تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 263 از 515 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

سلام داداش من یه سوالتو میتونم جواب بدم فکر کنم رشتشون ریاضی هست و مکانیک میخونن
    راستی منم مثل شما هستم ولی ضیف تر تا الان میانگین ترازم 5800 هستش
    تراز دوتامون افتضاحه ما که فارغ التحصیلیم و وقت بیشتری داریم و فقط باید برنامه کانون رو بخونیم اگه ترازمون زیر 6500 باشه فایده نداره... البته این نظر منه... البته دیگه از ترس کنکور دارم خود به خود یه کم بیشتر می خونم البته هدفم تراز 6700 هست چون می خوام برق صنعتی اصفهان قبول شم و میانگین تراز کسانی که این رشته رو قبول شدن 6700 بوده... ترازی که توی ماه های آخر به دست میاریم تقریباً میتونه وضعیت و رتبمونو تو کنکور مشخص کنه الان زوده که بگیم ترازمون کمه و دیگه نمیشه هیچ کاری کرد... من پارسال یکی از همکلاسیام ترازاش 6500 یا 6600 بود ولی ماه های آخر خیلی خوند و آخرین آزمون کانون تراز اختصاصیش بالا 8000 و عمومی 6500 و تراز کلش هم 7600 شد و در نهایت تو کنکور 86 منطقه 2 شد در حالی که همه میگفتن با توجه به ترازاش رتبش 1000 منطقه 2 بشه. پس اگه ماه های آخر تلاش کنیم راحت رتبه ی خوب میشه اورد...

میخواستم بدونم کسی از آزمونای سنجش واسه بعد عید خبر داره میخوام حتما سه تا آزمون جامعش شرکت کنم میترسم وقتش تموم شه
    آخرین مهلت ثبت نام اولین آزمون جامع سنجش 12 اسفنده و دومیش 23 فروردینه و سومیش20 اردیبهشته...

2. 9 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام یکی از دوستان من تازه از خدمت برگشته و 23 سالشه و میخواد وارد دانشگاه بشه.رشته تجربی هم هست.استعدادش هم خوبه.
    برای یه رتبه حدود 2000 تا 2500 در منطقه1 از الان که شروع میکنه باید چه قدر درس بخونه؟روی کدام قسمت ها تاکید داشته باشه؟روی کدام بخش های کتاب زیست و شیمی؟
    سوالات دوستم بیشتر پیرامون دو درس زیست و شیمیبود.لطفا در این دو درس بفرمایید چه طور بخونه تا بتونه یه درصد 50-55 بزنه؟به خصوص شیمی.

خیلی خیلی متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تراز دوتامون افتضاحه ما که فارغ التحصیلیم و وقت بیشتری داریم و فقط باید برنامه کانون رو بخونیم اگه ترازمون زیر 6500 باشه فایده نداره... البته این نظر منه... البته دیگه از ترس کنکور دارم خود به خود یه کم بیشتر می خونم البته هدفم تراز 6700 هست چون می خوام برق صنعتی اصفهان قبول شم و میانگین تراز کسانی که این رشته رو قبول شدن 6700 بوده... ترازی که توی ماه های آخر به دست میاریم تقریباً میتونه وضعیت و رتبمونو تو کنکور مشخص کنه الان زوده که بگیم ترازمون کمه و دیگه نمیشه هیچ کاری کرد... من پارسال یکی از همکلاسیام ترازاش 6500 یا 6600 بود ولی ماه های آخر خیلی خوند و آخرین آزمون کانون تراز اختصاصیش بالا 8000 و عمومی 6500 و تراز کلش هم 7600 شد و در نهایت تو کنکور 86 منطقه 2 شد در حالی که همه میگفتن با توجه به ترازاش رتبش 1000 منطقه 2 بشه. پس اگه ماه های آخر تلاش کنیم راحت رتبه ی خوب میشه اورد...

سلام خوبی؟
    اره حرتو قبول دارم تراز من افتضاحه اخه خیلی کم میخونم ولی دارم بیشترش میکنم حتما بعد از شما منم میام بالای 7000 اره یکی از دوستای منم قبلش ترازاش 6500 بود 2 ماه اخر خودشو کشت رتبش شد تقریبا 55 منطقه 1 الان صنعت شریف هستش

داره خودمونی میشه MohammadKingstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ™Earse..Tehran •°•°•°•°°•°•°•°•°•°•°•

پيش فرض

پس فنی مهندسی تو نظر سنجی نداریم

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام!
    تیم ملی باخت حالم گرفتست بدجور
    اخه چرا اینجوری میکنن ؟
    این هفته پایه رو نخوندم ولی تو امتحان 24 دی 300 اومد رو ترازم . بازم خیلی ناراحتم .
    Last edited by jekob; 27-01-2011 at 18:30.

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اها یادم رفت . تو رشته عمران این گرایشا مثل اب و راه با سازه از نظر موقعیت شغلی فرق دارن ؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

راستي يه سوال برام پيش اومد ، اين دانشگاه قوه قضاييه رتبه چند ميخواد؟

ضمنا چه كتابي رو براي زبان تخصصي تو كنكور سراسري بگيريم؟

9. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

راستي يه سوال برام پيش اومد ، اين دانشگاه قوه قضاييه رتبه چند ميخواد؟

ضمنا چه كتابي رو براي زبان تخصصي تو كنكور سراسري بگيريم؟
    مبتکران ، شهاب اناری

پ.ن : البته تاپیک مشاوره و معرفی کتاب تو همین انجمن یه قدم اون طرف تره!

11. این کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

سلام یکی از دوستان من تازه از خدمت برگشته و 23 سالشه و میخواد وارد دانشگاه بشه.رشته تجربی هم هست.استعدادش هم خوبه.
    برای یه رتبه حدود 2000 تا 2500 در منطقه1 از الان که شروع میکنه باید چه قدر درس بخونه؟روی کدام قسمت ها تاکید داشته باشه؟روی کدام بخش های کتاب زیست و شیمی؟
    سوالات دوستم بیشتر پیرامون دو درس زیست و شیمیبود.لطفا در این دو درس بفرمایید چه طور بخونه تا بتونه یه درصد 50-55 بزنه؟به خصوص شیمی.

خیلی خیلی متشکرم
    درمورد شيمي سوالات از هر درس عادلانه مياد
    تو زيست هم فقط ميدونم 3 فصل اخر پيش 7, 8 تا مياد اسونه خيلي ضايست اگه تستاشو نزنه
    درس 8 پيش هم من ازشون اكيدا خواهش ميكنم نخونن
    درس 6 دوم هميشه حداقل 3 تا ازش مياد هم يه بار 6 تا تو كنكور ازش اومد سوالاي اين درس اسونه ولي با چند تا درس ديگه تركيب ميشه
    نحوه خوندنشم بايد مفهومي طبق كتاب سبز باشه
    ولي براي درصد 50 بايد 80 درصد 3 كتاب رو خونده باشيد اصلا معلوم نيست چجوري مياد... تركيب اساس تستاي زيست كنكوره
    ولي در مورد شيمي اينطور نيست...
    Last edited by alphacino; 28-01-2011 at 00:09.

13. 8 کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی خیلی متشکرم
    در مورد شیمی می تونم یه چیزایی بهت بگم
    اولین اینکه همون طور که گفته شد 35سوال شیمی به صورت یکنواخت پراکنده شده یعنی از کتاب دوم 11تا از کتاب سوم12تا و کتاب پیش12 سوال میاد اگر هم بخوایم ریزتر بشیم بازهم شرایط همین طوره یعنی از هر یک از سه فصل کتاب سوم 4سوال و از هر فصل کتاب پیش 3 سوال میاد و فقط در کتاب دومه میشه گفته فصلهای 1و4 از بقیه مهمتر هستند (حالا ممکنه یکی دوتا این ور اون ور بشه)

طبیعتا کتابها برای دوست شما جدیدند ( کتابها از سال 84 upgrade شدن) بنابراین دوست شما یا باید کلاس بره و یا باید کتاب آموزشی رو تهیه کنه در هر دو حالت پیشنهاد من اینه که کتاب تست مستکران رو حتما بگیره و اگه کلاس نمیره کتاب آموزششو هم بگیره

اما اینکه چه سوالاتی رو می تونیم حل کنیم. اولین سوال معمولا تاریخی(!)یعنی با خوندن دقیق فصل اول شیمی دو میشه راحت جوابش داد یک سوال هم از اعداد کوانتومی میاد که اون رو هم با تکرار و تمرین میشه حل کرد. از جدول تناوبی یه سوال میاد برای تسلط روی این بخش ( که به بخش های دیگه هم کمکتون میکنه) باید گروههای اصلی رو حفظ کنید همچنین 4 تناوب اول رو بلد باشین ( خیلی مهمه ها!!) شاید سوال مستقیم نداشته باشه ولی سرعتتون رو فوق العاده میبره بالا همچنین نیاز به گفتن نیست که استثنائات : Cu , Cr و عنصر با عدد اتمی 46 ( نمیدونم اسمش چی بود) سه عنصر خاص مندلیف ( اکا بور و...) با ویژگی هاشون بلد باشین

بعد از اون سوال مربوط به فصل سه شیمی دو هم معمولا آسونه با خوندن متن و یادگیری تمام آنیون ها و کاتیون های یک اتمی و چند اتمی و همچنین نام قدیم بعضیاشون و چندظرفیتی بدون و... سوالش حل میشه در مورد فصل چهار مهمترین موضوع آرایش لوویس و شکل هندسی اتم هاست علاوه بر یادگیری قواعد ساختار لوویس باید بتونی شکل بیشتر مولکول های چند اتمی که در تمرین های کتاب اومده بکشید ( البته منظورم مولکوهایی مثل NO , SO2Cl2 نه مولکولهای بزرگ و خفنی مثل هیدروکربنها یااسیدهای اکسیژن دار . در کل ساختار لویس مولکولهایی که در تمرینات خود همین فصل چهارشیمی دو وبخشهای سینتیک و تعادل و استوکیومتری اومده بلد باشید در مورد فصل 5 هم ویژگی های الماس و گرافبت و صد البته نامگذاری ها مهمه

شیمی 3: سعی کنید تا اونجایی که ممکنه واکنش ها رو حفظ کنید! ( کنکوره دیگه یه سوال بیشتر بزنید خیلی براتون مهمه) واکنشهای خصی مثل تهیه کلر یا به وجود اومدن گازآب و یا سالیسیلیک اسید که فوق العاده مهم اند کاربردها رو حتما یاد بگیرید - نقره برومید و...- اسامی و فرمولهای خاص فراموش نشه ( متیل سالیسیلات بنزوییک اسید--->> مربوط به شیمی پیش و... ) خلاصه کتاب رو بخورید دیگه در بخش ترمو بحث آنتروپی و انرژی آزاد گیبس رو خوب مسلط بشید و چون مسائل این بخش وقتگیره بهتره بذارید برای آخر در بخش محلول ها یه مسئله معمولا ساده و یکیش حل نشدنیه خب معلوم چکار باید بکنید!! خواص سوسپانسیون و اون یکی دیگه اسمش چی بود؟!!یادم رفت یاد بگیرید خواص کولیگاتیو و همچنین صابون ( شکل ها خیلی مهم اند ) فراموش نشه

سینتیک خیلی آسونه از دستش ندید حواستون هم باشه سوالی که بخواید توش ثابت سرعت رو محاسبه کنید و یا ثابت رو بدن و سرعت واکنش رو بخوان تو کنکور نمیاد فوقش سوال مقایسه ای بدن هیدروژندار شدن (شکلهاش ) مهمه تفاوت ها و شباهتهای مدل پیچیده فعال و نظریه برخورد رو بدونید دوباره تاکید میکنم واکنش هایی که در این بخش هستن اهمیت زیادی دارن همین طور شکل لوییس مولکول ها

در مورد بقیه کتاب پیش باید بگم فوق العاده مفهومیه از دبیرتون توضیح زیاد بخواید کتاب رو با دقت بخونید و البته کتاب مبتکران رو هم همین طور

اما از بخش فصل به فصل که خارج بشیم جداول و نمودارها اسامی و فرمول های خاص شکل ها و تمرینات کاربردها و... خیلی مهم اند اصلا من میگم کتاب رو حفظ کنین دیگه!!! راحت بیشتربدانیدها رو بخونید اما نه برای کنکور چون سوالی نمیاد محض آشنایی و تنوع بخونید ( بازم میگم بخونیدها به نفعتونه از ما گفتن بود)

در دوران جمع بندی تستای کنکور رشته مقابلتون رو هم حتما بزنید

نکته آخر رو به صورت تصویری میذارم تا همه چیز واضح باشه

این ها نمونه سوالاتی از کنکور خارج سالهای 85-86-87-88

اینها هم سوالات کنکور 89(ریاضی)

[

فکر نکنید من دو ساعت دنبال اینا گشتم ( خب کمتر از دو ساعت بود دیگه) ولی مطمئن باشید با در کنکور 90 هم مثل هر سال 4الی 6 سوال با مشابهت بالای 90 درصد سوالاتی از کنکورهای خارج از کشور میاد ( فقط در درس شیمی ) در درسهای دیگه هم ممکنه سوالاتی شبیه بیاد اما مثل شیمی نیست ضمنا من همه سوالات امسال رو بررسی نکردم وگرنه یادمه که خودم دوتا سوال رو حفظی زدم 2-3تا دیگه هم خیلی برام آشنا بود

---------- Post added at 08:32 AM ---------- Previous post was at 08:32 AM ----------

اها یادم رفت . تو رشته عمران این گرایشا مثل اب و راه با سازه از نظر موقعیت شغلی فرق دارن ؟
    من رشتم عمران نیست اما همین قدر می تونی بگم که آره فرق دارن
    Last edited by Reza31001; 28-01-2011 at 08:45.

15. 15 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •