دستت درد نکنه، خب با موبایل عکس بگیر آپلود کناااا !!!
حل شد ؟
من همین الان حل کردم فقط نمیدونستم چجوری باید مثل ما شما بفرستمش ( اخه من رو کاغذ حل کردم )
همسایگی ها رو هم داشتم واسش توضیح میدادم ! اما خب دیگه مرسی !
حد های خیلی ساده ای بودند !![]()
دستت درد نکنه، خب با موبایل عکس بگیر آپلود کناااا !!!
حل شد ؟
من همین الان حل کردم فقط نمیدونستم چجوری باید مثل ما شما بفرستمش ( اخه من رو کاغذ حل کردم )
همسایگی ها رو هم داشتم واسش توضیح میدادم ! اما خب دیگه مرسی !
حد های خیلی ساده ای بودند !![]()
انتشار درست عبارات و فرمول های ریاضی در سایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mehdi_7070; 26-02-2010 at 14:20.
ببین چند روز اینجا سر نزدم چه خبر شده.
مرام پلنگی تو منو مرام کش کرد
=========================================
A= بارش در زمستان
B1= بارش به همراه پیش بینی
B2= بارش به همراه عدم پیش بینی بارش برای آن روز
از قاعده بیز استفاده میکنیم.
َاینو توش گیر کردم. ایشاا... جوابشو بعدا برات میذارم.ب) احتمال اينكه اين شخص فراموش كند كه پيشبيني را گوش دهد در هر روز از روزهاي سال، 0.2
است. اگر او پيشبيني را گوش كند، روزهايي كه پيشبيني بارش است حتماً چترش را همراه ميبرد و
روزهايي كه پيشبيني عدم بارش است، هرگز چترش را نميبرد. اما اگر او فراموش كند كه پيشبيني را
گوش دهد، براي تصميم گيري در مورد همراه بردن چتر يك سكه يكنواخت را پرتاب ميكند. آيا
از هم مستقلند؟ « پيشبيني، عدم بارش است » و « اين شخص چترش را همراه ميبرد » پيشامدهاي
(اختياري) آيا استقلال يا عدم استقلال اين پيشامدها به اينكه در چه فصلي قرار داريم نيز وابسته نيست؟
باز هم از قاعده بیز استفاده میکنیم. منتها این بار حواسمون رو جمع میکنیم که اگه پیش بینی عدم بارندگی بوده این شخص مطمئنا چتر با خودش نمی برده و چون الان چتر همراهشه پس یا پیش بینی رو گوش نکرده یا پیش بینی به اشتباه بارش بوده.پ) در يك روز اين شخص چترش را بردهاست و باران نميبارد، احتمال اينكه او پيشبيني را گوش كرده
باشد، چقدر است؟
[IMG]http://latex.codecogs.com/gif.latex?p%28A%29=%5Cfrac%7B0.8*%280.7+0.2%2 9%7D%7B0.8*%280.7+0.2%29+0.2*0.5%7D=%5Cf rac%7B0.72%7D%7B0.82%7D=%5Cfrac%7B36%7D%7B41%7D[/IMG]
این احتمال برابر است با یک منهای احتمال اینکه هیچ کدام از نامه ها در پاکت مربوط به خود نرفته باشد.n نامه متمايز در دست است. n آدرس گيرنده اين نامه ها را روي پاكت مينويسيم. نامه ها به تصادف درون nپاكتها قرار ميگيرند بطوريكه درون هر پاكت يك نامه قرار داده شود. احتمال آنكه حداقل يك نامه در پاكت
خود قرار داده شود چقدر است؟
راه دومش اینه که اول فرض کنیم که فقط یک نامه سر جای خودش قرار دارد و بقیه در پاکت غلط اند. بعد فرض کنیم که 2 نامه درست و n-2 نامه غلط و....
البته راه اول راحت تره.
به این سوال نمیشه جواب داد مگه اینکه بدونیم چند درصد زنان به طور کلی زایمان غیرطبیعی دارن.احتمال زايمان غيرطبيعي براي زنان باردار سيگاري دو برابر اين احتمال براي زنان باردار غير سيگاري است.
اگر % 32 زنان سيگاري باشند، چند درصد از زناني كه زايمان غير طبيعي دارند، سيگاري هستند؟
=======================================
منم قبلا معمولا از صفحه دکستاپ عکس میگرفتم و آپ میکردم ولی چند وقتیه که سایتهای آپلودر عکس همگی فی+لت+ر شدن.
موفق باشین.
Last edited by davy jones; 26-02-2010 at 18:12.
بچه ها این رو از ضمنی حل کردم چون هم x داشت هم y
درست حل کردم؟
تو جواب مخرج هم y^2 هست هر کرای کردیم نشد توان دو شو بنویسیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر تایع f تابع وارون پذیر باشد
آنگاه؟
f به توان -1 است
اگر اشتباه نکنم باید از فرمول مشتق تابع معکوس بریم نه؟
اگر میشه مرحله هاش رو ذکر کنید چی کار کردید
چاکر همه بچه ها هستیم![]()
می شه اثبان کنید
اگر limf(x)=L باشد آنگاه limf(x)-L=0,lim|f(x)-L|=0 است؟
سلام بر دوست مهربون
نمی دونم به این می گن اثبات یا نه !
ولی برای limf(x)-L=0 : اگه تعریف حد رو برای جفتشون بنویسی یکی می شه
()
خب این یعنی برابرن دیگه
بعد یه قضیه هم بود که می گفت اگه لیمیت اف ایکس تو فلان نقطه بشه فلان، لیمیت قدرمطلقشم همون می شه
از این قضیه استفاده کنید دیگه![]()
با سلام و تشکر از زحمات davy jones و سایر دوستان
توصیه ی این حقیر، همان سایت های تبدیل دستورات tex به فرمول های ریاضی است که قبلاً معرفی شده است؛ اما دوستان با در دست داشتن فضای شخصی مثلاَ در googlepage یا 4shared که کاملاً رایگان است، مشکل از بین رفتن عکس ها یا بسته شدن سایت حل می شود.
موفق باشید.
8 اسفند 1388
راه حلت غلطه. وقتی داری نسبت به x مشتق میگیری باید با y مثل عدد ثابت رفتار کنی. مثلا در عبارت sin x/y وقتی نسبت به x مشتق میگیریم میشه cos x/y) /y) یا مثلا جمله آخر (y+) در صورت نباید ظاهر بشه چون در مشتق گیری بر حسب x باید با y مثل عدد ثابت برخورد کنیم. همین طور در مورد 2x- در مخرج. مشتق sin x/y بر حسب y در مخرج هم اینی نمیشه که شما نوشتی. میشه:
x/y^2 cos x/y-
=======================================
حل این مساله مستلزم حل معادله دیفرانسیل هستش و به این راحتی ها نیست. نمیدونم شما معادلات دیفرانسیل رو گذروندین یا خیر؟ اگه این درس رو گذروندین بگین تا حلش کنم و اگر هم نه، صبر کنین تا این درس رو بگیرین.اگر تایع f تابع وارون پذیر باشد
آنگاه؟
f به توان -1 است
اگر اشتباه نکنم باید از فرمول مشتق تابع معکوس بریم نه؟
اگر میشه مرحله هاش رو ذکر کنید چی کار کردید
چاکر همه بچه ها هستیم![]()
موفق باشین.
Last edited by davy jones; 27-02-2010 at 08:42.
درود
بله پیش دانشگاهی تمام کردیم
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)