نه دوست عزیز، با بات لودر فقط میشه با هوش مصنوعی های کامپیوتر بصورت آفلاین بازی کرد، بخش زامبی از منوی اصلی (Main Menu) فقط در دسترسه که توسط بات لودر اجرا نمیشه!
نه دوست عزیز، با بات لودر فقط میشه با هوش مصنوعی های کامپیوتر بصورت آفلاین بازی کرد، بخش زامبی از منوی اصلی (Main Menu) فقط در دسترسه که توسط بات لودر اجرا نمیشه!
پیش فروش سریال نامبر اورجینال Call of duty modern warfare 3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زامبي چند نفره بزن اون موقع مي بيني
من خودم Multyplayer بازي مي كنم![]()
اين بازي كه اينهمه تعريفش رو ميدادن همين بود؟ توي اين سريهايي كه به جنگ جهاني دوم مربوط نبود cod4 از همه بهتر بود اين يكي كه همش يا وراجيه يا توي اطاق عمله يك ساعت هم طول ميكشه تا وراجيها تموم بشه تا وارد مراحل بشي يه ملغمه اي بود از ويتنام و جنگ جهاني دوم و غيره كه داستانش هم عمدتا غير واقعيه خيلي اعصابم رو خورد كرد![]()
ای ی ی ی ی ی ی ی ی ی قربونت برم اما راستش cod6 از همشون بهتر بود!![]()
میشه انیمیشن های که توی بازی نشون میده به صورت جدا و خارج از بازی ببینیم !؟
یکی ی کرک بزاره تا ما بتونیم زامبی رو آفلاین بازی کنیم.
چی میگی تو؟!!
بهترین داستان رو تو کل سری داشته!!غیر واقعی؟ لول تمامش از رو اسناد و مدارک جنگ سرد بوده
برو داستان بازی رو یا ترجمه اش به فارسی رو !بخون اونموقع متوجه داستان میشی.
نه اصلا اينطور نيست واقعي و غير واقعي قاطيه تو به من بگو مثلا اون مرحله كه اون موشك رو با بازوكا ميزني كي و كجا اتفاق افتاده؟
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
من ميترسم زامبي ها رو بازي كنمتوي cod5 هم هر كار كردم نتونستم بازيش كنم به نظر من زامبيها خيلي سخته مخصوصا وقتي چند نفري حمله ميكنن تفنگ درست و حسابي هم نداري ديگه هيچي نميدونم چرا دلم نمياد زامبي ها رو بازي كنم
يه چيز ديگه ما آخرش نفهميديم داريم وسط فيلم سينمايي بازي ميكنيم يا وسط بازي فيلم سينمايي نگاه ميكنيم جالبه نميشه فيلمها و حرفها رو كه يا تو اتاق عمله يا توي اتاق شكنجه اسكيپ كرد بايد تا آخرش رو نگاه كني اين افتضاح ترين سري cod بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)