دوستان لطفا به سوال ما هم توجه کنید
من کمودو اینترنت سکیوریتی رو سیستمم نصبه حالا می خوام چند تا از پورتهای سیستمم رو ببندم چجوری باید اینکارو بکنم در ضمن تنضیمات اقا مهران در پست دوم را انجام دادم ممنون میشم کمک کنید
دوستان لطفا به سوال ما هم توجه کنید
من کمودو اینترنت سکیوریتی رو سیستمم نصبه حالا می خوام چند تا از پورتهای سیستمم رو ببندم چجوری باید اینکارو بکنم در ضمن تنضیمات اقا مهران در پست دوم را انجام دادم ممنون میشم کمک کنید
سلام
نمیدونم چرا اینقدر تاکید دارید بر بستن دستی پورتها؛ ذکر شد که کمودو پورتها را Stealth میکنه و همه درخواستهای ورودی و Inbound را Block میکنه . . .
====
ولی برای نمونه من Incoming را برای پورت 22 میبندم ( توضیح نمیدم فقط ببینید):
![]()
من ويندوز 2003 دارم.
ميخوام با آنتي ويروس كمودو پورتهاي تورنت و پورتهاي اسپم رو ببندم.
براي اينكار بايستي چه تنظيماتي در كمودو انجام بدم؟
شاد باشيد![]()
سلام دوست عزیز.
شما باید شماره پورت را بدانید تا بتوانید آن را به روشی که جناب Jadda هم توضیح دادند ببندید.
سلام
اینکه میفرمایید میخوام پورتهای تورنت را ببندم، به نظرم شدنی نیست، آخه چه پورتی را میخواهید ببندید؟؟ شما شماره پورت را اعلام کن یه جایزه داری. . .
ولی فکر کنم اینجوری بشه> شما میتونید چند پورت را باز بگذارید و الباقی را ببندید. . .
این پورتها را باز بزار:
21
80
110
443
8080
بقیه پورتها را ببند
====
در مورد اسپم> پورت 25 را ببندید.
آقا من comodo internet security premium دارم الان رو سیستمم . از قبل اون فوادر scanner که حاوی فایل آپدیته رو داشتم الان که ویندوز رو عوض کردم به هیچ وجه نمیشه که اون فولدر رو با فولدر جدید عوض کنم تا آپدیت بشه !!!!! جالبه این فولدر اسکنر جدیده که تو دیتا بیسه ویندوزه Delete هم نمیشه !!!!!!!!!!!!!! و ارور میده !! حتی همه چی رو Disable کردم و آنتی ویروس رو یه بار Exit کردم ، نشد که نشد !!!
قبلا یه بار ویندوز رو که عوض کردم این کار رو کردم جواب داد ولی الان ...
کمک کنید بیشتر از 100 مگه آپدیتش . زور داره دوباره آپدیت کنم !!
نیاز به کپی کردن کل فولدر نیست
وارد safe mode شوید فایل bases.cav را از فولدر کپی کنید و در فولدر جدید( C:\Program files\comodo\comodo internet security\scanners
) جایگزین کنید
بعد از رفتن به مسیر بالا دیتابیس قدیمی را که در همین مسیر وجود داره پیدا کنید و اسم اون رو از bases.cav به bases.old تغییر بدید و یا اینکه کلا میتونید آنرا پاک کنید و یا از داخل این فولدر به جایی دیگه منتقلش کنید.
حالا bases.cav را که کپی کردید در در همین فولدر کپی کنید و کامپیوتر خودتون را بصورت معمولی ریستارت کنید.
Last edited by jolan57; 23-07-2011 at 16:34.
سلام
با تشکر از جناب jolan57،
یک نکته: برای بکاب گرفتن از دیتابیس کمودو شما میتوانید در همان محیط ویندوز از فایل bases.cav کپی بگیرید. همانطور که دوستمون اشاره کرد فقط هم از همین فایل کپی بگیرید. ولی برای انجام آپدیت آفلاین باید وارد محیط Safe mode بشید.
عکس را ببینید( اون فایلی که با فلش سبز نشون دادم):
![]()
من قبلا نورتون +فایروال کومودو داشتم,ویندوز جدید نصب کردم و این بار فقط کومودو نصب کردم ولی بعد از اتصال به اینترنت فقط یک صفحه جلو میره و بعدش اینترنتم قطع میشه!البته برای مرورگرم که فایرفاکسه ولی در نماشگر فایروال سند و رسیو به میزان زیادی مشاهده میشه و نامهایی مثل فایرفاکس!svchost وcmdagent در حال رد و بدل کردن اطلاعات هستند!البته این مشکل قبلا که کومودو نداشتم هم سابقه داشته.
خواهش می کنم یکی منو راهنمایی کنه:اگه اشتباهی یک پروسه رو end و یا یک کانکشن رو بلاک کردم چجوری باید برش گردوند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)