تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 451 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اقا علیرضا بابا تحویل بگیر!!!نکنه سوالم بی ربط به موضوع فورومه یا چون لپتاپ من n82 هست جوابمو نمی دی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!رئیس شما جواب ندی که هیچکی جواب نمیده؟؟

نههههههههههههههه آقاااااااااااااا
    نهایتش خصوصی جواب میدم خب. مشکلی ندارم با شما و هیچ کسی که داداش

من جواب ندادم چون لپ تاپم نیست که .... چی بگم بدون اون آخه ؟

گفتم دوستان الان جواب میدن دیگه. بعد هم اصلا یادم رفت این ور اونور واسه رم سرچ میکردم دیگه.

ببین حالا اون برنامه ی فست بوت : اون اتفاقا برنامه ی مناسبیه. کارش اینه که تو استارت ویندوزتون یه تاخیر میندازه برای اجرای برنامه هایی که معرفی کنید.

قبلا هم گفتم ...

مثلا من آنتی ویروسم برام مهم بود بدون تاخیر زدم بیاد. ولی برنامه هایی مثل Adobe spped Lunch رو که مال سرعت باز شدن آدوب آکروباته رو نمیخواستم تو شروع ویندوز سریع لود بشن رو زدم با تاخیر باز بشن.

یا ... مثلا برنامه ی دیکشنری بابیلون .... اول میذارم ویندوز زود باز بشه و برنامه های مهم فقط باز بشند. بعد که یه 10 15 ثانیه گذشت و سیتم آروم شد یکی یکی اونها هم باز میشن. این طوری دیگه لازم نیست کلی صبر کنم که همه ی برنامه های ویندوز باز بشه.

میشه کلا بعضی پراسز رو رو تنظیم کنیم تو شروع ویندوز باز نشن یا برنامه هاشون رو آن اینستال کنیم کلا. ولی اونجور به همه برنامه ها دسترسی نداریم دیگه.

من برنامه های زیر بین برنامه های روی دی وی دی رو خیلی استفاده میکنم
    Asus Fancy start
    Asus fast boot
    Asus life frame
    اولی برای نشون دادن عکس در شروع روشن کردن لپ تاپه که موسیقی هم میشه پخش کنه
    دومی برای همین چیزی که توضیح دادم
    سومی برای استفاده از وب کم یعنی عکس و فیلم گرفتن

اون یو اس بی تری هم نمیدونم دقیقا چی بود ولی فکر کنم نقش درایوری داشته باشه و بهتره کاریش نداشته باشیم

ولی در مقابل از اینا بدم میاد:
    asus ai recovery
    asus copy protect
    asus smart log on
    اولی برای بک آپ گیری که به جاش از نورتون قست استفاده میکنم
    دومی برای جلوگیری از کپی اطلاعات ضخصی و ... دقیق نمیدونم چون ویروس یاب خوب رو به جای این برنامه ها ترجیح میدم
    سومی برای لاگ این کردن تو ویندوز به استفاده از تشخیص چهره هست

بقیه برنامه ها رو یادم نیست. اسم اینها هم اگه اشتباه شده ببخشید . الان 43 هفته هست ندارمش که یادم باشه.

2. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

میشه بگی چطوری شد؟ چه اتفاقی افتاد؟
    آپگرید کردم و خاموش شد و باید بعدش روشن میشد که نشد. به همی سادگی ... ریسک داره دیگه ولی من که میگم می ارزه و مسئولیتسش رو هم باید ایسسو قبول کنه وگرنه نباید بایوس بزاره تو سایتش

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بچه ها فرق یه آنتی ویروس اوریج با کپی فقط تو Registery بودن و نبودنش هست !؟ یا اینکه حتی تو امنیتش هم تاثیر داره ؟

میخوام Kaspersky بگیرم , نظرتون چیه ؟ تو یه نظر سنجی 2 سال پیش KS از 100 تونست 97 بگیره !!

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها فرق یه آنتی ویروس اوریج با کپی فقط تو Registery بودن و نبودنش هست !؟ یا اینکه حتی تو امنیتش هم تاثیر داره ؟

میخوام Kaspersky بگیرم , نظرتون چیه ؟ تو یه نظر سنجی 2 سال پیش KS از 100 تونست 97 بگیره !!
    الان در حال حاضر به صرفه ترین از لحاظ مالی NOD32 است.کاملآ هم رایگان با امنیت عالی.فرقی هم بین اورجینال و غیره تو هیچ انتی ویروسی نیست.(با فرض آپدیت شدن تو ایران).اما دوستان وقتی من میگم که تا وقتی بایوس مشکلی نداره آپدیتش اصلآ توصیه نمیشه، بعضی ها میگن مشکلی نیست .اما حالا میبینید که مشکل بوجود اومده.موکدآ توصیه میکنم که به بایوس لپ تاپ تون اگه مشکلی نداره دست نزنید.

6. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

وایومن جان ریسکش رو گفتم که میپذیرم.

بعضی دوستان هم نگو مستقیما اسم ببر. تابلوئه دیگه کی لپ تاپش الان سه هفته در گارانتی به سر میبره. همه بچه های تاپیک هم میدونن.

ضمنا مال من مشکل صدا داشت و اصلا بدون آپ کردنش بایوس مشکل حل نمیشد. هنگ کردن پشت سرهم رو نمیشد تحمل کرد.

تازه من اصلا خوشم نمیاد سیستمم زود با همچیم مسائلی کم بیاره. به هر حال روش دانگرید رو تو فروم ننوشتم که شخص دیگه ای این کارو نکنه چون از همینش میترسیدم .

دوستان لینک نسخه ی جدید برنامه ی پاور گیر ایسوس که امروز ریلیس شده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------

اکه دوستان نگن بی ربطه همون لینک هایی که قبلا از سایت تست آنتی ویروسها دادم نشون میده که اویرا سرعت و قدرت مناسبی داره. کسپراسکال یه زمانی خوب بود ولی الان دیگه مثل اون موقع رتبه ی برتر رو نداره.

8. 5 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان لینک نسخه ی جدید برنامه ی پاور گیر ایسوس که امروز ریلیس شده:

کد:
    [COLOR="Silver"]
    آقا مطمئنی که این برای N61JQ هست؟ چون در لینک پایین آخرین نسخه مال چند ماه پیش هست...

کد:

رامین

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

آقا مطمئنی که این برای N61JQ هست؟ چون در لینک پایین آخرین نسخه مال چند ماه پیش هست...

کد:
    رامین
    فکر کنم واسه همه لپ تاپ های ایسوس باشه ولی مال ان 61 که هست.

11. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

وایومن جان ریسکش رو گفتم که میپذیرم.

بعضی دوستان هم نگو مستقیما اسم ببر. تابلوئه دیگه کی لپ تاپش الان سه هفته در گارانتی به سر میبره. همه بچه های تاپیک هم میدونن.

علی رضا جان فکر کنم کلمۀ مشکل در جملۀ وایو من عزیز برای همه یکسان نیست.

یکی چون بطور سطحی شنیده که همیشه آخرین مدل, همیشه آپدیت, همیشه آخرین نسخه بهتره بنابراین این افراد نمیدونند مشکل چیه و همیشه دوست دوست دارن آخرین چیزی را داشته باشند که وجود داره بدون اینکه اول یخورده دور و برشون رو نگاه بکنند تا متوجه بشند که چیزهایی که الان دارند عالی هست و اگر مشکلی هست اونوقت برند آپدیت کنند.

اما بعضی افراد هستند Re-Searcher یا Power User هستند. خب این افراد قضیه شون با بالایی فرق میکنه و اگر هر بلایی سر لپ تاپشون بیارن حالا چه از طریق آپدیت باشه و چه نباشه نمیان گریه و زاری راه بندازن که این لپ تاپ بده و ... بلکه خودشون میدونند یک جای کارشون ایراد داشته.

الان مشکل برای گروه اول یک معنی رو داره و برای گروه دوم اصلا کلمه ای به اسم مشکل معنی نداره

13. 6 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

علی رضا جان فکر کنم کلمۀ مشکل در جملۀ وایو من عزیز برای همه یکسان نیست.

یکی چون بطور سطحی شنیده که همیشه آخرین مدل, همیشه آپدیت, همیشه آخرین نسخه بهتره بنابراین این افراد نمیدونند مشکل چیه و همیشه دوست دوست دارن آخرین چیزی را داشته باشند که وجود داره بدون اینکه اول یخورده دور و برشون رو نگاه بکنند تا متوجه بشند که چیزهایی که الان دارند عالی هست و اگر مشکلی هست اونوقت برند آپدیت کنند.

اما بعضی افراد هستند Re-Searcher یا Power User هستند. خب این افراد قضیه شون با بالایی فرق میکنه و اگر هر بلایی سر لپ تاپشون بیارن حالا چه از طریق آپدیت باشه و چه نباشه نمیان گریه و زاری راه بندازن که این لپ تاپ بده و ... بلکه خودشون میدونند یک جای کارشون ایراد داشته.

الان مشکل برای گروه اول یک معنی رو داره و برای گروه دوم اصلا کلمه ای به اسم مشکل معنی نداره
    مثل من که جزو گروه دوم هستم!
    کسی دید من گریه زاری کنم؟

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علیرضا جان من اصلآ منظورم شخص شما نبود و گرنه نام میبردم.شما که رسمآ اعلام کرده بودی که ریسکش رو میپذیری.اما من با خیلی از دوستان دیگر این بحث رو داشتم.
    در ضمن با تشکر از مهران جان که به خوبی مسئله رو جا انداختن.

---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------

مثل من که جزو گروه دوم هستم!
    کسی دید من گریه زاری کنم؟
    شما کارت درسته.مگه تا حالا کسی هم گریه و زاری کرده؟؟؟
    Last edited by Vaioman; 28-09-2010 at 16:34.

16. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •