تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 284 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

دیتابیس درست کرد که آپدیت بشه؟ کلا صدای شما به سرورهای اپل فرستاده میشه تا بفهمه شما چی می گید، حتی اگه بخواید آلارم هم ست کنید نیازه اول بفهمه شما چی می گید.

طبق تست هایی که کردن حدودا هر بار استفاده از Siri حدود 60 تا 80 کیلوبایت (فقط!) دیتا لازم داره.
    یعنی stream جان این iphone خودش نمیتونه عملیات speech recognition رو انجام بده؟ بعید میدونم اینطور باشه.
    اصلن شما بیا یک امتحانی بکن، 3g و wifi رو کلا قطع کن، طوری که اصلا به اینترنت متصل نباشی بعد دوباره امتحان کن ببین به چه صورت هست.
    اگر اینطور که میگید باشه، پس چرا برای مدل های دیگه ی iPhone این امکان رو قرار ندادن؟ اینکار که نیاز به پردازش آنچنانی نداشت و در خود iPhone که پردازش نمیشد که بگن اونها ضعیفن... البته اگر اونطور که گفتید این عملیات (speech recognition) در سرورهای اپل انجام بگیره.

ولی من هنوز یک خرده شک دارم، حداقل می تونه برای اینکارها از سیستمی شبیه به Voice Control استفاده کنه.
    در کل نظر من اینه که تمامی عملیات از جمله Speech Recognition در خود آیفون صورت میگیره و عملیات مربوط AI در سرور های Apple.
    البته بازم نمیدونم، ولی اصولی ترش اینه که به اینصورت باشه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یعنی stream جان این iphone خودش نمیتونه عملیات speech recognition رو انجام بده؟ بعید میدونم اینطور باشه.
    اصلن شما بیا یک امتحانی بکن، 3g و wifi رو کلا قطع کن، طوری که اصلا به اینترنت متصل نباشی بعد دوباره امتحان کن ببین به چه صورت هست.
    اگر اینطور که میگید باشه، پس چرا برای مدل های دیگه ی iPhone این امکان رو قرار ندادن؟ اینکار که نیاز به پردازش آنچنانی نداشت و در خود iPhone که پردازش نمیشد که بگن اونها ضعیفن... البته اگر اونطور که گفتید این عملیات (speech recognition) در سرورهای اپل انجام بگیره.
    خیر Speech Recognition هم در سرورها صورت می گیره، اگه ارتباط با شبکه هم قطع باشه شما هرچی بگید میگه I have problems connecting to the network. فقط Siri نیست، Speech Recognition که به عنوان روش وارد کردن تکست وارد iOS 5 شده هم نیاز به اینترنت داره و شما بدون اینترنت نمی تونید استفاده کنید.

دلیل اینکه برای بقیه نگذاشتن هرچیزی می تونه باشه به جز ضعف سخت افزاری، مهمترین و اصلی ترینشون مارکتینگ 4S و فشار نیاوردن یکدفعه حجوم همه به سرورهای اپل می تونه باشه.

ولی من هنوز یک خرده شک دارم، حداقل می تونه برای اینکارها از سیستمی شبیه به Voice Control استفاده کنه.
    در کل نظر من اینه که تمامی عملیات از جمله Speech Recognition در خود آیفون صورت میگیره و عملیات مربوط AI در سرور های Apple.
    البته بازم نمیدونم، ولی اصولی ترش اینه که به اینصورت باشه
    نظر من و شما نداره همش در سرور های اپل انجام میشه.

3. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان کلا Siri به سرورای اپل وصله ، با تست و اینا هم معلوم نمیشه که نت نمیخواد دلیل اصلی اینکه Siri واس 4 هنوز پورتش کامل نشده اینه که فعلا نمیشه با 4 به سرور وصل شد... یعنی این کاری هم که کردن ، کنارش یه 4اس میخواد که دیتا رو بفرسته و بگیره و به 4 منتقل کنه حالا باید صبر کنیم ببینیم میتونن یه فرمویری واسه 4 بدن که بتونه به سرور Siri هم متصل بشه یا نه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من 20 روزی میشه که 4 گرفتم .ورژنش 4.3.5 هست.جیل بریک که نمیشه.من یه سری برنامه فری نصب کردم روش تا این ios5 جیل بریک بشه به اون آپدیت کنم
    حالا اگه من الان به ios 5 آپدیت کنم بازم میتونم روش برنامه فری کنم؟یعنی واسه ios 5 هم برنامه فری هست؟
    واسه آپدیت هم تو آیتونز یه گزینه هست آپدیت اونو میزینیم تموم؟؟؟

ببخشید میشه بگید برنامه فری رو چطور و از کجا میریزید و چجوری؟؟؟
    مال منم عین شماس و مشکل شمارو دارم.

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ببخشید میشه بگید برنامه فری رو چطور و از کجا میریزید و چجوری؟؟؟
    مال منم عین شماس و مشکل شمارو دارم.
    سلام
    پ خ دادم بهتون

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

درووووود

یه توصیه ی دوستانه که زیاد خودم ازش ضرر کردم

تا ماهه اینده که تب 4s بخوابه باید 4 هم قیمتش بشکنه و بره روی 650 البته واسه 8 یا 16 ، اونموقع خریدش بسیار منطقی تر هست ، الان خرید 4 اصلا کار عاقلانه ای نیست

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

درووووود

یه توصیه ی دوستانه که زیاد خودم ازش ضرر کردم

تا ماهه اینده که تب 4s بخوابه باید 4 هم قیمتش بشکنه و بره روی 650 البته واسه 8 یا 16 ، اونموقع خریدش بسیار منطقی تر هست ، الان خرید 4 اصلا کار عاقلانه ای نیست
    ولی من فکر نکنم 4 بیاد 650 برسه الان خود 3gs 610 تومنه

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    من 20 روزی میشه که 4 گرفتم .ورژنش 4.3.5 هست.جیل بریک که نمیشه.من یه سری برنامه فری نصب کردم روش تا این ios5 جیل بریک بشه به اون آپدیت کنم
    حالا اگه من الان به ios 5 آپدیت کنم بازم میتونم روش برنامه فری کنم؟یعنی واسه ios 5 هم برنامه فری هست؟
    واسه آپدیت هم تو آیتونز یه گزینه هست آپدیت اونو میزینیم تموم؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_es66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    در قفس تن (مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک)

پيش فرض

ولی من فکر نکنم 4 بیاد 650 برسه الان خود 3gs 610 تومنه

شاید هم نیاد ولی من با نظر دوستمون موافقم یکی دو ماه صبر ارزششو داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من این هفته دارم میرم هنگ کنگ به نظرتون از اونحا 4s بخرم یا بیام ایران یک ماهه دیگه بخرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •