تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 318 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 3177

نام تاپيک: بازی آنلاین اکشن و کم حجم TeeWorlds با سرور قدرتمند ایرانی !

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

2- این که بله نمونه کاملا بارز و انسانی شما اقای goob این قدر بچست برای اینکه کار ها رو خودش انجام بده یا طرف رو بلاک میکنه که فریز شه یه این که کیکش میکنه خیلی راحت همه هم از روی خریت f3 میزنن من خودم یادمه که یکی رو از رویه شوخی کیک کردم بعد دلیل رو f4 زدم بعد همه f3 زدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    به خاطر بچه بودنش نیست به خاطر اینه که شاید من و شما یه سوتی بدیم و بازی رو به هم بریزیم! خودمم زیاد سوتی میدم!

2. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    مسابقات دیگه شروع شد

اولین مسابقه امروز هست
    Alex V Babri

مسابقات بعدی فردا ساعت 12 X.saeid00 V I Love You

ساعت 4 Amirrreza V SajaD TnT

ساعت 6 killer V Ali

داره خودمونی میشه yuri 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اتاق بغلی

پيش فرض

ببخشید یکی اول بیاد ملاک pro بودن رو تعریف کنه الان من موندم کیا pro هستن به سال؟ به بلاکه؟ به چیه من که نمیدونم شما یکی رو میگید نوب یکی رو میگید pro از چه ملاکی استفاده می کنید ( البته نوب که معلومه (تابلوه))
    یه جوری میگن خارجی انگار اونا آدم نیستن انگار اونا از یه سیاره دیگه اومدن!
    اتفاقا اونا کوخشون از ما بیشتره!
    اون pro هاشون که به جایی که به نوب ها کمک کنن میگیرن بلوکشون میکنن! یا کیک میکنن!
    حداقل پرو های ایرانی خیلی مرامشون بیشتره! تا همه ی نوب هارو نجات ندن و به اخر مپ نرسونن بازی رو ول نمیکنن!
    دقیقاً تو منم از اول که نمی دونستم سرور ایرانی هست مجبور بودم تو این سرور های خارجی برم که تو اکثرشون کیکم می کردن یا بلاک ولی نامردی نشه بین همونا هم باز بعضی ها بودن که با مرام بودن با ادم راه میومدن این قضیه هم تو سرور های ایران هست ولی به نظر من باز مرام بچه های ایرانی بازم بیشتره در کل چه اینور کره ی زمین چه اونورش همه ادمیم نمیشه گفت اونا خوبه خوبن ما بده بد یا ما خوبه خوبیم اونا بده بد
    1-اقای معین و سی وی ال که مثل این که سرور شخصی گیر اوردن با هم حرف میزنن و کسی هم اگه بیاد کیکش میکنن
    2-اقای ببری که فک کنم بد دهن ترین فرد توی تی باشه فحش هاییی رو که این جا نمیشه گفت به زبون میاره
    سوم این که شما هنوز مفهوم ddrace رو فک کنم بلد نیستید 90 % noob ها که بازی بلد نیستن فقط بلاک میکنن در حالی که یه سرور دیگه هم هست (بلاک) که اون جا میتونین خودتون رو تخلیه کنین اما متاسفانه......
    4-من نمیدونم همه ادمین هستن تو این سرور؟!!! یا همه رمز ادمین رو بلدن ؟؟!!! یا این که واقعا همه ادمین هستن من خودم چند بار توسط 5 نفر بن شدم بدونه call vote !!!!!!!!
    5-در اخر من چند تا نصیحت دارم برای اونایی که دارن این بازی رو میکنن بجز چند نفر که میشه گفت یه چیزی تا حدودی بارشون هست
    اول این که خیلی بهتر که این بازی رو کنار بزارین چون واقعا تقصیره خودتون نیست حالا شاید .......
    دوم این که اگه هم خواستین بازی کنین برید تو چند تا سرور خارجی کار گروهی رو یاد بگیرین بعد بیاین بازی کنین !
    در مورد اقای معین که 100% موافقم به ناروتو هم گفته بودم
    2. من که از ببری چیزی نشنیدم بلاخره هر کی ممکنه تو یه وهله ی زمانی حالش بد باشه یا عصبی شده باشه خوب در اون صورت اصلا دوست نداره کسی سر به سرش بزاره و چون تو تی ورلز نمیشه این حالات رو از tee طرف مقابل تشخیص داد در نتیجه ممکنه دعوا بشه ( یکی از مهم ترین دلایل دعوا ها در سرور های ایرانی (نظر شخصی ه ))
    3-خانوم معلم شما که مفهوم ddrace رو بلدید یه آموزش بدید همه یاد بگیرن بعدش شما میگید 90% noob ها بازی بلد نیستن خوب شما دارید می گید noob خوب قرار نیست که واستون مپه hardcore برن که . باید یاد بگیرن
    در مورد 4 هم من نمیتونم اظهار نظر کنم اونو ناروتو می تونه جواب بده
    5شما می گید بازی . بازیه قرار نیست مدال افتخار یا جام بدن که یه بازی معمولیه مثه بقیه توی سایتم میزنه free game نه for pro gamers پس نمیشه کسی رو منع کرد
    یه سوال در اخر شما دو سال پیش وقتی داشتید بازی می کردید حتماً نوب بودید حالا اگه کسی میومد اینا رو به شما می گفت چه واکنشی انجام میدادید؟

5. این کاربر از yuri 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام ببری باخت درقاقع با rin okrama و max lag ریدن به مسابقه

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

چه کار کنیم که سرورمون پر شه؟ من ساعتها هم اگه سرور رو ران کنم کسی نمیاد چرا؟

داره خودمونی میشه MaxLag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام ببری باخت درقاقع با rin okrama و max lag ریدن به مسابقه
    خداوکیلی طرز حرف زدنشو ببینید . من چی بگم به این. در ضمن اگه دقت کرده باشین این بشر تو هر پستش غلط املایی داره و اکثرا اسپم میده. ولی در کل دنیایی داره واسه خودش.

9. این کاربر از MaxLag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام به همه
    من نمیدونم واقعا به این ملت ایرانی که تی ورد بازی میکنن چی بگم
    من 2 سال هست که تی ورد بازی میکنم تو سرور های خارجی و تازه چند روزه به درخواست یکی از دوستام وارد سرور های ایرانی شدم
    از اون اولی که اومدم واقعا کاملا متوجه فرق های زیادی که بین ایرانیا و خارجیا وجود داره شدم
    1-اقای معین و سی وی ال که مثل این که سرور شخصی گیر اوردن با هم حرف میزنن و کسی هم اگه بیاد کیکش میکنن
    2-اقای ببری که فک کنم بد دهن ترین فرد توی تی باشه فحش هاییی رو که این جا نمیشه گفت به زبون میاره
    سوم این که شما هنوز مفهوم ddrace رو فک کنم بلد نیستید 90 % noob ها که بازی بلد نیستن فقط بلاک میکنن در حالی که یه سرور دیگه هم هست (بلاک) که اون جا میتونین خودتون رو تخلیه کنین اما متاسفانه......
    4-من نمیدونم همه ادمین هستن تو این سرور؟!!! یا همه رمز ادمین رو بلدن ؟؟!!! یا این که واقعا همه ادمین هستن من خودم چند بار توسط 5 نفر بن شدم بدونه call vote !!!!!!!!
    5-در اخر من چند تا نصیحت دارم برای اونایی که دارن این بازی رو میکنن بجز چند نفر که میشه گفت یه چیزی تا حدودی بارشون هست
    اول این که خیلی بهتر که این بازی رو کنار بزارین چون واقعا تقصیره خودتون نیست حالا شاید .......
    دوم این که اگه هم خواستین بازی کنین برید تو چند تا سرور خارجی کار گروهی رو یاد بگیرین بعد بیاین بازی کنین !
    اره متاسفانه منم دیگه بازی نمیکنم تو سرور های ایرانی اینا اگه ...... که وضعیت .......
    همین امروز یه چیزیو فهمیدم
    اناهیتا و امیر یک نفرن
    البته اول خودش تو بازی گفت من ای پی رنگ رو چک کردم دیدم اره

---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

چه کار کنیم که سرورمون پر شه؟ من ساعتها هم اگه سرور رو ران کنم کسی نمیاد چرا؟
    پینگ پایین
    مپ

11. 6 کاربر از narotu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

همین امروز یه چیزیو فهمیدم
    اناهیتا و امیر یک نفرن
    البته اول خودش تو بازی گفت من ای پی رنگ رو چک کردم دیدم اره

---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

پینگ پایین
    مپ
    ناروتو جون تازه خبر نداری

anahita = amir = assassin یکی هستن

13. 4 کاربر از mohmrg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammad.7225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

میشه بگین الان چند نفر توی بازی هستن؟؟؟
    منظورم بچه های فرومه!!!

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

زیاد.خیلی زیاد.هر کی اونجاست اومده اینجام یه اکانت ساخته.
    زیادن کلا.

16. این کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •