اولا افتضاح نه افتزاح ثانیا کدوم مخابرات 10 خرداد 90 بدون کارت ضد اجنه 512 هم میده تهران یا ارومیه؟
اگه منظورت ارومیه هست که بیخیال چون محدودیت داره.
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
اولا افتضاح نه افتزاح ثانیا کدوم مخابرات 10 خرداد 90 بدون کارت ضد اجنه 512 هم میده تهران یا ارومیه؟
اگه منظورت ارومیه هست که بیخیال چون محدودیت داره.
آقا یکی ما رو روشن کنه
الان تو تهران به خونگی بدون مدرک و کوفت و زهر مار 256 نامحدود می دن یا نه؟
بدون مدرک 128.با کارت فوق لیسانس 256.با کارت جونبازی 512.احتمالا لباست شخصی باشه تا 10 مگ میدن![]()
ب....ش توش
من الان با مدرک اکابر از آسیاتک 512 گرفتم.. چه خبره 256 فوق لیسانس؟؟؟![]()
Last edited by M@hdi-B; 03-06-2011 at 12:31.
با لباسی که شما گفتی چیزای دیگه هم میدن
میدونی معنی این فوق لیسانس داشتن واسه 256 چیه؟؟؟ یعنی اون شخص محترمی که این تصمیمات رو میگیره خودش سواد آکادمیک نداره و تو دهنش اینه که اووووههه !!! فوق لیسانس خیلی مهمه و لابد سرعت اینترنت بیشتری میخواد!!
یه سوال من هر وقت کانکت می شم ویندوز اون گوشه یه ارور میده ومیگه
there is an ip address conflict with another system on the net work
همیشه هم هست حتی وقتی ویندوز عوض می کنم با اولین کانکت . می خوام ببینم ماله همه اینطوریه ؟
مال همه اینطور نیستمال شما مشکل داره
ip دو تا دستگاه تون توی مودم یکسانه، اگر دو تا pc یا دو تا دستگاه هستن که به مودم وصلن، ipهاشون رو تغییر بده.
اگر هم فقط با یه pc کار میکنی و از ip خود pcت مطمئنی مشکلی نداره، چون سرویس ت از مخابرات هستش این مشکل رو داری، پس ip کامپیوترت رو تغییر بده، مثلا اون عدد آخرش رو بزن 22 یا...
نه فقط یه سیستمه
ولی این جمله رو متوجه نشدم "اگر هم فقط با یه pc کار میکنی و از ip خود pcت مطمئنی مشکلی نداره، "
و اینکه اون عدد آخرش بزن 22 یعنی چی چی رو باید عوض کنم
ویندوزتون چیه؟ برفرق ویندوز7 بودن میگم:
Control Panel/Networks and Sharing Center
از بالا سمت چپ Change Adaptor Settings رو کلیک کن، روی Local Area Connection کلیک راست، Properties
توی پنجره ای که باز میشه، وسط پنجره، توی اون کادر، روی Internet Protocol Version 4(TCP/IPv4)l برو و از پایین کادر Properties رو بزن. (اگه مشکلت حل نشد از این پنجره ای که باز میشه یه عکس اینجا بزار تا دقیق تر بهت بگم) بعدش توی این پنجره گزینه اول Obtain an IP Address Automatically رو بزن.
دمت گرم وقت می زاری جواب می دی ولی ویندوزم xpهست وهیچ کدوم از مواردی که گفتی نیافتیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)