،ایراد میگم.به هر حال ممنون بابت جوابتون
من وقتی سیستم داره روشن میشه دکمه پاور رو میزنم که خاموش بشه یا گاهی که خاموشش میکنم لحظه اخری که سیستم خاموش میشه یه صدای جیغ مانندی از سمت چپش شنیده میشه.فکر کنم یا هارده یا فن.این مشکلیه؟سیستم شما هم گاهی این صدا رو میده؟چکار کنم؟
یه هارد اکسترنال هست با بیت لوکر سرش رمز گذاشته شده.وقتی رمزو وارد میکنم صفحه رنگاش قاطی میشه بعد صفحه آبیه بلو اسکرین با ارور هاش میاد بعد ریست میشه.مشکل این چیه؟(البته وقتی از ویندوز 64 میام بالا هارد اکسترنال و بدون هیچ مشکلی میاره بالا)
فرمودید (من وقتی سیستم داره روشن میشه دکمه پاور رو میزنم که خاموش بشه) دیگه این کارو نکنید.سیستمتون داغون می شه.همیشه سیستمتونو از ویندوز خاموش کنید نه به صورت دستی از پاور.
اون صدایی که موقع خاموش کردن فرمودید از سیستمتون می یاد ، واسه منم همچین صدایی رو می ده.تاحالا 3 بار شنیدم.اما نمی دونم از چیه.
Last edited by sina.belyad; 02-02-2011 at 16:30.
این کاری که شما می کنید ضریه فوق العاده زیادی به هارد میزنه. اون صدا هم مربوط به همون ضربس. اون صدای هد هارده که در حال کار کردنه و وقتی شما یکدفعه سیستمو خاموش میکنید اون آهنربایی که وظیفه نگه داری هد هارد در موقع خاموش شدن رو داره یکدفعه به کار میوفته و بازوی هد رو هرکجای سیلندر که باشه به سرعت و با ضربه ی فوق العاده میکشه طرف خودش که خیلی خیلی واسه ی هارد ضرر داره. دلیل اینکه شما در حالت عادی اون صدا رو نمیشنوید اینه که موقع خاموشی استاندارد سیستم هد به صورت خودکار در کمترین فاصله با اون آهنربا قرار میگیره و موقع خاموش شدن به آرامی جذب اون میشه
وظیفه اون آهنربا اینه که نمیزاره توی ضربه های شدید بازوی هد آزاد بشه و روی سیلندر ها حرکت کنه . چون اگر در موقع خاموشی حرکت کنه باعث خرابی 100% سیلندر میشه
اون مساله ی هارد اکسترنال هم به احتمال زیاد نا هماهنگی هارد اکسترنالتونه یا ویروسی چیزی داره. چورت یو اس بی شو عوض کنید و درایورشو دوباره نصب کنید
چرا پست من رو تایید نکردید بابا مشکلم خیلی مهمه به خدا
من لپتاپم رو 1ماه خریدم N5010 هستش
داشتم کار میکردم یه دفعه موس قطع شد و اررور Usb Device Not Recognize داد خواهش میکنم کمک کنید به خدا کارم واجبه و تا فردا هم باید کار رو تحویل بدم
دقدقا همین طوره.اون 3 باریم که اون صدا از لپ تاپم اومد واسه این بود که من هر بار با تنظیماته لپ تاپ ور می رفتم و لپ تاپ هنگ می کرد و مجبور می شدم از پاور خاموشش کنم.
اما خوشبختانه دیگه اون کاراو نمی کنم.اون صدا هم نمی یاد.
ممنون از توضیح دقیقتون.
Last edited by sina.belyad; 02-02-2011 at 19:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)